Yani bir kızın hiç sevgilisi olmaması kötü bir şey mi ya da itici bir durum mu? Tecrübesizlik falan…
1 ay
Hiç sevgilisi olmamış bir kızla olur muydunuz?

Yani bir kızın hiç sevgilisi olmaması kötü bir şey mi ya da itici bir durum mu? Tecrübesizlik falan…
hayır itici bir durum degil. lakin şöyle bişey var. görmemiş oluyor. ve sadık olup olmayacagı mechul.. görmemişten kastım atıyorum birisiyle sevgili olur ama sevgilik nedir bilmiyor tevrubesız okey bunda sorun yok. ama onunla sevgiliyken aa şu daha iyiye benziyor diyip gitmesi muhtemel. değer bilmez yanı
Bende bir erkek olarak hiç kız arkadaşım sevgilim olmadı elim kız eline değmedi tecrübesizim hem cinsellik konusunda hem sevgililik konusunda diyorlar değerleniyorsun sadece üzüntümü gidermek için sanırsam bu gidişle mezara gireceğim
:((
Cevap
89Cevap
Eli yüzü düzgünse, kalbi de iyiyse ne güzel temiz tutmus kendini bu zamana kadar derdim daha cok hosuma giderdi ve ciddi dusunurdum. Bugun bir cok erkek, genelde kizlar her seyi daha evlilikten once yasadigi icin ciddi bir beraberlik istemiyor
Aksine belli başlı davranışlara dikkat eden, ne istediğini bilen birisidir Tecrübeden ziyade tercih etmemiş veya hiç o tarz bir beklentiye girmemiştir.. sıradan olmayan dikkat çeker... aynı duygular bir süre sonra sıradanlaşır bana göre o şekilde en azından...
O benim diyorsun 😊😊
Diğer yorumunda harika
orada mısın?
sanırım senin o dediğin kriteri sağlıyorum ahhhahaha
Hemen öyle kendini belli etme :) mazallah birileri tutulur felan :))
@CharLyIsGod tamam.
Bence gayet iyi bir durum, olurdum elbette. Tabii anlaşabiliyorsam karşılıklı birbirimizi seviyorsak
Olurdum benimde hiç olmadı bu normal bir şey illa her sevgilisi olmuş insanı adam yerine de koyacak değilsin.
Asla itici değil bilakis takdir edilesi bir meziyet...
Öylesi varsa olurum ama kalbi iyiyse kalbi iyi değilse *
Yani egerki ciddi iliski olmayacaksa ya da kisa vadeli iliski yasanacaksa o vebalin altina girmek istemem. İlkler ozeldir cunku
Aba. zandir erkeği tanımaz ay der cız der. Saçmalar... yatakta bile ne yapalım derse sasarrim
Hangi konuda tecrübe sahibi olmalı? Ne tecrübesi bu?
Sevgililik konusunda işte
Yani eğer iki kelimeydi bir araya getiremiyorsa herhalde zeka problemi vardır, konuşabiliyorsa daha önce sevgilisinin olmamasi bir problem yaratmaz… ha bu arada her sevgili bunları konuşur yapar gibi konuları duymaktan korkuyorsa ve rahatsız olacaksa , sevmediği istemediği bir şeyi kimse yapmamali
Neden olmasın.
Daha güzel olur gerçek sevgiyi tatmış olur.
12 den vurmuş olur.
Hiç üzülmeden evliliğe yelken acmis olacak.
Benim de hiç sevgilim olmadı hiç ilişki deneyimim yok
Neden kötü olsun uyuşmazlık yoksa hal hareketleri iyi ise olur
Bence en iyisi daha çok tercih edilmelidir ciddidir
Tabiki de olunur hatta erkek daha mutlu güvenli olur
Onun da teceübe kazanması şart. Amme hizmeti olarak görürüm
Erkeklerin olacağını tahmin ediyorum ama kızların olmayacağını kendimden biliyorum
Ya bu kadar cahilce konuşma olmaz temiz kalmak kötü bir şey mi Allah askina
Niye irici olsun. Ne guzel herseyi ilk sevgiliden ogrenir
Olurdum. Sonuçta bir yerden başlaması gerekiyor.
En İyi Cevap