AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aklında baskalari vardır
Bencede var zaten beni hiç sevmemiş ki sevse boyle yapmazdı
Sende seni gerçekten sevecek birini bul
Yok kimseyi istemiyorum
Neden
Birini çok özledim her gün çok üzulüyorum nasıl üstesinden gelirim bunun? ↗
Sence ben hatalı miyım abartmıs mıyim
Üst soruda mı
Evet
Yani benim düşüncem ben sevdiğim ciddi olduğum bir kızdan açık vs fotoğraf istemem çokta abartmamissin yani herkesin istemedigi bir şeyi yaptiramazsin iki taraf rızası olsmasi lazım sen bu konuda haklısın alttan almadigin çok iyi olmuş
Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey yaptım utandım yani alışkın değilim yani yapamadım ama yjnede altan aldım özür diledim umursamadı beni
Onun derdi başka zaten hiç üzülme kurtuldugun için sevin bence
ama oyle bij değildi ki. Hiç sevmemiş yani beni demi
Onu bilemeyiz ama sen öyleymiş gibi düşün
ortak nokta bulamıyoruz dedi birde en basından beri farklıydik biz birden ne degişti her şeyime hayrandi başta
Onun ortak noktası farklıymış zaten belli
Neyse mutlu olsunda gerisi önemsiz. Ben konuşmayalim dedim diye üzulmemistir demi uzulse soylerdi
Üzülsün boş ver sen üzülme
Kimse üzülmesin. Bak bu alttaki yorum yapana baş harfini sordu soyledim bende yorumu siler misin diyor ne alaka anlamadım Soyledim
Ne alaka bende anlamadim
S dedim sadece adı Serdardi ne var ki bunda birde diğer soruma aptalli falan bir yorum yazmış
Sana mı aptal demis
Olmayacağıni bile bile umutlanmak aptallık yazmış. Ne alaka sadece bas harfini soyledim
boş ver sen takma kafana sen bu saatten sonra yoluna bak olacak kişilere vak
Benim zaten beni istemeyen biriyle işim olmazda öyle uzuldum kendi kendime Bu yorum yapan arkqdaş ne ayak onu anlamadim Kendi sordu sonra kufrediyor
boş ver çok takma böylelerini
O mu acaba bu mantıklı mı sence ben soru sordum bas harfini soyledim adam delirdi ondan sonra
Delirsin kafada var demek
O yorum yapan benim bahsettigim kisi olamaz demi
Yok ya olamaz
ama ismini soyoedikten sonra kaldir diye tutturdu
Değişik bir durum neden öyle yapıyor anlamadım
Bende. Bu alayci konuşması falanda benziyor serdara
Değildir sanmam nerden bulacak burada seni
Oda bu siteye uyeydi ama. hesabini sildi yeniden acmış olabilir. Anlattığim hikayeden bilir anlar
O zaman olabilir de sen engelle geç yoluna bak
O öyle biri değildi ama ya o olsa bana o sekilde konusmazdı. Yani şimdi sen olaya bir erkek gozuyle baktin objektif yorjm yaptın benim konusmayalim demem normal dimi haklıyim yani acaba cok mu abarttim falan diye dusundum de
Erkeksi durtulerle düşünüp yazsam abartmissin derdim ama insanı durtulerle düşününce sen haklısın abartma falan yok diyorum
Teşekkür ederim ederim sabırla dinledin beni o kadar dil döktün gecenin bu saatinde vakit ayırdın çok sağ ol. Senide yordum aynı seyleri dondurup döndürup sordum özür dilerim onun içinde
Yok sıkıntı değil dinlemeyi severim yardımcı olabildiysem mutlu oldum
Teşekkür ederim oldun tabiki çok sağ ol. Biz onunla arkadaştık dostuk ayni aanda beni çok iyi tanıyor neyi neden yapacağimi bilir yani işine gelirse ha beni tanıyamqdiysada onun ayıbı napayım küstah küstah konuşuyordu ozur diledim uzduysem dedim ben uzulmedim falan dedi yok samimi olmak istemiyormuşta falan filan baskası vardı işte bahane sundu gitti dürustce gelse soyleseydi boyle uzulmezdim
Üzme kendini daha iyi biri çıkar karşına
O böyle biri olamaz ya ona uzuluyorum melek gibi çocuktu
Bu arada yaşı ve burcu bu yorum yapanla tutuyor anlamadim ben
Demek öyle değilmiş
O olabilir o zaman
Zaten sildim numarasıni falan o gun sildim.
