Bazen sevgilimle muhabbet ediyoruz, o sesli mesaj atıyor ve ben açmadan önce bazen acaba ayrılmak istediğini söyleyen bir sesli mesaj mi diye korkuyorum. Yani öyle ilişkimizde sorun da yok, benim onu sevdiğimi çok iyi biliyor. Ben de ona guveniyorum ama ne bileyim bazen böyle durduk yere bana bu düşünce geliyor. Önceden genelde durduk yere ayrılık ya da benimle konuşmak istememe mesajı alıyordum sevgilim ya da arkadaslarimdan. Acaba bu durum yüzünden mi korkuyorum artık, yani travma olduğu için mi yoksa farklı bir durum mu var sizce?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaybetme korkusu olmuş sen de zamanla aşarsin umarım.
Umarım ya, onu kaybetmekten çok korkuyorum. Korktuğum için başıma gelecek diye de korkuyorum. Böyle bi zincirleme var
Aga aşırı sıkıntılı bir durum, ilerde baya sıkıntıya sokabilir. Bence tamamen psikolojik
Valla hani bir de şey derler ya korkma korktuğun şey başına gelir diye, bu sefer bı de işte şey de var bende korktuğum için başıma gelecek diye korkuyorum durumu var. Bı zincirleme durum var. Valla sorun yok diyorum kendi kendime ama bazen aniden bas gösteriyor bu durum.
Şey gibi, ben aldatıyorsam kesin o da aldatıyordur psikolojisi :d
Bunun ana kaynağına gitmen lazım ki zaten biliyorsun, profesyonel bir yardım alabilrisn
Ana kaynağı büyük ihtimalle detayda anlattığım olay yüzünden. Valla profesyonel yardım da pek profesyonel denmiyor hastanedekiler için. Umrunda bile olmuyor çoğunun.
maalesef
Öyle bi ihtimal ve korkuyorsun
Valla korktuğum için başıma gelecek diye de korkuyorum öyle kaldım maalesef.
Önceki iliskilerinden kaynaklı bir korku
Anladımm😕, peki napabilirim bundan kurtulmak için. Yani öyle bazen içim içimi kemiriyor. Sevgilimi kaybetmek istemiyorum hiç
Sakin ol cok dert etmemeye calıs
Valla korktuğum için kaybedecem diye de korkuyorum bir de yani öyle dert etmemeye çalışıyorum ama anlık bı korku sarıyor. Kendimi boyle zavallı gibi de hissediyorum ne bileyim karmaşık duygular içindeyim 😕
Ne kadar oldu
2 aydır falan, ona daha da aşırı şekilde bağlandığım süredir
Daha yeni ya zamanla alısırsın kotu dusunme sakın hicbir zaman hep guzel seyleri dusun
Anlık olmasa kötü düşünmüyorum da bazen içten bı anda pat diye böyle şey geliyor içime. Bı anlık korku oluyor, geçen bir de kabus gordum onu kaybediyordum yani benden ayrılıyordu baya ileri duruma geçti galiba. Aşırı şekilde bağlandım ona galiba.
Zamanla duzelecek bu dusuncen
İnşallah ya, ona guveniyorum ama hep güvendiğim kişiler beni bıraktı. Hep yarı yolda birakilinca böyle bı durum oluştu. Çok seviyorum onu, umarım düzelir ya 😔
Benım yerımde olsan kimseye guvenemezmissin desene bdjdndnd iyi dusun iyi olsun herkes aynı degil sonucta
Ben zaten kimseye guvenemiyordum, sevgilimi tanıyınca ona aşırı güvendim ondan bağlandım. Değilse biliyorum çoğu kişinin bir sebebi olup gideceginden. Aynen öyle
Güven canını sıkma
Teşekkür ederim yardımınız için, iyi geceler dilerim