Biraz fazla kıskancım ve sorunları fazla kafaya takıyom en ufak sorunu dahi bu benim pisikolojimi ve aşk hayatımı nasıl etkiler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSuyun bile fazlası zarar, düşün yani, o yüzden aşırı sevgi ve güven eksikliği, en başta kendini, daha sonra da sevdiğin insanı yormaya başlar. Ve çok sevse bile, gücü tükenen ve yorulan kadın, bir yerde bırakır artık devam edemez, kimse mutsuz olduğu yerde durmak istemez, çok sevse bile.. Seviyorsan güvenmeyi öğren.
18 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapmalıyım onu bilmiyorum yardımcı olurmusun
- +1 yıl
Kıskançlık yaptığın, takıldığın konular ne mesela?
Soran+1 yılYa erkek arkadaşı var 5 yıllık knkı bilmiyorum o çocuk güveniyor ya mesela benim kafamda kurduğum ya bir şey hissedip söyler ve kız benden vazgeçer meselesi bende fazla önemsiyorsa felan çok soru var kafamda ama bi yandanda babası imam öyle bir şey yapmaz düşüncesi kafam çok yoruldu ve buraya danıştım
- +1 yıl
Biraz rahatsızedici bir konu kabul ediyorum, ama şöyle bir şey var, onun yakın bir erkek arkadaşı olduğunu ilişkinizin başından beri biliyorsundur herhalde? Ve vazgeçecek kız da vazgeçer yani, seni anlamadan dinlemeden, arkadaşının sözüyle vazgeçiyorsa, demek ki ortada bir sıkıntı var, ne sen ona, ne de o sana güveniyor
Soran+1 yılYa evet güven sorunu var arkadaşını ben 1 ay sonra öğrendim ama inşallah öyle bir şey olmaz diyebilirim şu an sadece güven sorununu nasıl atlatabiliriz?
- +1 yıl
Çok aşırı sevdiğini ve kaybetmekten korktuğunu her an belli etmek de doğru bir şey değil, ben ne yaparsam yapayım zaten benden vazgeçemez kafasında olabilir. Arkadaşı bir şey hissedip söyler ve kız benden vazgeçer yazmışsın az önce, çekindiğin ve ya sakladığın bir şey mi var? Eger öyle bir şey varsa, sen açıkca anlatsan sevgiline?
Soran+1 yılYa işte bilmiyorum kaybetme korkusuda var ilk sevdigim insan ve tersled diye mesela "sanane senden önce tanıdığım biri senden çok seviyom senden vazgeçetrim ondan gene vaz geçmem" derse diceni sanmıyorum ama benzseyen şeyler derse çok kırılırım bazı konuları içimde yaşıyorum soramıyorum giderse diye hiç bir bilgim yok aşkla alakalı belkide bundan dolayı kıskanıyorum fazla
- +1 yıl
Açık bir şekikde sor her zaman, seni rahatsız eden düşündüren ne varsa söyle ona, beni şu rahatsız ediyor de veya şöyle bir şey yaşanabilir diye tedirgin oluyorum ve s.. gibisinden konuş onunla, zaten verdiyi tepkilerden, yanıtlardan anlayacaksın, o da senin kadar değer veriyor mu bu ilişkiye, o da seni kaybetmekten korkuyor mu. Yoksa bu şekilde halledemezsin.. ve unutma birini kaybetmek, ayrılmak dünyanın sonu değil. Hayatımıza giren herkesin sonsuzadek bizimle kalacak diye de bir şey yok.. bunu yaş aldıkca, zaman geçtikce daha iyi anlayacaksın.. kimseyi zorla yanında tutamazsın, seninle gelmek isteyenler zaten seni yormadan, kafanda hiçbirşeyi sorgulatmadan, tedirgen etmeden,, seninle beraber yol alır, bunun adı sevgi, güven ve değer olur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekilmez. Kıskançlık ya özgüven sorunudur ya da partnerine güvenmemektir. İlişkide güven yoksa ilişki de yok demektir. Kendine de yazık hayatında ki kişiye de.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılFazla kıskançlık, kıskanan için de kıskanılan için de ağır bir yüktür. Zaten güvenmeyeceğin, hareketlerini sevmeyeceğin insanla hiç birliktelik kurmamalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bilmiyorum ben çok sahipleniciyim ve vazgeçer korkusu çok ve bu durumdan dolayı çok kıskanıyorum
+1 yılÇok yaratır hemde. O kıskançlıkla kıza psikolojik baskı kurduğunun farkında değilsin. Hem senin psikolojini, hemde kızın psikolojisini kötü etkiler
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama işte bu işi bi öğrenmem lazım dengeyi yoksa biter büyük ihtimalle ilişki