Ama o olsa bu sekilde konusur mu kendinden sogutmak icin mi konusuyor acaba
En güzelini yapmışsın
Olabilir
Ben tam silmiştim kafamdan youtubede sarkısina denk geldim sesini duyunca kötü oldum
Olma sil kafan dan
Yani yine unutmamiştım ama sindirmiştim beni istemediğini. sesini duyunca sanki ben olayi abartmisda silmisim onu gibi hissettim ama abartmadim yani her seye bahane buluyordu
Abartmamissin rahat ol
Bunu nasıl yenerim bilmiyorum ama birini üzmekten çok korkuyorum bu hep bundan oluyor
Korkma kimseyi üzmessin
Üzmem demi. En azından telafi etmeyi denerim
Üzmessin rahat ol yeter
O yorum yapan hesabını silmiş. O galiba oymuş boga burcu olmasi yaşi zaten konusmasida benziyordu vay be birde bana hakaret etti kufretti gitti ben ona naptım ki o olmasa niye heswbini silsin dimi ya da ben serdar dedim diye gitsin
Olabilir boş ver unut gitsin
Ama oyle pat diye unutamam ki. O kesin o bilirim ben onun yazışından yine bilirim vay be ben ona ne yaptım ki yapmadıği hakaret kalmadı
Takma kafana
O öyle biri olmaz ya o değildir demi
Ama isim. sordu soyledim kaldir yorumu diye diretti burcu yaşi aynı anlamadim bu kadar tesaduf olur mu
Çok iyi tanıyamassin sen
O olmasaydı niye hesabıda silsin demi resmen hesabini sildi gitti
Evet
Vay be naptım ben ona ya ne yaptim hep iyiliğini istedim mutlu olsun dedim
Herkesi mutlu edemiyorsun
Dürüst olsaydı bu kadar uzulmezdim valla gelse dese seni hiç istemiyorum arkadaş bile kalmayalım. dese saygı duyardim neden bile demezdim
Kendini üzme
Nasıl üzmeyeyim ki. Keşke bu gece siteye girmeseydim de onu boyle hatırlamasaydim bu kadar düsmeseydi gozumde. Zaten ondan sonra hiç girmedim bu siteye belki karsıma çıkar diye gitti youtubede karşıma çıktı her yerden sildim her seyini sildim
Senin çözümün çiviyi civiyle sökmek
Bana soylediklerine baksana kufur bile etmiş. Zaten hastayım birde neyse senide yordum ozur dilerim
Rica ederim yorulmadim ama kendini üzme
Nasıl yani
Beni yormadin niye yoruluyum ama uzulmeni istemem o kadar dil döktüm boşa gitmesin üzülme lütfen
Boşa gitmedi emin ol. Tesekkur ederim tam ben sana yası ve burcu ayni dedim hemen hesabi silmiş o olmasa silmezdi beklezdim bu kadarını onaşasırdım ben ona ne yaptım ki o kadar hakaret etti kufretti birse gitmeden
Kafana takma önünde ki yoluna bak
Ben zaten ona veda etrigim gun numarasini sildim kayitlardan bile her seyini sildim ulasabilecegim her seyi ama youtubeden geldi karsima cıktı sesini duyunca dayanamadim bu soruyu sordum zaten hep aklima geliyordu ama sindirmistim onun gittigini her seyin bittiginisesini duyunca uzuldum
Gerek yok
Işte bende robot değilim mi elimde değil hayatimda ilk defa bu ksdsr uzuldum zaten
Sende haklısın
Ne konuda
Bilmiyorum aranızdaki ilişkiyi..
Once cok yakın arkadaştık sonra flort olduk sonra o bir değişti ve bende veda ettim ağlasamda sizlasamda ama ozluyorum onu
Sıla'nın dediği gibi oluruna bırak.:D
Sana kıyamam dedi en çok o kiydi. Hiç sevmemiş beni be. Bana dediki seni kaybetmek istemiyorum ama eskisi gibi samimide olmak istemiyorum bak sen bende veda ettim benj istemiyor diye
Hayırlısı olsun :)
Unutucam her yerden sildim her şeyini sildim ama sesi kulaklarımdan çıkmıyor
Seni anlayan biri sanırım o yüzden valla benimde hiç sevgilim olmadı birini sevmedim.
Benimde olmadı onu sevmişim ama o baskasını seviyordu muhtemelen
Hayırlısı
Birini çok özledim her gün çok üzulüyorum nasıl üstesinden gelirim bunun? ↗
Bak sevmemis demi beni hiç
Adının baş harfi ne
S
Onun baş harfi S yani
Benim yorumumu komple kaldırır mısın
Kaldırırim da neden Baş harf S Dedim diye mi
Sen kaldır ben diğer yazdığın yere yorum atiyom
At once kaldırayım
Ok sen kaldır.
O da severdi birayı heralde birayi yani alkol kullaniyordu her günde ben isimlerini bilmiyorum
Kaldır yaptım oraya
Kaldırcan mı yorumu
Kaldırmıcam yazmasaydın S dedim sadece ne değişti anlamadım konuşuyordun ilişki uzmanı gibi
İlişki uzmanı değilim ben hiç anlamam. s
Baş harfini sordun söyledik ne değişti. Birde küfrediyorsun ayıp yaptığın
Sen misin serdar
Hakan ben 😂
İnandım aynen yorumu zaten kaldiracaktım S dedikten sonra kaldir diye israr etme sebebini anlamadim o yuzden sordum sadece neyse kimsen kimsin yaptığin ayıp
Yorumu kaldır
Bu kadar düsecegini bilmiyordum
Düşen sensin çocuksun kaldır dedikçe inat yapıyorsun.