Erkeklere bir soru: Sizin onceden sevgiliniz var. Ve sevgiliniz varken bile bir kizdan nasil hoslaniyorsunuz? Ve zaman geciyor o sevgilinizden ayriliyorsunuz. O hoslandiginizla daha cok yakinlasiyor. Sonra aylar geciyor. Sevgilinizle barisiyorsunuz ama hoslandiginiz kizida birakmiyorsunuz ( kizlarin bir birinden haberi yok) yani burada sizin tam olarak amaciniz nedir? Sevgilisi oldugu halde baska bir kizdan hoslanan erkegin sevgilisine duydugu sevgiden suphe duyuyorum ben😒 vicdaniniz nasil rahat oluyor?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aynı durumu yaşadım ve şunu söyleyebilirim ki bir kalpte iki kişi olmaz. İkinizden birini seviyor diğerini de kullanıyor dedi dersin
Beni kullanmistir serefsiz🥲 peki ya sizde durum sizi kullandi mi seviyor mu?
Kullandı tabi sadece sexting yapmak için geliyordu. O istemediği sürece asla ona ulaşamıyordum. Sanıyordum ki kendini özletmeye çalışıyor falan filan meğersem sevgilisiyle gezmelerdeymiş. Allah belasını versin yemin ederim iğrenç bir his
Allahim yaaaaa ayni durumdayim. Gerci benimlede isteyip yapamiyordu ama yinede pesimi birakmiyordu. Sevgilisiylede gezmelerde ayni durum bende de🥲
Sen yine kendini tutmuşsun beni öyle manipüle ediyordu ki hayırlarım hemen evete dönüşüyordu. Sonra bir bakmışım istediğini almış gitmiş. Tabi yaptıktan sonra da yazmıyor bir kaç gün neden çünkü aklımda kalmaya çalışıyor merak edicem ya ben. Sosyal medyasını stalklıyordum her baktığımda takipçisi artıyordu hesap sorduğumda da yalan söyleyip kaçıyordu ve tabi hazin son o kızı da takip edip beni engelliyordu
😂😂😂 biz ikiz falan miyiz ya da kopyam falanmisiniz? O kizi takip etmeler beni engellemeler? Ayni kisiylemi konustuk acaba🤔
Kaç yaşında senin ki benimki 28
Benim kide🤣🤣🤣
Lann yoksa 😂😂 nereliydi peki
Adanaliydi serefsiz😬
Yok benimki Bursa ahah gerçi memleket bile fark ettirmiyor bunlara hepsi karı kız meraklısı adi şerefsizler
Sizin yorumunuzdanda cok net anladim ki erkeklerin hepsi ayni. Hepsi ayni degil diyen erkekler bile onlardan biri. O da derdi bana ben senin sandigin erkeklerden degilim diye daha beteriymiste haberim yokmus. Seytan diyor babasina anlat oglunun nasil biri oldugunu ogrensin😒
Zaten bu genelleme yapma diyen erkekler var ya hepsi içlerinde kompleks yaşıyor dürüst olan adam olan ben böyleyim der şerefsizim der ki biz de uzak durmaya çalışırız ama bu dediğim tipler daha tehlikeli çoğu kadın düşmanı. İyice soğudum erkeklerden nerde yalan dolan şiddet aldatma ego kibir büyüklük taslama varsa hep erkeklerin başı altından çıkıyor. Hepsi aynı hepsiii fırsatını bulduğunu al hepsi her şeyi yapar bak şuraya yazıyorum
Cok haklisiniz…. Bende artik tovbe ettim artik hic bir erkekle konusmuyacagim onlara guvenmiyecegim ((( hakketmedigimiz seyler yasatiyolar bize. Vicdansizlar (
Ya elbette konuşcaz da tecrübelerimizi hatırlayarak konuşcaz hemen güvenmicez bir de erkekler de şey var ne kadar kendini ağırdan satarsan o kadar değerli oluyorsun gözlerinde. Şimdi bazıları böyle kızlara kezban diyor çünkü amaçları sadece cinsellik ama kadına değer veren bir erkek her şeyi yavaştan alır ısrarcı olmaz aklında bulunsun. Şüpheye mahal vermez onun yanında güvende hissedersin böyle sosyal medyasını falan stalklama ihtiyacı duymazsın açık açık söyler sana her şeyi buluşmak için can atar sürekli ilgilenir
