Arkadaşlar beni kurtarın :(?

2 aydır hayatımda bir kadın var 4 ay önce 2 yıllık ilişkisi bitmiş istemeye geleceklermiş gelmemişler çocuk ayrılmış 2 ay sonra biz tanışmışız 2 aydır beraber çok dengesiz davranıyor en küçük şeye küsüyor tavır alıyor ara sıra beraber kalıyoruz tavır aldığı zaman düşman kesiliyor 2-3 gün hiç değer verdiğini içten sarıldığını beni gerçekten önemsemediğini düşünüyorum ki bir çok kez de birlikte olduk 15 gün önce bana da evinin anahtarından yaptırmış bu hafta annesi ile tanıştırmak istediğini söyledi ama en küçük şeyde bana düşman kesiliyor normalken de aramız iyiyken de ona gittiğim de hoş geldin diyip bir kere içten sarılmadı bende tam aksine romantik biriyimdir çok ilgiliyimdir üstüne titrerim karşımdaki kadınınbiraz fazla düşünürüm karşımdaki mutlu olsun beni de mutlu eder diye ama hiç değer görmediğimi düşünüyorum ne yapmalıyım Ahmet Mehmet farketmez biri olsun diye mi beni hayatında tutuyor ya da bu zaten iyi ne dersem yapıyor diye mi hayatında tutuyor ciddiyet istiyor anlayamadım ne olur akıl verin
Arkadaşlar beni kurtarın :(?