Eski sevgilim neden engelleyip kaldırıyor, neden böyle yapıyor?

Merhaba, benim 5 aylık bir ilişkim vardı Kasım ayında ayrıldık. Kötü ayrıldık birbirimizden ve olaylar çok karışık ama ben onu hâlâ çok seviyorum. Neyse işte ayrıldıktan sonra beni her yerden engelledi vs daha sonra engelimi açtı ben de gel bir kez olsun adam akıllı konuşalım biz tam olarak neden ayrıldık diye ama kabul etmedi benim onu aldattığımı söyledi ama ben onu aldatmadım gel konuşalım sana da kanıtlayım dedim ama bir türlü kabul etmedi hatta o benden ayrıldıktan sonra şüphelendiğim kişiyle flört etmeye başlamış bu olaydan sonra ikimizde birbirimizi engelledik sonra dediğim gibi engelini açtı bana ama yazmadı bende geri yazdım ama sormadım neden açtın diye falan. Niye yazdın derseniz her ne kadar ayrıldıktan hemen sonra benim şüphelendiğim kişiyle flört etmeye başlamış olsa da ben yapmadığım bir şey için arkamdan konuşulmasını istemiyorum o yüzden de kendimi açıklamaya çalışmak istedim. Her neyse ben yazdım o da beni rahatsız etme vs dedi günlerce bu şekilde devam etti arada bir yazdım içimden gelenleri, birbirimize verdiğimiz sözleri, ona ihanet etmediğimi vs yazdım bana kısa kısa cevaplar verdi ya da görüldü attı daha sonra bir kez daha yazdım bu sefer engelledi ama ertesi gün engeli geri açtı. Bu arada Instagramda iki hesabı var biri normal diğeri priw hesap. Normal hesaptan engeli 1 kere kaldırdı sonra geri engelledi, priwden engelleyip engelleyip kaldırdı. Amacı ne neden böyle yapıyor, bir fikri olan var mı?

Eski sevgilim neden engelleyip kaldırıyor, neden böyle yapıyor?