gel seni öpeyim bakim derim kendi dudaklarımı öpmek nasıl bi his anlardım bakim 😂
sonra sevgilimin en samimi kankaları ile buluşur tek tek kanka benim kız hakkında ne düşünüyorsun daha önce sana bahsettim illa ki yani der laf alırım bir sürü
annesine gider ağzından bir sürü gizli şeyleri alırım sır anlamında
😂😂😂😂😂😂
he bir de ayakta işerdim bakalım nasıl bir his nasıl 😂😂
Sevgilim yok yani olsaydı ve böyle bir durumla karşı karşıya kalsaydım şahsen anlamak isterdim yani hani biz bazen diyoruz ya kadınlar bunun ne kadar samimi olduğunu görmek isterdim, yani her şeyden önce bu durumun artılarını eksilerini anlamak isterdim
Hınzır seni... Ben olsaydım senin iç çamaşır dolabını ve özel giysilerini görmek isterdim ;) Hımm bir de kız arkadaşlarınla neler yazışmışsın özelden onlara bakardım :) :P
@KoscheiMaster , sizde kendinize gelin ve kendinize özel açtıgınız mesaj bölümünden yazışın isterseniz! Soruyu soran bayan ile benim aramdaki özele girme hakkınızın olmadıgını düşünüyorum. Ayrıca ille de sizler gibi sığ ve sadece f*ck body ucuzlugunda bakmıyor olabilirim kadın-erkek diyaloglarına... Herkesi kendiniz bilmediğiniz sürece annenizin erkek kardeşine de dayı dendiğini farkedersiniz umudundayım :)
Lan sen iki gram aklın ile bana laf ebeliğimi yapıyorsun bak hele bak. :D F*ckbuddy diye yazılır önce onu öğren rezil ingilizcen ile çıkma karşıma. İkincisi hemen kendi kendine gelin güvey olan ben değilim. Kadınlara da ne şekilde baktığın gayet ortada "senin iç çamaşar dolabını ve özel giysilerini görmek isterdim" lafından. Allah'ın abazan moruk davarı seni. S*ktir git şimdi yıkıl karşımdan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kendime tekme tokat dalardim
gel seni öpeyim bakim derim kendi dudaklarımı öpmek nasıl bi his anlardım bakim 😂
sonra sevgilimin en samimi kankaları ile buluşur tek tek kanka benim kız hakkında ne düşünüyorsun daha önce sana bahsettim illa ki yani der laf alırım bir sürü
annesine gider ağzından bir sürü gizli şeyleri alırım sır anlamında
😂😂😂😂😂😂
he bir de ayakta işerdim bakalım nasıl bir his nasıl 😂😂
Sevgilim yok yani olsaydı ve böyle bir durumla karşı karşıya kalsaydım şahsen anlamak isterdim yani hani biz bazen diyoruz ya kadınlar bunun ne kadar samimi olduğunu görmek isterdim, yani her şeyden önce bu durumun artılarını eksilerini anlamak isterdim
@sudesiyahseven , Sen acayip delisin :) Niye bedenlerimiz yer değiştirsin yaa :P Peki sen ne yapardınn!
😅 Odasını kurcalardım 😛
Ahahahhh... iyi de ne bulacagını düşünüyorsun ki!
😼😼
Hınzır seni... Ben olsaydım senin iç çamaşır dolabını ve özel giysilerini görmek isterdim ;) Hımm bir de kız arkadaşlarınla neler yazışmışsın özelden onlara bakardım :) :P
@KoscheiMaster , sizde kendinize gelin ve kendinize özel açtıgınız mesaj bölümünden yazışın isterseniz! Soruyu soran bayan ile benim aramdaki özele girme hakkınızın olmadıgını düşünüyorum. Ayrıca ille de sizler gibi sığ ve sadece f*ck body ucuzlugunda bakmıyor olabilirim kadın-erkek diyaloglarına... Herkesi kendiniz bilmediğiniz sürece annenizin erkek kardeşine de dayı dendiğini farkedersiniz umudundayım :)
Lan sen iki gram aklın ile bana laf ebeliğimi yapıyorsun bak hele bak. :D F*ckbuddy diye yazılır önce onu öğren rezil ingilizcen ile çıkma karşıma. İkincisi hemen kendi kendine gelin güvey olan ben değilim. Kadınlara da ne şekilde baktığın gayet ortada "senin iç çamaşar dolabını ve özel giysilerini görmek isterdim" lafından. Allah'ın abazan moruk davarı seni. S*ktir git şimdi yıkıl karşımdan.
napim kızım kız bedeni , sapık olsam gider kızlarla buşur onların vücuduna bakardım ama sapık değilim. sdgsdgs
Neden yaa? Hiç mi merak etmiyorsun 😅
ne bilim ki kendimi mi mıncıklim? gidip bi kızla mı sevişim esgsedf ya da ne bilim aklıma bişi gelmiyo gidip kendimle mi yatsam fbsfgvsfvbs
zevk aldığım şeyleri onda uygulardım ki sonra anlasın fkckcc
Bir günlüğe ne sığar ki... ped takarım ilk günden 😂😂... Sen peki sünnet olur muydun ve çişini ayakta yaparsın bol bol 😂😂😂
1 gün gecirecegim ve o gunde de sunnet olup da acı mı cekeyim? 😅 Tabii ki olmam. Ama çiş yapmayı deneyebilirim
Aramızdaki sorunları çözerdim
Nasıl?
Daha iyi sorular sorabilirsin bence bu olmadı 👎
Neden?
Beğenmedim çünkü 😎
Peki zarganacım 😾
😊😃😃
Değiştirmek istemezdim
sevgilim yokki
Bir şey yapmazdım sevgilim ile olurdum
Yine sevgilimle vakit geçirmek isterdim.
Ooo sabahlar olmaz 😂
Memeler! 😂
Sevgilim yok işte orası sıkıntı...
31 çünkü nasıl yapıyo merak ediyorum
Kendimi s...
#domhatun
Benim hakkımda ne düşündüğünü merak ederdim
Hahahaha soruya bak
S. KS olabilir 😂