Servisteki çocukla nasil iletişim kurabilirim?

Servisteki cocuk ile mükemmel bir arkadaşlığımız yoktu ama yakındık ve servisteki herkes cahil olduğu için her konuştuğumuzda bize oooo cekiyolardi bunun arkadaşı bizi ayarlamaya çalışıyordu işler gitgide ciddilesti ve biz avmde buluştuk zaten evlerimiz yakındı (5 dk yürüyüş mesafesi) Hersey iyiydi hala arkadaştık ve ben bir gün sonra kuaföre gittim kuaföre katlı kesim gösterdim ve kesemedi dünyam başıma yıkılmış gibi hissettim ve yarın pazartesiydi okula böylemi gidicektim tüm cesaretimi toplayıp gittim saç bandı falanda takmıştım çok kötü görünüyordum ama çokta tın yani ve servise gittiğimde kızlar bana moral verdi zaten onun arkadaşıida bizi buluşturdugu için sesini çıkarmıyordu başladı bizim kızlar ne oldu ne bitti onları gecistirdim çünkü aklım tek biseye takilmisti. Cocuk niye bana soğuk yapıyordu neden benle konusmuyordu anlamadım sonraki günlerde benim yakın arkadaşımla çok yakınlardi arkadaşımın yanına gittiğimde bana cocugun önünde aşağılayıcı sözler söylüyordu git gide çocukta söylemeye başladı okulun sonlarına gelmiştik ve biz okulumun yakınlarına tasiniyorduk zaten yaşadığım yerde okullar dipdibe olduğu için evimizin 500m ötesi onun okuluydu benim okulum biraz daha uzaktı artık onunla hiç konuşmuyoruz beni heryerden engellemiş ve dün onu rüyamda gördüm nasıl iletişime gecerim

Servisteki çocukla nasil iletişim kurabilirim?