Lisede ergenliğin verdiği bir şapşallık oluyor genelde, o nedenle kalıcı olmuyor çoğu ilişkiler. Ama üniversite ortamında, daha olgunlaşmış ve farklılaşmış oluyoruz. Uzun sürme olasılığı artıyor..
Lise aşkları geçici, üniversite aşkları kalıcı mıdır?
Lise aşkı bence kalıcı olandır. Tabi aynı üniversiteyi kazanabilirseniz. Üniversite, "liseye kıyasla" samimi bir ortam olmadığından aşık olup birde kalıcı olması biraz namümkün geliyor kulağıma.
Bu bir kategoriyi kapsamıyor lise aşkı ve ya üniversite aşkı. Bu aşkının gücüyle alakalı bir şey.Öyle lise aşkları gördüm ki, şu an evliler,öyle üniversite aşkları gördüm ki,üni biter aşk biter havasındaydı. İstikrarlı bir şekilde seviyorsan zaman ve yaş kapsamıyor. Bence😊
Değişebilir ama bence lise aşklarının sonu kötü bitebiliyor mağlum liseden sonra üni düşünülüyor ise ayrı yerlere düşme olsalığı çokça yüksek oluyor uzak mesafedende olacak iş değil bence.
O belli olmuyor şimdi benim arkadaslarimdan liseden evlenenler var ama genellikle lise kalmiyor üni de öyle kolay kolay olmuyor daha görmedim buna bir sey demek zor