Seni seviyorum ama üzmekten korkuyorum, demek ne anlama gelir?

bi çocuk vardı baya peşimde koştu ben ilk istemiyodum ilişki reddettim o da başkasıyla çıktı 6 7 ay sonra biz konuşmaya başladık aramızda baya iyidi sonra saçma bi sebepten ayrıldııı eski sevgilisiyle barışmış falan aradan gene 5 ay falan geçti aradı beni doğum günümde bi bahaneyle affettirecem kendimi falan yaptı beni görmek için evimin yakınlarında falan geziyo bnde sevdiğim için bazı şeyleri unutmaya çalıştım ama fazla özgüven aldı galiba iki üç sonra başladı ben seni üzmekten korkuyorum falan yine bitirdik hayır ondan bundan kıskanıyo neymiş kalbimi kırarmış ben şimdi neye yanayım ona verdiğim özgüvene mi gururumu ilk defa ikinci plana koyduğuma mı ya bilmiyorum sevmiyo gibide davranmıyodu enayi değilim arkadaşlar sevdim sadece be sizce derdi ne biraz darlamıştım onu tekrar aynısını yapma falan diye üfff bide hala seviyom diyo geri dönmeye yol mu yapyo ilerde bi de benim ilk sevgilimdi ve ciddi düşünerek konuşan biriyim belkide ciddi ilişkiden kaçıyo bilmiyorum ama diğer kızada sürekli ayrıl barış yaptılar galiba kısa konuşmadı onla sorun bende mi yaaa hislerime güvenen biriyim benle konuşurken beni sevmediğini hiç hissetmedim zaten bana sen benim için farklısın sana karşı tekrar hata yapmak istemiyorum hakkımda daha kötü düşüneceksin bana zaten zerre güvenin yok diyo bide çıldırıyorumm boş yere gurursuz mu oldum yaa

Seni seviyorum ama üzmekten korkuyorum, demek ne anlama gelir?