Seni seviyorum ama senden sogudum ne demek bu?

mahir diye bir sevgilim var internetten tanistik İstanbul'da oturuyor ama aslen muşlu bende adiyamanda oturuyorum neyse iste biz bununla tanistik anneannemlerde İstanbul'da oturuyor ben bir gun surpriz yapip oraya gittim beni gorunce agladi resmen hemen ailesiyle tanistirdi falan neyse bu muşa gelecegini ve sonra yanima gelecegini soyledi ben sevincten havalara uctum musa geldiginde dayisi kimligini almis sirf yanima gelmesin diye bende ister istemez gelemedigi icin tartistim onunla sonra birden agzimdan bitti cikiverdi. ertesi gun pisman oldum tabi ama aradgmda telefonlarimi acmadi ve en sonda beni hareketlerinle kendinden soguttu dedi ustelik evlenme yolundayiz ve BABAM haric sulalem biliyor tabi buda beni ailesiyle tanistirdi. senden sogudum deyince telefonu kapattim sonra arkadasm konustu ve nisayi cok seviyorum ama biraz dusunmeye ihtiyacim var dedi bu ne demek anlam veremiyorum yardim eder misiniz sizce döner mi cok canin yaniyor ne yapacagimi bilmiyorum ya da bana bir akil verin
Seni seviyorum ama senden sogudum ne demek bu?