Aşk İlişkileri 1 ay Sizin Instagram hesabınız eşinizin telefonunda da açık olsa ne hissedersiniz? elifezginn Takip Et Xper 2 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sizin Instagram hesabınız eşinizin telefonunda da açık olsa ne hissedersiniz? Cevap Yaz 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lockerow35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. evli değilim sevgilimde yok ama gizlim saklımda olmaz yani açık olur ama aynı tavizi bende isterim eğer o istemez ise bende istemem o kadar kontrol manyağı değilim 0 0 Yorumla
Vakt-imerhun Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. İstemezdim arkadaşlarım mesaj atıyor. Bana güvenip atıyorlar eşimde hesabın açık olması doğru olmaz. Öyle insanlara bende güvenmiyorum zaten 0 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 90% 1 ay En başta yadirgiyordum. Ama mecburen alışıyorsun 🤣🙈 0 3 Yorumla barmen_chıld 1 ay ınsan herseye alısır Yorumla buzz_adam 1 ay Fıtrat meselesi. Alistiriliyorsun ister istemez Yorumla barmen_chıld 1 ay :)) kabına sıgman lazım su gibi Yorumla
perqoloq33 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% 1 ay Saklısi gizlisi aldatması yoksa kisaxa6 ALNIM AK diyorsa bence en masum davranış 0 1 Yorumla barmen_chıld 1 ay sımdı yoksa eskılerden vardır kesın Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. ortak kullanıyoruz zaten cuckold tarzı ilişkiler yaşıyorum 0 0 Yorumla
thayati Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 ay Ufak da olsa risk içeriyor tabiki. En iyisi şifreler bilinmemeli 0 0 Yorumla
DaddyShark Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 ay şifremi hiç söylemedim kaç yıldır :) öyle bişey olamaz 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Xper 7 Yaş: 98 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. Bence cok saçma olur her insanın özeli vardır 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bişey hissetmem görsün sorun olmaz 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 36 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. böyle saçma şeler yapmayın be 😂 0 0 Yorumla
cokiyibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı. Sorun yok 0 0 Yorumla
t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Baksın Ne olcak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
evli değilim sevgilimde yok ama gizlim saklımda olmaz yani açık olur ama aynı tavizi bende isterim eğer o istemez ise bende istemem o kadar kontrol manyağı değilim
İstemezdim arkadaşlarım mesaj atıyor. Bana güvenip atıyorlar eşimde hesabın açık olması doğru olmaz. Öyle insanlara bende güvenmiyorum zaten
En başta yadirgiyordum. Ama mecburen alışıyorsun 🤣🙈
ınsan herseye alısır
Fıtrat meselesi. Alistiriliyorsun ister istemez
:)) kabına sıgman lazım su gibi
Saklısi gizlisi aldatması yoksa kisaxa6 ALNIM AK diyorsa bence en masum davranış
sımdı yoksa eskılerden vardır kesın
ortak kullanıyoruz zaten cuckold tarzı ilişkiler yaşıyorum
Ufak da olsa risk içeriyor tabiki. En iyisi şifreler bilinmemeli
şifremi hiç söylemedim kaç yıldır :) öyle bişey olamaz
kötu durum herseye de ortak olunmaz kı eş ile
Hiç bir şey. Açık olsun, bir şey olmaz.
Bence cok saçma olur her insanın özeli vardır
Bişey hissetmem görsün sorun olmaz
böyle saçma şeler yapmayın be 😂
Ne hissedilir?
Öyle zaten hiç çapkınlık yapamıyorum 🤢
Sorun yok