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKimi kadın için yaratır kimi kadının hoşuna gider bu kadınlar cins ya
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😅😅
- +1 yıl
Kiskanc degilim dedigim icin konusmayi birakan oldu neymis kiskanmak lazımmis len kiskanciz deyincede oyle sey mi olur diolar o yüzden salla bunlara akıl sır ermez
Soran+1 yılBro senin durum karışık orta seviye desen one be kıskançmısın deilmisin iki türlü de bırakıyorlar herhalde 😅😅😅😅
- +1 yıl
Hic bir şekilde ya ondan kıskanç değilim a. mk deyip geciom sıkıldım Allah bunlari memnun edememis biz kul nasil edelim
Soran+1 yılDimi 😄😄
+1 yılHer şeyin fazlası zarar. Kıskançlığın da öyle. Ve evet sorun yaratabilir bu durum
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir sorun çıkar
- +1 yıl
Sürekli karşındaki insan baskı altında hissedicek, yaşantısı kısıtlanıcak falan. Kendi açından düşünüp empati kursana. Ayrılığa kadar gider
Soran+1 yılHmm evet ama tek sorunum bir erkek arkadaşı knkı var 5 yıllık o çocuk şimdi başka bir şey hissedip açılır ve kız beni bırakıp giderse ne yaparım ama şu an sıkıntı yok gibi dün konuştuk kızla ve şöyle dedi seni biliyor sevgilim olduğunu ve ayrıyeten öyle bir şey olamaz dedi açılsa şimdiye açılırdı dedi ve açılsada yapmam öyle bişey sana dedi işte çok samimi bir arkadaşı ve kafam bu soru yüzünden aşırı karışık
+1 yılSorun yaratır her şeyin fazlası zarar. Partnerinize güvenin güvenmediğiz birisi ile ilişki kurmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılZaman la görüceğiz güvencimizi diyorum bakalım Allah kerim
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin fazlası zarardır iki taraf içinde kıskançlıkda aynı şekilde fazlası ciddi sorun olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Elbette sorun yaratır herşeyin fazlası zarar sevgininde kiskancliginda
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir denge oluşturmalıyız aşırı sevip söylüyorum sıksık ve bunalır korkusu felan çok soru var bu ilişkide kafamda
- +1 yıl
İşte kendi kendini kontrol etmen gerekiyo buda hem senin elinde hemde sevgilinin sana verdiği güvenle alakalı kiskandigin zaman düşün ona söylemeden önce kendi kendine bi sor kafanda kendinle konuş mesela neden kiskandim bundan peki sevgilimin tepkisi ne olur bunu ona söylersem şu olur sonucunda ne yaşarız peki kiskandigim durumda sevgilim payı var mı suçu var mı haklimi haksizmi elbette bu durumdan erkekte bunalir çok sıkmaktan kadında dengelemek gerekiyo ona söylemeden önce durumu kafanda irdele sor empati yap ben bu durumda olsam sevgilim söylese nasıl hissederim
Soran+1 yılTeşekkür ederim bi uygulayın kafama takılan soru olursa sana gene danışacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılErkek abartmayacak ise sorun yok herşeyin bir dengesi olmalı
04 Yorumla
Soran+1 yılDengeleyemiyorum ya fazla bir kıskançlık var ve bu sorunu nasıl atlatcam bilmiyorum
- +1 yıl
Bende öyleydim bu yüzden hayatımda çok kişiyi kaybettim
Soran+1 yılBende kaybetmekten korkuyorum çok seviyorum be abi cidden vazgeçerse bilmiyorum ne yaparım
- +1 yıl
Bende çok seviyordum kıskanıyordum kendimden bile çok sıktım onu boğdum en son beni tanıdığım biri için terk etti zor oldu unuttum sana tavsiyem kardeşim Dr. redpill izlemen hayata bakış açısını değiştirir emin ol
+1 yılZaten kıskançlık ilişkinin seviyesini düşüren bir şey iki tarafında olmaması lazım öyle huyu
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir yol izlemeliyim
+1 yılHerşeyin aşırıya kaçmasi zehirlidir haberin olsun kızı kendinden tiksindirirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen buna bi el atmam lazım kendimi bu konuda bi geliştirmem gibi mesela
- +1 yıl
Duygularını kabullenirsen yok olur bu şekilde sistemli ve düzenli hareket edersen rahatlarsın
