Arkadaşlar bi çocukla sevgili oldum, sonra onun yakın arkadaşından hoşlanmaya başladım. Hoşlantı zamanla aşka dönüştü, çocuğu araştırdım meğersem 1 buçuk yıldır aynı kızı seviyormuş. Kızla arkadaşım konuşurken kız demiş ki ben onu sevmiyorum sıkıldım ayrıldım vs. demiş yani sevmediğini biliyorum ama çocuk vazgeçmiyor kızdan. Benim bu çocukla olmam şöyle imkansız ki okulda bu çocuğu seviyorum derken bi kaç kişiyle konuştum konuştuklarım arasında sevdiğim çocuğun en yakın arkadaşı vardı. Bunu öğrendiğinde işler iyice kötüleşti.
Bide bu çocuğun kardeşi gibi gördüğü bi arkadaşı var. O çocukla eskiden bende arkadaştım ama adım çıkınca aramız açıldı. Arkadaşı bana çok kinli benden nefret ediyor aralık ayında yumruk attı yanında sevdiğim çocuk vardı hiçbişey yapmadı, tepki bile vermedi. Gözümden çok düştü içimde sevgi var mı yok mu çözemedim. Sizce vazgeçmeli miyim ya da ben hala seviyor muyum bunları çözmemde yardımcı olur musunuz? Şimdiden çok teşekkür ediyorumm <33
Bide bu çocuğun kardeşi gibi gördüğü bi arkadaşı var. O çocukla eskiden bende arkadaştım ama adım çıkınca aramız açıldı. Arkadaşı bana çok kinli benden nefret ediyor aralık ayında yumruk attı yanında sevdiğim çocuk vardı hiçbişey yapmadı, tepki bile vermedi. Gözümden çok düştü içimde sevgi var mı yok mu çözemedim. Sizce vazgeçmeli miyim ya da ben hala seviyor muyum bunları çözmemde yardımcı olur musunuz? Şimdiden çok teşekkür ediyorumm <33
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer