Merhaba ,30 yasindayim inşaat mühendisiyim , evliyim kocam calismiyor ailesinin sirketleri var oradan geciniyor ben ve babasi kac kere işe git basinda dur v. s dememize ragmen bilmedigim islere girmem dedi , bazen ofise gidip oturup oturup geliyor nadiren de araç al sat işi yapiyor o kadar ve asiri üşengec bi insan beni bazen delirtiyor ben konusunca da biseyin mi eksik? senden para mi aliyorum evin ihtiyaclarini sana mi karsilatiyorum da boyle konusuyosun seni ilk tanidigim gun anlattim bunlari diyor..
3 gün önce baya tartıstık kavga ettik hatta ilk kez bana sesini yukseltti normalde sakin biridir. Sonra gitti babasinin bagdaki evine gelmedi bütün gece ertesi gün döndü eve. Bende cok sinirlendim eski spor hocama mesaj attim instagramdan cunku kocam sinir oluyordu ona yakısıkli, kaslı sevimli diye cok tatli bi adam neyse 2 gundur adamla yazisiyorum yarin goruselim mi hi cay kahve icelim dedi bisey yazmadim henüz ama arkadasca konusuyoruz yani sonucta..
Kocami seviyorum ama bazi hareketlerine tahammul edemiyorum. Yanlis mi yaptim bilmiyorum ama cok sinirliyim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer