Merhaba, benim 5 aylık bir ilişkim vardı Kasım ayında ayrıldık. Kötü ayrıldık birbirimizden ve olaylar çok karışık ama ben onu hâlâ çok seviyorum. Neyse işte ayrıldıktan sonra beni her yerden engelledi vs daha sonra engelimi açtı ben de gel bir kez olsun adam akıllı konuşalım biz tam olarak neden ayrıldık diye ama kabul etmedi benim onu aldattığımı söyledi ama ben onu aldatmadım gel konuşalım sana da kanıtlayım dedim ama bir türlü kabul etmedi hatta o benden ayrıldıktan sonra şüphelendiğim kişiyle flört etmeye başlamış bu olaydan sonra ikimizde birbirimizi engelledik sonra dediğim gibi engelini açtı bana ama yazmadı bende geri yazdım ama sormadım neden açtın diye falan. Niye yazdın derseniz her ne kadar ayrıldıktan hemen sonra benim şüphelendiğim kişiyle flört etmeye başlamış olsa da ben yapmadığım bir şey için arkamdan konuşulmasını istemiyorum o yüzden de kendimi açıklamaya çalışmak istedim. Her neyse ben yazdım o da beni rahatsız etme vs dedi günlerce bu şekilde devam etti arada bir yazdım içimden gelenleri, birbirimize verdiğimiz sözleri, ona ihanet etmediğimi vs yazdım bana kısa kısa cevaplar verdi ya da görüldü attı daha sonra bir kez daha yazdım bu sefer engelledi ama ertesi gün engeli geri açtı. Bu arada Instagramda iki hesabı var biri normal diğeri priw hesap. Normal hesaptan engeli 1 kere kaldırdı sonra geri engelledi, priwden engelleyip engelleyip kaldırdı. Amacı ne neden böyle yapıyor, bir fikri olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aldattığın kanısına nasıl vardı. Bir şey mi duydu ya da gördü?
Şöyle ki ; bizim ayrılık süreci 3 hafta sürdü. Bizim çok güzel giden bir ilişkimiz vardı, sevgilim lise son sınıfa gidiyor ve imam hatip lisesine gidiyordu. Ordaki derslerden sınava girmek istemediği için Kasım ayında Anadolu lisesine nakil aldırdı ama geçici bir süreliğine diye. Neyse işte ilk gün gitti tabi tamamen kız olan bir ortamdan kızlı erkekli karışık bir ortama geçtiği için afalladı. Ve sevgilim öyle diğer liseli kızlar gibi ergen falan değildi, asla erkekli bir ortam istemiyordu. İlk gün geçti okula, okulda da telefonları topluyorlar normalde ama o ilk gün okula 2. Ders gittiği için telefonunu vermemiş ve o gün wp dan konuşuyorduk gün içinde teneffüslerde falan bana diğer kızların ne kadar egoist ve kaşar olduklarından kendisini dışladıklarından falan bahsediyordu. Sınıflarda kalabalıkmış 40 kişilik sınıf ve tek bir boş yer varmış o da bi tane erkeğin yanıymış oraya oturmuş ben nasıl biri falan diye sorduğumda baya samimi falan dedi ne tür bir samimiyet diye sordum "bana abla diyecek kadar bir samimiyet" dedi. Neyse dedim benim sevgilim öyle birisi değil ayrıca karşısındaki kişiye nasıl davranması gerektiğini biliyor, ve ortam değişikliği dışlanma vs çok da üstüne gitmeyim dedim kendi kendime
Neyse akşam oldu o gün ben yarın okul çıkışına geliyim hem seni görmüş olurum hem ortamı görmüş olurum dedim o da yok gelme gerek yok dedi bana. Ben bana gelme dediği için biraz soğuk davrandım, ertesi gün çıkışına gittim ama okulun yakınındaki bir parkta onun çıkmasını bekliyorum. Zil çalar çalmaz yazdım ona ben geldim bekliyorum diye o da önce niye geldin dedi falan neyse iyi gel dedi gittim yolda karşılaştık sonra yürümeye başladık eve gidiyordu bende ona eşlik ediyordum. Benim yüzüme dahi bakmadı benden ayrılmak istediğini söyledi "benden şüphe duyan birisiyle işim yok" dedi, ona soğuk davrandığım için güvenmediğimi söyledi ama ben o okulun olduğu semtin o okulun ne olduğunu iyi biliyorum ve ordaki ortama hiç güvenmiyorum hele ki hemcinslerimin ne b*k olduğunu iyi biliyorum o yüzden dedim ki geliyim hem seni göreyim hem de ortamı göreyim dedim ona yok demişti ve o yüzden soğuk yapmıştım o da bana güvenmiyorsun sen dedi ve ayrılmak istedi. Eve kadar dil döktüm yarım saat anlatmaya çalıştım ama durup 2 dakika dinlemedi sürekli git basımdan diyip durdu
