Kişilik & Karakter Niye böyle yapiyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ya nutven diyorum benim hic kiz arkadasim olmadi da yaziyor😂😂 Niye böyle yapiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aMMeister Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 54% +1 yıl Yüzsüzlükte son raddeye gelmiş. Bu ss’leri alıp bütün takip listesine atmak lazım. 😂 1 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Cevap niye veriyorsun cevap vermeye değer bir şey yok ortada 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sonra ztn engelledim Yorumla
Hip-Hop41 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 63% +1 yıl İtin biri böyle bişey yapıyor diye neden bütün erkeklere maal etmeye çalışıyosunuz? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Coğu öyle Yorumla Hip-Hop41 +1 yıl Değil.! Sana kaç tanesi denk geldi böyle? Yorumla Soran +1 yıl Bilmem.. neyse Yorumla
iamsweetpsychopath Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Herkese böyle mesajlar geliyor, cevap verme 1 0 Yorumla
Karanlık_adamm Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karakter yoksunluğundan yapıyorlar 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. nutven yazmış Türkçe yazmayı öğrenmesi lazım 1 0 Yorumla
Atkncn Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 79% +1 yıl 😂😂😂😂😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Noldu Yorumla Atkncn +1 yıl Kafayı yemiş Yorumla Soran +1 yıl Ayn Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. evet olmaz bir durum :) 1 0 Yorumla
LorianaD Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Çünkü erkek milleti 1 1 Yorumla Ready_Rookie +1 yıl Genelleme yapmayı neden çoğunuz seviyor anlamıyorum.🤔 Yorumla
YalnızbirbenekEz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sen de yüz vermiyki yazıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla YalnızbirbenekEz +1 yıl Sen de yüz vermişsin ki yazıyor hem erkek arkadaşın varsa niye konuşuyorsun ki erkeklerle sanaldan bahsediyorum gerçekte zaten karışma gibi hak yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yüzsüzlükte son raddeye gelmiş. Bu ss’leri alıp bütün takip listesine atmak lazım. 😂
Cevap niye veriyorsun cevap vermeye değer bir şey yok ortada
Sonra ztn engelledim
İtin biri böyle bişey yapıyor diye neden bütün erkeklere maal etmeye çalışıyosunuz?
Coğu öyle
Değil.! Sana kaç tanesi denk geldi böyle?
Bilmem.. neyse
Herkese böyle mesajlar geliyor, cevap verme
Karakter yoksunluğundan yapıyorlar
nutven yazmış Türkçe yazmayı öğrenmesi lazım
😂😂😂😂😂
Noldu
Kafayı yemiş
Ayn
evet olmaz bir durum :)
şerefsizliği seven yapar bunu
Ahaha gizlide olalım, fantazör erkankk
“Olmayalimi” 😁😁
Manyak bunlar ya😂
Ben oyle yapmam...
Çünkü erkek milleti
Genelleme yapmayı neden çoğunuz seviyor anlamıyorum.🤔
Sen de yüz vermiyki yazıyor
Anlamadim
Sen de yüz vermişsin ki yazıyor hem erkek arkadaşın varsa niye konuşuyorsun ki erkeklerle sanaldan bahsediyorum gerçekte zaten karışma gibi hak yok
Coşkunun biri : )