Bana kaçalım dedi ne yapıcam nasıl yapacağım?

3 yıl sevgililik 1 yılda nişanlılık dönemi geçirdik. her şey çok güzel giderken nişanlım beni bırakıp eski sevgilisine döndü onunla da yapamadı bana döndü ayaklarıma kapandı beni hala sevdiğini bir hata ettiğini söyledi ona tekrar şans vermemi istedi. Beni bırakıp gidince ailem çevrem eşim dostum kimse artık onunla olmamı istemedi. Zaten sorun sadece beni bırakıp gitmesi değil ailesi de cins insanlar. Ben ise ne kadar mantığımla hareket etsem de kalbimi dinleyip hislerime yenildim. Ve kabul ettim onu. İlişkimizi gizli saklı sürdürüyoruz nişanlımın en yakın arkadaşları bile barıştıktan sonra sen ne yaptın kanka bu adam için üzülmeye değmez sizin olurunuz yok görmüyor musun ailen çevren kimse istemiyor ne yapacaksın seninki alışkanlık seni de anlıyorum hatta çok iyi anlıyorum dediler. Nişanlım ise 1 yıl boyunca para biriktirelim herseyimizi kendimiz yapalım dedi en son ailenin karşısına çıkalım el ele tutuşup dedi. Eğer hala beni istemezlerse kaçarız dedi. Benim gönlüm de kaçmaya razı değil ailelerin rızası oluru olsun istiyorum ama ailem asla ama asla istemiyor kaçarsam beni evlatlıktan reddederler bir daha yüzüme bakmazlar.

Bana kaçalım dedi ne yapıcam nasıl yapacağım?