İnan hiç parası olmayanin bile bi simit alacak parası vardır. En azından simit alsaydi ona bile fit olurdum😀 Amacım beni aç bıraktı, bir şey almadı değil çok gorgusuzce yaptığı.. Bir kadınla date e çıkıyorsun sonuçta.
Date demeyelim hic sevmiom şu kelimeyi ama ilk görüşmede de parasi var durumu varsa gzl bi kafe olur yani bi yere gidersin ufak tefek biseyler yersiniz hadi hic parasi olmayan adam emin ol dahs fazla sey yapmak isterdi ama senin adamda tam cimri var yemez
Valla hic sevmiom ya bana hic tatli gelmio garip gelio hatta ilk moda olduğunda bu ne la demistim valla sen dersen böyle ac birakcak erkeklerle date olursun 🤣🤣🤭🤭🤭🤭
Kafan mi guzel be sordun ya 2. kez bulusmama sebebin diye diyorum iste ilk bulusma iyi gecerse ikinciyi isterim ama begenmezsem kizi istemem ama bilemeyiz konusmak gerek belki o niyette degildir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hic mi açıkmamış ya ama parası mi yoktu o an icin belki oda olabilir parası olmaya bilir bu secenekte var
Durumu iyi, parası var.
O zaman boş ver sen onu
İnan hiç parası olmayanin bile bi simit alacak parası vardır. En azından simit alsaydi ona bile fit olurdum😀
Amacım beni aç bıraktı, bir şey almadı değil çok gorgusuzce yaptığı.. Bir kadınla date e çıkıyorsun sonuçta.
Date demeyelim hic sevmiom şu kelimeyi ama ilk görüşmede de parasi var durumu varsa gzl bi kafe olur yani bi yere gidersin ufak tefek biseyler yersiniz hadi hic parasi olmayan adam emin ol dahs fazla sey yapmak isterdi ama senin adamda tam cimri var yemez
Zaten varyemezler zengin hep biz yiyoz die fakir kaldik 🤣
Kendi çapında birini bulsun ya ben cimri adama gelemiyorum.
İnşallah bulur 6 saat valla ben acıkırdim karşımda ki istemese bile gider yerdim zorla yedirirdim 🤣 ama adam su orucu tutuyor belki varsa 😁😁😁😁🤭🤭🤭🤭
Ahahahhahafsysgw
Eski sevgilim öyle miydi ah ahhh ben stresten acikmazdim
O otobüsten iner inmez hadi gidip yemek yiyek derdi sfsgsbs
Nie ayrıldin o sevgilinden bak yaaa siz kizlar valls kadir kiymet bilmiyorsunuz 🤭🤭🤭
21 yaşındaki aklımla ayrıldım
Şu an ayrilmazdim.
Ahh ahh siz kadinlar neyse daha iyisi olsun ama lütfen lütfen date deme 🤣🤣🤣🤣
Olmaz cok tatli bir kelime 😀
Valla hic sevmiom ya bana hic tatli gelmio garip gelio hatta ilk moda olduğunda bu ne la demistim valla sen dersen böyle ac birakcak erkeklerle date olursun 🤣🤣🤭🤭🤭🤭
Yani ilkini unutamamisimdir
O zaman niye bulusuyorsun
Kafan mi guzel be sordun ya 2. kez bulusmama sebebin diye diyorum iste ilk bulusma iyi gecerse ikinciyi isterim ama begenmezsem kizi istemem ama bilemeyiz konusmak gerek belki o niyette degildir
Senin kafan baya karışık
Ay anlamamisim sorry ama anlasikmiyor ki.. yani sey evet yemek yenmez mi ya ayip etmis
Ahaha enteresan bir durum yaşanmış
Allahin cimrisi ya..
İyi olmuş erken bitmiş
Alip yedikten sonra da eve gidince bana diyor ki soyleseydin ya alirdim ben.
La n g vt neyi aliyon
Ahahah birde yemek al diyecekmissin he 😂😂 efsane bir gün olmuş 😁
Kendini beğenmiş konuşması
Üzücü güzel flörtler bulun
Ter kokması