Ben 29 oldum o 39. Artık yaşlandı kartlaştı ondan tiksniyorum heryeri kart pişman oldum evlendigime. Genç erkeklere merak sal dim. Herkes zaten diyor sen gençsin çok güzelsin şu adamın nesiyle evlendin diye daha da tiksiniyorum. Bundan boşanmak istiyorum nasıl yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılHer yeri kart nasıl oluyor :D :D
O dediğin yaşlanmak değil bakımsızlık, kendini salmışlık sanırım. Sende kocan gibiysen 25 yaşında ki erkek seni ne yapsın :))07 Yorumla
Soran+1 yılBen gencim bakimliyim yaşını göstermem erkekler artık daha çabuk çöküyor kabul edin. Her yeri kart ışte muşamba 23 yaşında biriyle beraberligim var
- +1 yıl
Ne övdün kendini be :)) O dediğinin tam tersi oluyor genelde, kadınlar çabuk kilo alıp çabuk çöküyor. Onun için 23 yaşındakine iyi tutun, keyiflenmesi bitince sana yol verecek ;)
Soran+1 yılKart moruk bu kadar kudurğunu belli etme. Ilgi cekmiyorsuniz artik kabul et kiskanma. Kilo dedigin alınır verilir erken
Yaşlanmanın cinsiyeti yok. Kişiye gofe değişir. 23 24 hatta 20 ile takıldım onlari ben kullaniyorum o beyin olmayan kafani yorma 😉 şimdi uz a ötede kudur- +1 yıl
Hahhah kilo alınır verilir dediğine göre kilo problemin de var. Ehh her kör satıcının bir kör alıcısı vardır.
Merak etme ben beyinsiz kafamı yormuyorum bir şeye :)
Soran+1 yılKilo sorunum yok kendi derdine yan şu tiple birini bulabilirsen otur da sukret jsns
- +1 yıl
:)) tatlım ben unumu eleyip, eleğimi astım. Arayışta değilim, sen kendi derdine yan ;)
- +1 yıl
sen ne iğrenç bir kadınsın ya erkeğin büyük olması gayet normal sen kendini genç görüyorsun ama o 23 yaşındaki çocukta seni öyle görür işi bitince ciddi düşündüğünü mü sanıyorsun aptal 😂😂
En İyi Cevaplar
Söyle kendisine, izah et durumu. (Tabii burada ifade ettiğin gibi onur kırıcı bir şekilde değil. Aslına bakarsan sen de gencecik değilsin on seneye kalmaz kuruyacak gidecek o gençlik pınarın, sana da kuru veya kart der baktığın o genç oğlanlar sonra hatta belki kim bilir, burada böyle soru sorarlar, ahahahha... Her neyse)Delikanlıları yok yere gözünle yemenden iyidir. ;)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
80Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. 10 yaş çok bir fark değil halbuki
neyse ayrıl o kadar nefret ediyorsan..01 Yorumla
Soran+1 yılÇok fark değilse 10 yaş küçük le de evlenmeni bekliyoruz baci
+1 yılKüçük kızlarla evlenen adamların hazin sonu. Evet artık kadınlar bağda bahçede çalışmadığı için ve erkekler geçinmek için daha çok çalışmak zorunda kaldıkları için erkekler erken çöküyor. 10 yaş farkta çokmuş. Yine de böyle düşünmemelisin de oda olayın farklı Boyutu
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Zorla mı verdiler seni ona! Az karakter sahibi ol. Ondan ayrılsan sonrasına da aynısını yaparsın. yapmazsan bile bulduğun sana aynısını yapar. Unutma ne ekersen onu mutlaka biçersin. Sonra o adamıda çok ararsın. Bu sözümü unutma.
11 Yorumla
Soran+1 yılYav he uza mk
Gizli Üye(25-29)+1 yıl40 yaşında adamla evlenmeseydin
ben çok berbat kart olduğunu düşünmüyorum o Adamın. Erkeklerin vücudu eskimez yüzü eskimiş olabilir
ama kadınların vücudu çirkinleşir senin vücudun ondan çirkindir bence411 Yorumla- +1 yıl
Bilen biliyo
Soran+1 yılSen öyle misin 😃 bilemem sen öyleysen. Benim vücudum kaymak gibi onun aleti bile burusuk iğrenç birak 40 i 55 6o gibi oldu mk
- +1 yıl
Kensindekş eksiği kocaya yukleme
Cevap sahibi+1 yıl60 yaşındaki adamlar bile çok kart vücutlu olmuyor bence senin kocan kendine bakmamış
Soran+1 yılSen 60 yaşındaki ile evlen hadi
Soran+1 yıl@miniminamini06 kendini teselli eden yorumlar bulup begeniyorsun yazık merak etme saftirik birini kandirirsin tip para varsa 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBeğenmediğin adamın parasını yiyorsun adamın altına yata yata
İki yüzlü
Soran+1 yılHahahaha özürlu kart sevici. Umarim kocanin kuşu kalkmadiginda aglamazsin 😂
Cevap sahibi+1 yılKızım neden evlendin madem sonuçta sen evlenmeden bu tecrübeyi bilmen lazım
Soran+1 yılSenin kafadandik evlenince gördük ebemizi
Cevap sahibi+1 yılBen evlenmem yaşlı adamla.
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendimi o adamın yerine koyuyorum da onun yerine de cevabını vereyim.
Allah seni bildiği gibi yapsın. Yeter bu sana.30 Yorumla
+1 yılee boşuna demiyorlar kendinizden 10 - 15yaş büyük erkeklerle evlenmeyin diye
39 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yıl@costher Kadin büyük olmalı nokta
Ulan ben kaç kere söyledim, yanlış yapıyorsunuz dedim. 10 yaş çok evlenmeyin yarın bir gün boşanırsınız dedim ama dinleyen kim.. Neyse aklın başına gelmiş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılçoçuk yoksa boşan t-yaşı yaşına uygun birisini bul evlen
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdam salmis..
Salmasina izin vermeseydin..
Tesvik etseydin...
Bosanirsaniz toplar kendini..
Erkeklerin dogal hali ;)04 Yorumla
Soran+1 yılYok istemiyorum 23 yaşında biriyle beraberligim var
- +1 yıl
Hayirli olsun.. bakalim sen 39 olunca o ne yapacak;))
Soran+1 yılKendi bilir
- +1 yıl
Kendi bilecej zaten.. cok drgil 1 ya da 2 yil sonra senide gorecez ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlar s. k delisine ne yapsanız anlatsanız boşa. Olay erkeğinden iğrenmek değil ahlak kalmamış her defasında farklı s. k yemek işlemiş buna. Şimdi bizim adımızda cahile çıkıyor. Demiyor ki ben terbiyesizim kevgir oldum diye. Bari biran önce tökezlesede garip adamı daha fazla yakmasa. Böylelerine anca beddua edilir. Biran önce adama zarar vermeden ne oluyorsa olsun bu azmış terbiyesiz kadına
34 Yorumla
Soran+1 yılSiz azmişsiniz küçük kadınlara bakıyorsunuz kudurmus köpekler
Cevap sahibi+1 yılAcaba kuduran, evdeki helal kocasını bırakıp sübyancılık yapıp genç ve çocuklarla yatan kim acaba? Kendi azgınlığını görmeyen namus abidesi olmuş
Soran+1 yıl23 yaşında kimse çocuk değildir beynin bunu idrak etsin önce. Kocam da az değil 10 yaş küçük kiza bakmış ben de bakarım. Boşanmak istedigimi söyledim o da zaten küçük kızlara bakıp duruyordu biliyorum zaafi var. Öyle saça öyle tarrak
Cevap sahibi+1 yılHakkınızda en hayırlısı olsun ikiniz içinde
Gidiyosun ve o iğrenç bedenini ve olmayan beynini camaşır suyuyla yıkıyosun buyuk ihtimal temizlenmicek oyuzden git Çok yaşa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Evlenirken yaş farkı olduğunu bilmiyor muydun bacı.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlgun merakı vardı çok salaklik etmisim
+1 yılAbla 10 yaş ne aramızda yaş farkı var evlenelimmi diyenlere ders olsun maksimum yaş farkı 4 olmalı bence
03 Yorumla- +1 yıl
24 olup da 30 gibi duran kızlar ne yapacak peki?