Ben de en son kabul ettim sonra bunun imam hatip lisesindeki sınıfından arkadaşı vardı zamanında tanıştırmıştı bizi ona yazdım işte benden ayrıldı beni dinlemedi falan diye o da onunla konuştu yani aracı oldu akşam oldu falan bana yarın sabah okulun oraya gel konuşalım dedi tamam dedim bende sabah oldu erkenden gittim okulun oraya konuşmak için ama beni yine dinlemedi 3 dakika sürdü toplam kendimi anlatmaya çalıştım ama yüzüme bakmadı yine bitti dedi bana istemiyorum dedi ve okula girdi. O gün ayrıldık akşam okul çıkışında ben yine o parktaydım onu bekliyordum çıkışta yazdım ona o da gel konuşalım tekrar dedi gittim yanına biraz yumuşamış ama bana ara vermek istediğini söyledi şu an derslerim çok yoğun ve yetiştirmem gereken bir sürü konu var sana vakit ayıramam dedi ben bir yolunu buluruz ara vermeye gerek yok dedim çok direndim ama o yolundan dönmüyordu
1 hafta sonra falan (tabi aralarda konuşuyoruz arkadaş gibi yine) tekrar devam etme kararı aldık yine eskisi gibi olduk derken 2 gün sürdü sadece ve birden anlamsız bir şekilde bana soğuk yapmaya başladı. O gün yani barıştığımız gün değil ondan sonraki gün aramız yine iyiydi gece bol bol iyi geceler mesajlarıyla yattık ikimizde hiçbir sorun yoktu sabah uyandım günaydın yazdım cevap yok nerdesin diyorum ne mesaja bakıyor ne başka bir şey akşam üstü annemgille güne gitmiştik müsait olamadım kusura bakma yazdı peki dedim ne zaman dönersin eve diye sordum annemgil gitti bende giderim sonra dedi, ben akşam oluyor neyle gideceksin otobüsle mi falan diye sordum merak ettim o da giderim bir şekilde herhalde demi sana hesap mı vermek zorundayım diye tersledi bende iyi bir daha merak etmem dedim ve yazmadım. Buraya kadar bu şekilde ilerledi bu arada ben bu anlamsız hareketlerden şüphelendim bu tanıştırdığı dediği arkadaşına soruyorum sürekli sana bir şey dedi mi haberin var mı bir şeyden diye sürekli onunla irtibat halindeydim çünkü o da anlam veremiyordu bu hareketlere ben ona derdimi anlatıyorum o bana anlatıyor falan. Bi fake hesap vardı ondan bu hani ilk günden samimi olduk dediği çocuk var ya onun hesabını takip etmeye başladım aradan 1 hafta falan geçti bu benimle tanıştırdığı arkadaşı var ya onunla konuştuğumuzu öğrenmiş ve direkt olayı araştırmadan dinlemeden bizim flört ettiğimizi sanmış ve bana bundan sonra bizden asla olmaz dedi ve tamamen ayrıldı aradan 2 gün geçti bu fake hesaptan takip ettiğim çocuk yani samimi olduğu çocuk hikaye paylaşmış. Sevgilim beni takipten çıkmış priw hesabından, fake hesaptan çocuğun hikayesini gördüm ve hikayede benim sevgilim bir şey paylaşmış ve onu etiketlemiş o da onu kendi hikayesinde paylaşmış ve aşkın olayım şarkısını eklemiş yanına da iki tane kalp koymuş. Ben tabi görünce aklımı kaybettim cidden. Yani benim onu aldattığımı söylediği şey arkadaşıyla konuşmamız, bizi flört etmekle suçladı beni aldattın dedi
Eski sevgilin dengesizin teki boş ver takma
Maalesef onu hâlâ unutamıyorum, canım hâlâ çok yanıyor unuturum sanmıştım ama unutamıyorum işte. Eski günler aklıma geldikçe eski mesajları okudukça içim yanıyor ben ona çok aşıktım..
Biz de birine zamanında aşıktık da istemedi ama takmam umrumda olmaz kendisi bilir ben başkasıyla mutlu olurum o olamaz bence
meraaaakkk