Kalıcı olduklarını sanmıyorum
1 ay
Üniversitedeki aşklar kalıcı mı?

İyi ki varsın bot.
Haha
Cevap
16Cevap
Listedeki aşklar kalıcı
Bir kalıba sokmak olmaz karşına kafana uygun biri çıkarsa kalıcı olur tabi iki tarafında değer bilmesi gerekiyor bu sadece üniversiteye had bir şey değil tabiki
Genel olarak bakarsak eğlence peşinde olduklarını için kalıcı değiller ama sadece genelleme yapıyorum, sizde haklısınız
Ben üni mezunuyum üni de evet eğlence için gelen çok evlenmek için de gelen çok ve üni de aslında seçenek çok olduğu için birine bağlı kalınmıyor bende onlardan biriydim ama son yıllar akıllandım :))
Hahha gençlik heyecanları işte😅
Evet hatta 2 sınıfta kendi kendime diyordum en iyisi üni okumamak tek birini bulup onunla evlenmek daha iyi ve temiz oldurdu diyordum. Çünkü üniversitede seçenek çok hep daha iyisi olsun diye diye kafayı yedik :))
Haha😂bencede daha mantıklı.. ama bölüme görede değişiyor. Kardeşim makina mühendisliği okuyor sadece 2 kız varmış. Onlar napsın yazık çocuklara 😂
Ahaha evet onlar öyle ama daha iyi bir hayat için boş şeylere vakit harcamamak daha mantıklı :))
Merhaba
İyi günler
Kimi ne kadar çok sevdiğine bağlı lşsede başlar kalıcı olur çocukken başlar kalıcı olur
Merhaba, haklısınız her şey olabilir😃
Sen kime ne zaman aşık oldun
Ben en son ilkokulda aşık olmuştum gerçekten 😀 sonradanda oldum tabi ama en gerçek çocukluk aşkımdı
Şimdi nasıl peki son durum 😂
Son durum 14 şubata yalnız giriyoruz diyim anla sen. Öyle gözüme kaptırdığım biride yok şuanlık 🤠 sende durumlar nasıl
Ben 28 yaşındayım yalnızlığın diktatörlüğünü kurdum 😂😂 hep yalnızdım hâlâ yalnızım 🤣🤣
Ben de kalıcı olur da karşı tarafı bilemem ben bi kızı çok severim ona kalbimden bağlanırim
Helaall
Bizim sınıfta evlenenler oldu kalıcıları da var yani özetle
Kimi kalıcı kimi değil. Üniversitede tanışıp evlenen de var
ne kalicisi ya sevgili yapipta boynuzlanmayan ayrilmayan gormedim bi tane evlilige giden yok. Ama hak ediyolar hic acimiyorum zina yapanlara belasinin bi kismini bu dunyadada cekiyolar beter olsunlar
Hiç bi ilişki kalıcı olmayabilir bana üniversiteden hiç düzgün insan denk gelmedi yok demiyorum denk gelmedi
Çevremde evlenen herkesin ilişkisi üniden kalma sevgililikler. Annem ve babam, kuzenlerim, arkadaşlarım... aklıma gelen herkes öyle. Tam tersine en kalıcı ilişkiler üni aşkları gibi geliyor.
Kalıcı olan var akıl mantık kullanırsanız
Bazıları evet bazıları hayır.
Benimki bitti
Kötü olmuş :,)
Aynen
Kalıcı olanlar yüzde 10
Bencede
😄🙂
Bencede kalıcı değiller
Değil hemde hiç
Kalıcı bence
Çoğu geçici