- +1 yıl
@Karrizmatik valla öyle olanlar düşünsün benlik sıkıntı yok.😂🤣
- +1 yıl
😀 🍌
+1 yılBeynin olaydıda 10 yaş büyük biriyle evlenmeyeydin, kadınlara evlilik için beynen ehliyet şart.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane amip herif
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. bulamayınca evde kaldım kopleksiyle koştun evlendin adamla, evlenincede bu pis bilmem ne oldu... Bu her insanda olabilecek bir durum adıda nankörlük
00 YorumlaGerekenleri yaparak boşanabilirsin sevmiyorsan boş yere birlikte kalmanin anlami yok öyle ömür gecmez
00 Yorumla
+1 yılSenin o Fondoten hasarına mahsur kalmış çirkin suratını gençler ne yapsın? Kezban😒👎🏿
02 Yorumla
Soran+1 yılMakyajsız bile güzelim bok suratliya bak 😄
- +1 yıl
Tipini görmek bile istemiyorum teşekkürler 👍iyi günler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiz boşuna demiyoruz kendinizden 10-15 yaş büyüklerle sevgili olmayın evlenmeyin diye. Millet linç edince seviyoruz bir birimizi dersiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen sanki çok mu gençsin? 30 yaşına gelmişsin sende yaşlanmaya başlamışsın. Birde gelmiş gençlere merek saldım diyor, seni alan genç erkek ertesi gün paranı verip hadi yallah diyerek kapıya atar.
10 Yorumla
+1 yılÜslubundan nefret fışkırıyor. Kocanı aldatmak için bahaneleri sıralamışsın.. Güzellik falan geçici de şu karakter meselesi çok önemli.
10 YorumlaArz talep... 23 de seni 38 ile aldatirsa ne gulerim 😂
10 Yorumla
+1 yılBuraya onun hakkında yazdıklarıni yüzüne söyle. Sonra zaten kurtulursunuz birbirinizden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Aradaki 20 yaş fark sorun olur mu diye soranlara gelsin.
10 Yorumla
+1 yılBoşanana kadar 30 olacaksın zaten neyin peşindesiniz
00 YorumlaBosanmak istedigini arzulamadigini yatmak istemedigini soyle
00 YorumlaBoşanma dilekçesini ikâmet ettiğiniz yerdeki aile mahkemesine vererek boşanabilirsin.
00 Yorumla
+1 yıl10 yıl skneauda sen onun yaşına geleceksin biraz empati yap
00 YorumlaEvlenirken aklın nerdeydi bastan düşünseydin ya bunları. Istemiyorsan boşan milletin günahına girme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkek merakındaaa olanlar görsün ders alsınlar..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bon 18 yoşomdoyom sovgolom 30 yoşondo ono çok sovoyorom, derler sonrada böyle ağlarlar aghdjs
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak istediğini söyle , düşüncelerini de düzgün biçimde anlat. İğrenç felan deme ayıp.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce düşünücektin yaşlanıyor adam yalnız bırakma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence eşine karşı sabret nede olsa o senin eşin bırakıp kötü birine denk gelirsen çok ararsın bıraktığın eşini sana söylim
014 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşında komşum var kadin 18liklerle yatıyor. Kadinlar büyük yaş ile evlenince pişman oluyorlar
Cevap sahibi+1 yılKadın yolunda yatıyor 18 liklerle sen ne düşünüyor sun eşini bırakmayı mı bu konuda yoksa başkaları ile yatmak mı?
