Sevgilim babaannesine beni göstermiş ve babaannesi benim için sevgilime bu kız senden daha büyük gösteriyor demiş. Bunu kötü mü iyi mi algılamalıyım?
1 ay
Sevgilimin babaannesi bana olgun göründüğümü söyledi, bu iyi mi kötü mü?

Sevgilim babaannesine beni göstermiş ve babaannesi benim için sevgilime bu kız senden daha büyük gösteriyor demiş. Bunu kötü mü iyi mi algılamalıyım?
Ben kendimi kötü hissederdim. Yaşımdan büyük gösteriyorum ve bundan memnun değilim, biri dile getirdiğinde de mutsuz oluyorum. Ama sen öyle değilsen (o fotoğrafta olgun görünüyorsundur belki), öyle olsan bile bunu umursamıyorsan kafana takmazsın. Kadının da kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum.
Babaannesinin söylediğine takılmam şahsen kime ne yani biz birbirimizi sevdikten sonra ama sevgilimin bana bunu gelip pat diye söylemesine bozulurdum açıkçası ben olsam acaba kırılır mı, üzülür mü diye düşünmüyor hiç diye
Cevap
6Cevap
Resmini gormeden bisey demek yanlis olur ama eskiler olgun gorunumu genelde oturmasini kalkmasini bilene derler sanirim sen fizik olarak algiladin dimi
Bana söylenseydi kötü algılardım tabi sana yaklaşımı nasıl iyi mi kötü mü bilemem
Babanneye takılma boş ver
İyi dir kötü düşünmemiştir o
Pek de olgun değilmişsin olsan anlardın
Kötü olarak algılama bence
görmek lazım
neyi
Kötü
İyi iyi
Kötü bir şey
iyi ya babanneler olgun gelin ister
En İyi Cevap