Sakal bırakıp, özgüvenli girişken hareketler yapmaya başlayınca bahtım açıldı.
Öyle kibar, nazik olmalı diyenlere kulak asmayın
Doğru
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sakal bırakıp, özgüvenli girişken hareketler yapmaya başlayınca bahtım açıldı.
Öyle kibar, nazik olmalı diyenlere kulak asmayın
Gerçekten o kadar haklısın ki hangi kıza sorsam efendi ahlaklı kibar erkek derler ama hepsi maço dağ ayısı duygusuz ve bencilini tercih eder köle gibi davrananı aldatanı tercih ederler kapısında köle ve köpek olurlar taparlar ayaklarını yalarlar zaten armudun ve balın iyisini ayılar yermiş derler gerçekten öyle
Kızlar kendisine saygısı olan fakat yeri gelince dağ ayısı hareketler ile maskulen davranacak erkekleri isterler. Kısıtlanmayı sevmem deseler de yeri gelince kısıtlamalar onlar için kaçınılmaz bir zevktir.
Cevap
23Cevap
Kızlar değil türk kızları sever bunu. odun maço dağ ayısı gibi kişileri severler.
Dağ ayısı deyip keskin çizgiyle ayırmayalım. Bir erkekte olması gereken özellikle bu mu yani. Ahlaklı, sahiplenici, mert, kibar olmalı kıza nasıl davranmasi gerektigini bilebilmeli ve aynı zamanda öz güvenli olmalı, pısırık olmamalı bunların toplamı illa maço erkeğe dağ ayisina mı çıkıyor 😀
Tabiki. Çünkü dağ ayısı bizi herkesten korur dogamız gereği erkeklerden fiziki olarak daha güçsüzüz o yüzden en güçlü erkeği seçme eyilimimiz var kısaca dağ ayısı seçiyoruz bu yüzden
Mağaramiz da var
Dogası gereği ne alaka bi tık aklından şüphe ettikleri kişiler sever. Neden kibar nazik anlayışlı birileri varken onları sevelim ki ahaha
babaları ne kadar ayıysa artık yabancılık çekmemek için öyle seviyordur seven, genelde farkındalık özürlüsü olduğumuz için normaldir
Her kadının ilk aşkı babasıdır. Babası gibi erkeklere aşık olurlar
Kızlar nasin insanlardır. Kendilerine nazik davranan erkekleri severler.
Bu soruya kızların vereceği cevapları ben de merak ettim 😄
Evet ağızlarına sıçan, kaba saba erkekleri inanılmaz seksi buluyorlar :D
Kibar sakin romantik yalan söylemeyeni sever
hayır bence kibar erkekleri sewverler genelde.
Hiçbir kızın kibar erkek seveceğini sanmıyorum. Aksine kibar olmayanları tercih ediyorlar
Ben efendi erkek seviyorum. Demek ki ben kız değilim. Bugün de bana yakın arkadaşlar🚬
Baba problemi yaşayan kizlar bu dedigin ayilari sever
Böllee 440 kalite çeliği bööle urrrgaana daldırıp çeken cinslerinnden çoh hoşştirrr 😂😄
Hayır ben genelde ayı yerine öküze denk geliyorum.
Evet kafasına sopayı geçirip mağazaya saçından sürükleyerek götürecek erkeğe meğillidir kadın
Kendine b*k gibi davranan insanları seçen kadınların düzgün psikolojisi olduğunu düşünmüyorum. Bebek gibi davranan erkekler her zaman daha değerlidir.
benim sevdiğim tam bir İstanbul beyifendisi...
İstanbul bey efendisi var mı dünyada
Bence erkeksi demek sanki dağayısı demek gibi oldugu için
Hayır sevmem. Hele sakal? Hiç.
kurban ol sen o mübarek sakala
ne alaka ya
Bence kibar erkek severler
Sen erkek misin yahu?
Tüm kızlar değil bir kısmı öyle seviyor
Hayır, ne alakası var?
Sen erkekmisin
evet severiz😂
Tabure bak annemde mi. dag ayısı gibi sevmissss