Soran+1 yılGenc istiyorum artık bıktım. Hep erkekler mi genç alacak
Cevap sahibi+1 yılCanın genç istiyor nefis bu ister benimde istiyor ama canının her istedigine uymamak lazım
Cevap sahibi+1 yılGerçi bende yaşlı degilim gencim ama benden küçükler istiyor canım yalan degil
Soran+1 yılBu erkeklerin genel sorunu subyana yatkinlim
Cevap sahibi+1 yılSubyan degilde genç istiyor insanın canı 17 18 en az daha aşagısı olmaz zaten ama ben 17 18 yaşlarında birisi ile istiyorum
Cevap sahibi+1 yılKendimden büyük te olur sıkıntı yok aynı yaşta da olabilir
Soran+1 yılSübyancı sapiksin lanet uckuruna sahip çik köpek çocuk sevici pedofili it. Sizin gibilerin siki kopsun sürüm sürüm sürün gebbeer insallahhhh
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var 17 18 yaşında birisi ufakmı sen bana böyle diyecegine burada açtığın konuya baksana terbiyesiz yaratık eşi kartlaşmış falan filan terbiyesiz
Soran+1 yılKes lan sesini hep bu ahlaksızlik sizin başınizdan çıkıyor. Ekrke büyük olur diye yemediginiz bok kalmadi 17 18miş sen kim kopeksin abaza şerefsiz orrospu dökmesi. Anani babann çocuk iken mi sikmisalmis
Cevap sahibi+1 yılSöylediğin bütün şeyleri sana iyade ediyorum
- +1 yıl
Ahahahah 🤣😂😂😂😂
- +1 yıl
@yagizkurtulus abla senin paikolojin iyi değil yazık etmişsin kendine ma akendinde sorun ara sadece kocanda değil birde koçanı dinlemek lazım gençlere merak saldım diyorsun da ne bikeyim yazık gerçekten
+1 yılYaş 29 mu peki senin tiksindiğin gibi gençlerde senden tiksinirse :)
00 Yorumla
+1 yılAşık değilsen neden evlendin.. Aşık olsaydın yaşlanmasını önemsemezdin. Mesela ben 21 yaşındayım 36 yaşında birine aşığım bana göre dünyadaki en karizmatik çekici adam
26 Yorumla
Soran+1 yıl@Ali3402 teşekkür ☺
+1 yılNasıl y anneden evlendin ozamna o sana diye lerden hayır gelmez haberin olsun şu mantıktan anlamıyorum nefsiniz ne kadar da pis sizin neden yabancı kızlardan hoşlandığını daha iyi anlıyorum. Kocanla konus ona göre halledin
06 Yorumla- +1 yıl
Aranızdaki sorunu yazık etmeyin yuvaniza
Soran+1 yılYabancı erkekler mükemmel ışte kadının büyük olmasını sorun etmiyorlar siz yobaz cahillerden bu yüzden ustunler
- +1 yıl
Siz resmen kafanız psikolojinin bozuk onlarda evlenme yok kullanır atarlar geneli salak salak konusacagina insan gibi konuşmayı öğren güle güle
Soran+1 yılEvlenenle icin diyorum özürlu. Burada yok sanki kullanıp atan. Sizin gibi cahiller kadın büyük olursa kullanmalık takılır onlarda yaş sorun olmuyor
- +1 yıl
Y asen hasta mısın aptal ne yazdığın belli değil kültür var kadın milleti işte yaş önemli derse erkekler ne yapsın geneli böyle söylüyor erkekler size çok yüz vermiş gerçekten bu kadar bilmem nereniz kalkık erkeklerin suçu inşallah erkekler bb yüzü vermez size kendiniz ne sanıyorsunuz siz
- +1 yıl
senin yaptığın yobazlık değil mi?
+1 yılAblacım bak bende olgun erkek severim evleneceğim erkek benden min 5 max 10 yaş büyük olmalı. Sen kocanın tam olarak neyini beğenmiyorsun? Bu adam hep mi çirkindi de bastın nikahı yoksa evlendikten sonra mı saldı? 10 yaş göze batacak bir durum değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin yaşta olur böyle aptalca boş hayaller
- +1 yıl
Benim yaş mı? Babamla annem arasında abimle yengem dedemle anneannem arasında hep 7 yaş vardı her nesilde olgun seviyoruz biz. Yaşıtlarım çocuk geldiği için olgun seviyorum ben hem de sorumu cevaplamamışsın hep mi bakımsızdı evlendikten sonra mı saldı?
Soran+1 yılAnnelerin yAptığı her zaman geçerli olmuyor kadin da büyük olabilir. Yaşlandı diyorum yaşlandi ne bakımsızı
Spor yapsaydı kart durmazdi salmış kendini şişko göbekli bakımsız kocalar yüzünden kadınlar aldatıyor kocalarını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbısanmada aldat bencemasaj yapan cagır bulus ben öle yaptım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOda senden igreniyordur merak etme kart karı sanki kendisi manken de utanin biraz
20 Yorumla
+1 yılGörgüsüz terbiyesiz insan seni aranızda on yaş var bunu zamanında düşünecektin o adamın ne suçu var sevgi varsa yaş sorun olmaz ama sen bunu dediğine göre sevgi de saygı da bitmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılKes
- +1 yıl
😂 Kes mi yazık
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yaş farkı bazen sorun olabiliyor, sende önüne keyfine bak.
00 Yorumla- Kaç yaşında evlendiniz? Yaş farkını biliyormuşsunuzdur? Hem en önemli şey dış görünüşten önce merhametli, saygılı, sadık, olması...
00 Yorumla
+1 yılEn yakın hukuk bürosuna gidip bir avukatla görüşüyorsun. ve süreç başlıyor. Git bosan yapamıyorum de güzelce açıkla
00 Yorumla
+1 yılYapma ya şöyle günahtır o senin kocan ne de olsa her şey kolay değil öyle ölç biç tart
00 Yorumlabaya ağır konuşmuşsun saygılı olmakta fayda var, sen en iyisi biraz kibar dilde ona anlat bunları.
00 Yorumla
+1 yılİstesende düzen tuttıramazsın artık bu seviyeye gwlfiyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bosanma kocandan. Çok istyorsan kaçamak gizliden yap 🙂
00 Yorumla
+1 yılAvukat lazimmi bacim 🤔
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCoook merak ettim gerçekten neden evlendin lütfen bunu içten şöyle bana sana ne yapacağını tek tek yazacagim
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi genc biriyle mi yatmak istiyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Biriyle berabermisin Şu an
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. 😂😂😂😂 balık Burcu mu eşin?
021 Yorumla- +1 yıl
@Erotltp konuya giriş yapmaya çalışıyor, üstüne gitme arkadaşın.
- +1 yıl
@Erotltp hahaha nasıl bir yürüme bu be. Umumi soruyu bile sahiplendin :))
Hadi kolay gelsin, ben defoldum.
Soran+1 yılNerde
Soran+1 yılAyy geçmis olsun bisey oldu mu
- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılKızma darılma ama yaptığın büyük bir ahlaksızlık.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl oldu evlendin ya yaşın bile çok genç 😊
10 Yorumla
+1 yılAvukata gidip dava açarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan trol sorular gerçekten sıkıcısınız
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslinda kadinlar olgun erkek sever. Sana tavsiyem 3 zenciyle grup denemen. Aldigiñ tad sana yon verecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlgunlar*
Cevap sahibi+1 yılEvet olgun erkek sana iyi gelecek.
+1 yıladliyeye gidip boşanma dilekçesi vererek.
00 Yorumlaİstemiyorum de boşan.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeseydin sende madem iğreniyodun
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?