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben de çok kıskanırdım ve sorun yaşardık sürekli şimdi çok rahatım ve hiç sorunumuz yok
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çözdünüz bu durumu
Soran+1 yılAnladım teşekkürler ☺️
Soran+1 yılBugün uyguladım ve daha iyi bir hal alıyor gibi bir kaç gün deniyim iyi olursa böyle yapacam mesela kıskancam bir konu varsa konuyu değiştiriyorum ve daha mutlu oluyor üzülmedim şuanlık inşallah üzülmemede eyvallah iyi ki varsın knk
Soran+1 yılEyvallah sorun olursa yazacağım ama sana ha 😅
Soran+1 yılEkledim komserim yardıma ihtiyaç olduğunda sendeyim
Soran+1 yılVe komserim kho düşünüyorum generallik hedefim nasıl çalışmalıyım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu aşırı kıskanllıklar zamanla tersine dönen duygulardır fazla kıskanmayın sonra paylaşmak istersiniz
123 Yorumla
Soran+1 yılAçıklaya bilirmisin bu durumu
Cevap sahibi+1 yıl“Çok gülen bir insan uzun süre devam ederse gözünden yaş gelir. Ağlayan bir insan bir süre sonra sinirden güldüğünü hisseder. Hızlı giden arabanın tekerine bakarsanız ters döndüğünü hissedersiniz. Haddini aşan her duygu zıttına dönüşür. Haddinden fazla kıskandın, cuckold a dönüştü.”
Soran+1 yılOzman fazla kasmamammı lazım
Cevap sahibi+1 yılkasma tabikide
Soran+1 yılDengeliyimmi yani o durumu
Cevap sahibi+1 yılyani tbaiki dengele üstüne gitme gereksiz kıskançlıklardan uzak dur.
Soran+1 yılErkek knkı olması sıkıntımı yoksa bu konuyu da çok taktımda kafamda
Cevap sahibi+1 yılya arkadaşları kankaları elbet olucak dostum sen izle ters bir durum olursa zaten hissedersin ve sorarsın öyle kısıtlamaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılduygular tersine mi dönmeye başladı?
Soran+1 yılVallaha işte biliyorsun ne kıza ne erkeğe güven kaldı
Soran+1 yılDeğişik hissediyorum
Soran+1 yıl5 yıllık knkı
Soran+1 yılAma işte erkeklerin ne olduğunu biliyoruz ona güvenmiyorum knkına
Cevap sahibi+1 yılerkekler belli ama sen erkeklere güvensizliğini kızdan çıkartamazsın dotum
Soran+1 yılKızdan çıkartmıyorum knk ben onada dedim sana güveniyorum ama erkek milletini senden iyi biliyorum dedim kafamda tek soru var benim bunu bilmiyorum ve korkuyorum benden daha önemsemesi benden daha çok sevmesi ben 4 aylık sevgilisi o 5 yıllık arkadaşı kafam epey karşık
Cevap sahibi+1 yılama zaman ve duygular işin içine girecek yani sevgi ağır basacak inan bana ki o arada kalmaması da lazım
Soran+1 yılZamanla açığa çıkarmı diyorsun yani vazgeçip vazgeçmeyeceği
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle ama sıkarsan kaçar
Soran+1 yılEvet bu durumu düşünmem lazım ve bi an önce kurmam lazım yoksa biter gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılbu kadar çok mu seviyorsun
Soran+1 yılÇok seviyorum be ilk defa birini sevdim ilkim ve çok ciddi bir şeyin içindeyim ben ciddiyim yani tekabulü izayede ben ciddi düşünüyorum ama işte giderse ne yaparım bir bilgim yok kaybetmekten korkuyorum çok seviyorum be 🥲🥲
Cevap sahibi+1 yılo zaman serbest bırak dostum sıkarsan gitmesi kesin ama sıkmazsan gitmez ki kıızlar böyle seven erkekleri bırakıp gitmez ya bir kızı snn onu sevdiğin kadar sevseydim su an evli olurdum heralde dostum
Soran+1 yılGit gide daha güçleniyor ilişkimiz bugün hiç kıskançlık yapmadım kıskancam konuşarıda hızlıca geçiverdim yani konuyu saptırdım yani böyle yaparak hem kızı sıkmadım hemde rahat olduk böyle yaparsam iyi olur ve sevgimi zmanımız az zaten göstere bildiğim kadar göstermeye karar verdim ve böyle 1 aydır yapıyorum yok az gmsteriyim değerimi bilsin inanmıyorum ya elrean abimde diyor aynısını vaktiniz varken göster bildiğiniz kadar gösterin diyordu çok seviyorum ve çok ciddi düşünüyorum
+1 yılKesinlikle yaratır kıza illallah ettirirsin. Herkes elbette sevildiğini hissedebilmek için bir nebze kıskanılmak ister ama bu kıskançlığın en medenisi en azı makbuldür.
