İlk ilişkinin kötü sonuçlanması mı, yoksa hiç ilkinin olmaması mi daha iyi. En azından birkaç aylık mutluluk için yaşamış olmak mı, yoksa hiç yaşamamış olup üzülmemiş olmak mı daha iyi. Hiç sevgilisi olmamış birinin yaşayabileceği iki durumdan bahsediyorum:d
Kötü bir ilk ilişki mi yoksa hiç ilişkinin olmaması mı daha iyi?
>>> hiç ilişkinin olmaması , iyidir.. Onla bunla macera yaşaya yaşaya sonunda sevecek bri kalbin kalmaz.. bu sefer düzgün bir erkekle tanıştığında çoğu psikolojisi bozuk arızalı kafadan sakat kadın gibi şu lafları edersin : "erkeklerin hepsi aynı , adam gibi adam YOK" aslında bunu söyleyenin kendisi Fa*hişe gibi dinsiz imansız önüne gelenle yatıp kalkmış kendini telefon kabı gibi değiştirtip durmuş se sonunda ne sevecek kalp kalmış ne mutluluk ne inanç ne güven ne insanlık.. çoğunluk böyle !
Şehirde dinsiz kapitalist modern medeni amerikan hayatı yaşaya yaşaya , herşeyini kaybetmiş tiplerle dolu etraf , telefonunun aklının aşkının kendisinin pili sadece bitmemiş , pili ölmüş ! komple pilinin değişmesi gerek.. kimi her yaşadığı boş gereksiz ilişkiden sonra kalbini kimi beynini kimi hislerini kimi güvenini kaybetmiş ve artık karşısına kim çıkarsa çıksın onla hiçbir şey paylaşamıyor sevemiyor çünkü enerjisi yok
Sende böyle olmak istiyorsan en azından birkaç aylık mutluluk için pili boşa yakıp öldürmek istiyorsan durma devam.. daha öncekilerin başına gelenler seninde başına gelsin, sevgini aşkını mutluluğunu barlarda geceklüplerinde macera peşinde alkolik dinsiz modern medeni amerikan hayatı yaşayan tiplerle tüket ve anlattığım sonulara var dejavular yaşa :-) sonrada bunları yazmıştın aynen oldu de.. Matrix filmini yaşayalım. bu anıı hatırlamıştım Neo.. evet haklısın Trinity yaşamıştık.. yine yaşadık akıllanmadık gibi hede hodo falan filanlar olsun.. beyinler yansın :-)
Yazdıklarım için teşekkür ederim fazla uç örnekler vermişsin ilişkim olsa ve dediğin şekilde şeyler yaşayacak kişilikte olsam zaten şu zamana kadar bir şeyler olurdu emin ol konuştuğum insanlar oldu ama hiçbirine güvenemedim kötü şeyler yaşadim ve güvensizliğim de gitgide artıyor insanları daha net tanımadan ilişki içine girmek istemediğim için kötü bir ilk deneyim yaşamadim
İnsanların gözleri , hal hareketleri davranışları.. yalan söylemez ama görmeyi bilene. Tanışmaya çaban yoksa yine düzgün birini bulamazsın , çoğu beyin yetersizliği yaşayan kadın (ya da kendi aklını kullanmak yerine yalan dolan uydurma şeyler anlatan yarım akıllı ilişki uzmanlarını dinleyip erkeklere canım mantıksız beyin yakan hareketler yapanlar) oturup bekleyip düzgün erkek bulacağjnı sanıyorlar , birkısmıda o beni bulsun vs gibi boş laflar ediyorlar. Kimse sizleri bulmayacak ! eğer çaban YOKSA düzgün hiçbir erkek zorla gelip senle tnaışmaz. Ona bakmıyorsan o erkekle ilgilenmiyorsan tanışmaya hiçbir çaban yoksa hep aynı dekjavuyu yaşar ve hep aynı sapıklar ittler yalancılar aldatanlar gelir seni zorla bulurlar. kafayı kırmamış düzgün bir erkek kendisini istemeyen bir kadına zorla gitmez , bu ülkede hiç gitmez ! TVde sabahtan akşama kadar kattiil erkek saapıık erkek tacizcii erkekk denilen bu ülkede düzgün erkekler artık kendilerini GERİ çektiler , piss pisss hakaret yağmuruna tutulmamak için çabası olmayan hiçbir kadınla muhattap olmuyorlar.. Aşk sevgi karşılıklıdır , aşk sevgi pizza pida değilidr önüne hazır GELMEZ ! pizzayı pideyi bile SEN sipariş edersn ve öyle kapına gelir ama bu ülkede kadınların saiperiş etmedikleri aşkı sevgiyi pizzayı pideyi yemeğe kalkıyorlar kafalar nasıl çalışıyor anlamak ZOR ! ve üstüne TVde erkeklere hakaretler ediliyor durmadan düzgün erkeklerin midesi bulanıp bulanıp duruyor bu durumdan.. herneyse özetle beğendiğin hoşladığın düzgün bir erkekle anışmaya hiçbir çaban yoksa kolay kolay düzgün kimseyi bulamazsın aklında olsun.. Düzgün bir erkek önce uzaktan bakar kimsin? nesin? bilmez.. bakar beğenir vs ve içinden şunu sorar " acana sevgilisi var mı , evlimi , nişanlımı vs vs ve dahada önemlisi acaba o da benle tanışmak istiyormu ister mi?" vs vs düzgün erkekler hayvan değildir.. çoğu beyni yanmış kadın erkekler durup dururken gelip tanşacak falan filan sanıyorlar YOK böyle beyyinsiz mantıksz bir olay..
Bir şeyler için gereğinden çok çabaladım ama değmeyecek kişilere çabalamisim yapılan yanlışlara rağmen anlamaya çalıştım şans verdim ama yol birakmadilar hata üstüne hata yapildi bayır tırmanmaya çalışmakta benim iyi niyetim oldu hep yoruldum artik karşıma guvenebilecegim bir insan çıkmadı hala umudum var ama tükenmesine ramak kaldı gibi
Kötü bir ilişki tabi, şuna benziyor sınavın kötü gelecek diye sınava girmiyorsun fakat o sınav senin içni bir tecrübe olacak zamanı kontrol etmeyi doğrunu yanlışlarını eksikliklerini göreceksin gbi ilişkide kötü de olsa tecrübedir
Ohoo ne umutsuzluğu ben bilmem kaçıncı ilişkiden çıktım umudum. Aslında zamanla umut devam ediyor fakat beklenti yok. yami doğru kişiyi bekliyorsun ama aynı zaman da bir beklentiye girmiyorsun of çok karışık ya umarım anladın
En İyi Cevap