Evet cok dogru ama ben karsimdakini kendim gibi bildim. Benimle gorusmemek icin surekli isim vardi derdi. Ne zaman disarda bulusalim desem bir behane bulurdu. Beni eve goturmek isterdi surekli. Tabi beni kullanamadi ama ogrendiklerim beni cok sarsti bana isim var derken her hafta sonu kizla gezmelerdeymis. Ogrendigimde ve ona yalancisin dedigimde sen ruh hastasisin ozel hayatimi arastirmissin. Birisiyle sevgili olunca sana mi soracagim dedi bana cok kirildim. Eger sevgilin vardida neden benimle oynadin dedim. Gercekten kullanilacak biride degilim. Ailesi akrabalari hepsi beni ve ailemi tanir. Nasil bir ailede buyudugumu biliyor. Neden yapti hic bilmiyorum (
Allah'ın sevgili kuluymuşsun benim ki bu kadar agresif değildi genelde ya yalan söyler ya da susardı ama seninki hem suçlu hem güçlü iyi yapmışsın kız istediğini vermemişsin o kim köpek de her şeye hakkı olduğunu sanıyor bu ne ego arkadaş ya? Bir de bize egolusun derler asıl ruh hastası kendisi. Sen tabi ki araştıracaksın sevgilin o senin ama bu mal seni obje olarak gördüğü için anlamamış ona değer verdiğini
Evett ( canimida o cok yaktiya hakliyken haksiz duruma dustumm bide diyorki sana saygim vardi bu hareketinde kendini gozumden dusurdun😒 ne yapacagimi hic bilemedim kilitlendim sanki. Babasida her hafta yazar bana biz ayni is yerinde calisiyorduk da sonra ben ayrildim. Babasi sorar surkli kizim biseye ihtiyacin olursa bana soyle ben hern zaman yanindayim der. Soyleyip babasini uzmekte istemiyorum ama diger taraftanda her seyi anlatamk geciyor icimden
Babasının seninle bu kadar ilgilenmesi gereksiz bence çok da güvenme oğlu böyleyse babası da öyledir kişi aileden ne gördüyse öyle davranır
Valla mi?🤔 korktum ha simdi o beni engelledi babasini da ben mi engellesem😤. Valla dogru soyluyorsunuz. Gerci orada calistigim muddetce bir zararini gormedim ama yinede tesekkur ederim hic boyle dusunmemistim.
Ya sey ben bazi sebeblerden is yerine gidecegimde yakin zamanlarda onuda gorurum her halde nasil davranmam dogru olur sizce? Yuzune bakmasam mi yoksa hic bir sey olmamis gibimi davransam ( umursamiyormusummus gibi?)
Engelle gitsin kuzum dikkkat et sana zarar vermesinler ve tabiki umursama bir şey derse sert bir şekilde reddet erkekler ya siyah ya beyazdır bizim gibi duygusal ve detaycı değiller
Tamam tesekkur ederim uyariniz icin🌹. Tamam dediginiz gibi yapacagim umursamam. Gerci bir sey diyeceginide zannetmiyorum. Cokk tesekkur ederim sizinle konusmak iyi geldi❤️ Allah her seyi gonlunuze gore versin. Insallah cok mutlu olursunuz❤️🌹
Aminnn sen de inşallah çok mutlu olursun canım ❤️💕❤️💕
Amin insallah tesekkur ederim opuyorum cokkk❤️❤️❤️
Rica ederim ben de öptüm iyi geceler 💕
Onları bilmiyorum ama ben sevdiğimde tam seviyorum şu an ilkimle ilk ve tek olan sevdiğim bir kızla konuşuyorum bakalım ne olacak şüphe duyuyorsan direk sorucaksın ona içinde tutma karşılıklı şüpheleriniz konuşun
Icimde tutmuyorum zaten tessdufen ogrendim ve sordum evet sevgilim var sendede hoslaniyorum ne varki bunda dedi acik acik sevgilisini sevdigini sanmiyorum. Allah bana acidi zamaninda gercek yuzunu gordum ama o kizada ben aciyorum hic bir seyden haberi yok
Ya işte böyle erkek yüzünden bende çok güven sorunu yaşadım
Herkes ayni degil ama büyük bı bölümümüz hep yedek olsun istiyoruz
Iyide neden? Bir kizin hissleriyle nasil oynuyorsunuz? Yazik degil mi? Hayir yani kullanilacak birisiyse tamam da oylede degil. O zaman yedek isteyenler sevgilisini gram sevmiyordur bence. Sevse boyle yapmaz
Ben genel anlamda ozetledim kndini bilen adam zaten yedek istemez ama yolluk olur o ayrı
Var mesala öyleleri yapsn atsin diyen
Sen mi yasadin bunu
Evet😒
Resmen aldatilmissin gecmis olsun kiyamam :(
Tesekkur ederim ama bir turlu gecmiyor
Ne zaman ayrildin
1 ay oldu
Şu an kimseyle konusmuyormusun
Hayir tovbe ettim kimseye guveenmem artik
Hangi sehirdesin
İstanbul
Civi civiyi soker derler :)))