12 Yorumla- +1 yıl
😊👍🏻
Soran+1 yılİşte o denge var bi o dengeyi bulamıyorum ve nasıl bi denge kurcam bilmiyorum yardım edebilir isin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öyle tiplerden hemen ayrılıyorum. Çekilmez hiç.
01 Yorumla
Soran+1 yılOkey
+1 yılKıskançlık aşırıya kaciyorsa güvenle ilgili bir sorun var demektir. Bu güvensizliği geçmişteki ilişkileriniz de belirlemiş olabilir, suanki partnerinizde. Seven bir kalp sadıktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru bir tespit güven sorunu var biraz
- +1 yıl
Güven yoksa her şey çok zor olur. Dikkat edin kendinize ve ilişkinize.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı kıskançlık çekilmez. Sana aşık olan bir kadın belli bir zaman sonra sıkar bu durum. Ben aşırı kıskanç erkekleri özgüvensiz, karşı cinse güven duymayan biri gibi algılıyorum. Ya da kendisi güvenilmez erkektir. Herkesi öyle biliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bi öğreniyim daha az kıskanırım ama ilk defa birisine aşık oldum ve hiç kaybetmeye niyetim yok bu yüzden öğrenmem lazım
Eşit derecede bir kıskançlık seviyenizin olması veya birbirinizi anlayabiliyor olmanız lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılİştede biraz anayişsiz bir huyu var gibi ya da ben öyle sanıyorum samimi olunca çook samimi ama sinirlenincede hakkını veriyor adamın
+1 yılKıskanç olması değil önemli olan sahip çıkması
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Sorun yaratıyor genelde
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
+1 yılAşırısı zarar ilişkiyi bitirir
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılYani tabi onu giyme bununla buluşma vs.
01 Yorumla
Soran+1 yılBundan farklı bi sebep arkadaşının erkek olması ve 5 yıldır tanıyor benden çok seviyorumu benden çok önemsiyorumu düşüncesi bu ilişki bana zarar veriyor bile olabilir pisikolojimi
+1 yılcok fazla sorun yaratir evet
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
geceimsilik olur hep kavga kafan da kurmalar
Soran+1 yılEvet işte dengeyi bi an önce öğrenmem lazım kurmam lazım yoksa bite bilir heran bunalırsa biter herhalde
- +1 yıl
konusmak laizm da nseye gizlisn yaparisn ama
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Bence sen kimseyle olma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyuzden bosandim ruh hastasiydu
02 Yorumla
Soran+1 yılDengeyi sağlayamıyor um bende işte nasıl sağlıcam bilgim yok
Cevap sahibi+1 yılDoktora git
+1 yılŞahsen biraz kıskanması gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılDengeyi sağlayamıyor um ve nasıl sağlıcam hiçbir fikrim yok
+1 yılSorun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Sorun yaratr
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılTeşekkür ederim☺️
+1 yılsorun oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ne gibi sorunlar oluyor
+1 yılyaratmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz yaratır ya bunalır gibi
+1 yılSorun yaratır
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
- +1 yıl
Diğer insanlarla ilişkilerinde bir süre sonra sorunlar yaşamaya başlayacaksın üstelik bu durum homoseksüel bireylerin ilişkilerinde iki taraflı olarak yaşanıyor. Sonuç olarak ya adamdan ayrılacaksın ya da doğru dürüst kimseyle iletişim kuramadan yaşamaya alışacaksın ki bu durum da seni depresyona sokacak normal olarak.
Soran+1 yılDikkat etmeye çalışacağım🙂
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeğin fazla kıskanç olması ilişkide sorun yaratır mı ya da kuvvetlendirir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım