Aşk İlişkileri Huzurlu musunuz? huzurun neye ihtiyacı var? Rigveda Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor verdiğin sevgiyi karşıdan almayınca terkmi etmek gerek? Güncellemeler+1 yıl günaydın Huzurlu musunuz? huzurun neye ihtiyacı var? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Huzurlu değilim maalesef Bunun sebebi kim ne bilmiyorum belki benden kaynaklı Belki hayatımdakilerden kaynaklı ancak bu aralar huzur kavramına oldukça uzağım 0 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Çok şükür huzurluyum izinde aldım bahçede semaveri yakıp keyif yapacam sonra orman da biraz yürürüm toprak kokusu o verdiği oksijen 0 0 Yorumla
nrsnai Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ailem yüzünden huzurlu değilim 1 3 Yorumla Rigveda +1 yıl inşallah düzelir Yorumla nrsnai +1 yıl Sanmam Yorumla Rigveda +1 yıl hımm üzüldüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Huzurlu değilim maalesef Bunun sebebi kim ne bilmiyorum belki benden kaynaklı Belki hayatımdakilerden kaynaklı ancak bu aralar huzur kavramına oldukça uzağım
Çok şükür huzurluyum izinde aldım bahçede semaveri yakıp keyif yapacam sonra orman da biraz yürürüm toprak kokusu o verdiği oksijen
Ailem yüzünden huzurlu değilim
inşallah düzelir
Sanmam
hımm üzüldüm