Beni begenmemisse nerden anlarim
1 ay
3 gün sonra sevgilimle ilk buluşmamız olacak. Beni beğenmemişse nasıl anlarım veya beğenmişse nereden anlaşılır?

Beni begenmemisse nerden anlarim
Merhaba
Söyle söyleyeyim birincisi görmeden sevgili nasıl oldunuz onu anlamadım ki onu anladım seni beğenmemişse nasıl anlarsın yani surat ifadesinden hareketlerinden sana yakınlığından bunu anlayabilirsin ayrıldıktan sonra yazmamasından yazmayı seyrettirmesinden umursamamasından yani birçok sebep var belki de engeller direk yani nasıl bir şey bilmiyorum ama anlaman için çok sebep var hoşlanmadığını beğenmediğini anlamaman biraz tuhaf olur
Seni beğenmişse sıcak davranır. Buluşma sonrası mesaj yağmuruna tutar. Eve vardın mı? Ne yapıyorsun? İyi misin? Şeklinde soru yağmuruna tutuluyorsan beğenmiştir. Tam tersi ilgisizse beğenmemiştir.
Cevap
26Cevap
Ne saçma bir soru. Daha buluşmadan nasıl sevgili oluyorsunuz :)))) Türk kızları daha sevgililiğin ne olduğunu bilmiyor. Siz sevgili değilsiniz flörtsünüz. Sevgili olmak için 3 şey gerekiyor. 1 iki tarafın da birbirini sevgili olarak görmesi 2 el ele tutuşma 3 cinsellik
bunlardan bir tanesi bile eksikse siz sevgili değilsiniz demektir. Siz daha buluşmamışsınız bile. Flört bile sayılmazsınız.
Belki sen begenmicen görmeden sevgili olmak ne yaaa begenmezse begenmesın hem dünyanın sonu degil yaa bendede kıloya ya da sacımn acıklıgına mana bulan oldu ama tınlamadım yani sanki kendisi bredd bitt de begenmıyo boş ver ve görmeden sevgili olmakta cok komik cidden
Şu dönemde sevgili kavramı kalmadı be... Olsa olsa FB o artık. Zaten 1 ay için de FB dönmez ise olay ayrılır. ya da kalır sonra ne tür bir mahlukata denk gelmişim desende ayrılmaz senden. Arası yok. Ya çizgi çeker ya da boğuluncaya kadar çeker çizgiyi.
Daha çokk var pişmen lazım... İlk buluşursun sonra erkek seni sormaya devam ederse 1 ay falan ... belki o zaman sevgilim dersin o da karşındakine bağlı şekilde. Yoksa kendi kendine evlilik teklifi etmiş gibi olursun.😄 Çocuk biz hiç sevgili olmamıştık ki... cvb alır oturursun.
Yuh bir öpüşmeyle sevgili oluyorsan... Çevre de ki kızların %90 arkadaş... sevgilim felan diyor ama arkadaş erkeklerle... Manyak kendi kafasından direk sevgili rütbesini kendine atıyor havadan. Lan aranızda ne bk yaşandı da anında sevgili oldunuz. 2 haftada bir buluşuyolar 1 saat beraberler sorsan sevgili neymiş dudağımdan öptü ama 😨
İstekli görünür sevdiği yer var mı sorar hangi tür yemekleri seviyorsun sorar birde utangaç davranır bunları yapıyorsa seni beğenmiş yemeğe çıkartacak romantik randevu.
Öncelikle daha hiç görüşmeden sevgili olmanıza şaşırdım. Bir erkek olarak buna şöyle cevap verebilirim. Sizinle buluştuğunda sizinle çok ilgilenmiyorsa veya sohbet kurmaya çalışmıyorsa veya daha sonraki günlerde mesajlaştığınız zaman eskisinden daha geç cevap veriyor ise geçmiş olsun. :)
Begenmemisse bazilari tavrını direkt koyarken bazıları öyle yapmiyor biraz bekle başta iyi davranıp sonradan istemeyebilir çünkü başta bunu yapıp kalbinin kirilacagini düşünebilir zaten anlarsın konusmayada göre ilerleyen zamanlarda sorarsın tabi beni beğendin mi diye değil baska bir şekilde
Eğer eve geldikten sonra mesajlarına geç cevap verirse eskisi gibi ilgi göstermezsse aramayı keserse saçmalama ne alaka gibi şeyler kurarsa beğenmemiştir. Ama buluşmadan sonra yine ilgisini azaltmıyorsa aramalara devam ediyorsa falan seviyor beğenmiş demektir
İkinci bir buluşmayı istemezse, buluşma esnasında soğuk ve ilgisiz davranırsa, buluşma süresini kısa sürdürürse ve ev gittiğinde seni arayıp sormazsa beğenmemiştir.
Bir an önce kaçmaya çalismassa , sohbet güzel ilerliyosa ve sonrasında tavırlar değişmiyorsa beğeni vardır.
Karşılıklı bir beğeni söz konusu ama sadece onun icin gecerli degıl hoş yüz yüze gelmeden sevgili olmuşsunuz o daha önemli bir detayy
Görüşmeden sevgili mi oldunuz? Keşke birbirinizi beğenip, beğenmediğinizi görüp ve anlayıp ondan sonra ilişkiye başlasaymışsınız.
buluşmadan sonra yazışmaların arası açılıyorsa ve yazışmalarınız standartlaşıyorsa beğenmemiş demektir.
Siz bunla görüntülü görüşmediniz mi? Nie beğenmesin
Yani konustuk sayilir. Sadece ben onu görmedim o beni görüntülü aradi. Onun telefonunun kamerasi kirik o yüzden sadece o beni gördü görüntülü
Ama bende onu attigi videolardan gördüm. Ablasinin telefonuyla cekiniyor bazen
Buluşmadan sonra buluşmadan önceye göre geç cevap verir, veya hiç cevap vermezse beğenmemiş demektir.
Bulusmadan sonraki ilk hafta içinde ikinci bulusmanin planı veya açık kapısı yapılmamışsa o yol baya bir yokuş demektir
Beğenirse sohbet açar çabalar ama tam tersiyse telefonla ilgilenir etrafa bakar heralde
Görüşmeden mi sevgili oldunuz bence bu çok mantıklı değil knka
Muhabbeti kısa kesmeye çalışıyorsa erken ayrılmaya fırsat kolluyorsa begenmemis demektir. Begenen insanın gozlerinden belli oluyor ısıl ısıl muhabbet hic bitmesin istiyor
Eli ayağı dolaşır,, gözler ışıl ışıl parlar, iltifatlar ardı ardına sıralanır
Soğuk davranır, iltifat etmez, bir an evvel gün bitsin ister, suratsız olur.
En İyi Cevap