İlkinin kötü sonuçlanması mı, yoksa hiç ilkinin olmaması mi daha iyi En azından birkaç aylık mutluluk için yaşamış olmak mı, yoksa hiç yaşamamış olup üzülmemiş olmak mı daha iyi
En azından birkaç ay da olsa mutlu zaman geçirirdim , eğlenirdim
Hiç sevgilim olmamış olur ama en azından geriye bakıp üzüleceğim bir anım olmamış olurdu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk sevgili deneyiminin kötü sonuçlanması mı yoksa hiç sevgilinin olmaması mi daha iyi?
Her defasında bir kişiyle birlikte olacan ondan edindigin tecrübe seni bir dahaki sefere daha ayni hatayı yapmamaya çalışacan amac mutlu olmak ve üzülmemek ise. Eğer sevmek ve sevilmek istersen yani eger aşk yaşamak istersen birisiyle.
Her yaptığın hata seni daha çok olgunlaştırır ve bir daha ki sefere daha tedbirli daha dikkatli olursun. İlk zamanki gibi çok canın yanmayacak belki iz bırakacak sende ama eskisine göre daha çabuk atlatacan..
Tecrübe sadece birini sevmekle elde edilmez sadece. Genel dır hayatın her alanında Her köşesinde bir tecrübe yaşan sen farkında olmasanda önemli bunun farkına varman..
Bende zamanında çok tecrübe elde ettim, çok hata yaptım, hattaga herkes herkesin yapmayacak basit hataları yapar kimisi bilerek kimisi istemeden..
Hiç sevgilim olmadı hayatımda ve sevilmedim. bu yüzden En azından birkaç ay da olsa mutlu zaman geçirirdim , eğlenirdim. çünkü bir kez bile sevilmemiş olmak o sevgiyi tatmamak kötü bir his. yani o kadar sevgilisi olanlar varken bir kez bile sevilmemek...
Konuya o şekilde bakmamak gerekir bence. Yaşanılan her şey tecrübedir. İyi ya da kötü her ilişki insana bir tecrübe kazandırır. Bu sadece aşk anlamında değil, günlük yaşantıda da ne kadar çok insanla ilişkiniz olursa insanları o kadar iyi tanırsınız.
Biraz fazla hassas biriyim bir flört dönemi geçirdim ama sevgili olmamıştik geriye dönüp baktığımda iyi ki olmamış diyorum konuştuğum insanlar oldu ama güven sorunum olduğu için hemen iliski yaşamak istemedim, tanımak istedim ve zamanla gerçekten nasıl bir karaktere sahip olduklarını anladım belki deneyim aman bir şey olmaz diyip sevgili olsaydım muhtemelen daha çok üzülecektim ve yipranacaktim erkekler kızlara kıyasla bir şeyler daha çabuk olsun istiyor bence o yüzden belki de birçok ilişki sağlıklı olmuyor ya da çok erken bitiyor insanlar birbirlerini daha tanımadan ilişkiye başladıkları için pişmanlıklar olabiliyor sadece bazen aklıma takılıyor işte sorduğum soru
Deneyim ile sabit. Keşke hiç tanımasaydım eskisi gibi mutlu olurum belki diyorum. Öyle hiç bir şeyi takmayan. Kafasında birisi olmayan rahat yaşayan biri. Ama bir yandan da onunla ilgili iyi anlılar geliyor aklıma kıyamıyorum.
Hiç sevilmemiş olmanın ve sevilemeyecekmiş gibi hissetmenin verdiği acı ayrılık acısından cok daha acınası. Her sey deneyimdir askı da tatmalı insan acısinı da. Yasayamadm demek kadar kötü degil özledim diyebilmek.
En İyi Cevap