Selammmss
ilişki isteğini reddeden kadın şımarık, egolu, kendini beğenmiş, iflah olmaz bir zilli ama erkek delikanlıdır, öyle mi ¿

Selammmss
ilişki isteğini reddeden kadın şımarık, egolu, kendini beğenmiş, iflah olmaz bir zilli ama erkek delikanlıdır, öyle mi ¿
Ataerkilliği arşa çıkarmış bir millet olarak şunu söyleyebilirim; Bir erkek 100 kadınla birlikte olsa bunu gurur kaynağı olarak görüp erkekliğine erkeklik kattığını düşünürken, bir kadının bir erkeğe sevgiyle sarılması bile kimi zaman o kadına onlarca yafta yapıştırılmasına sebep oluyor. Maalesef böyle bir ülkede yaşıyoruz. Kendine uygun olmayan birini reddeden kadın ile reddeden erkek arasındaki tek fark cinsiyet, onun dışında ne o erkek delikanlı olur ne de o kadın zilli olur. Bağlantılı olarak, birini reddetmek o kişiyi yüceltmeyeceği gibi reddedileni de küçük veya basit yapmaz. Unutmamak gerek, karşıya açtığınız duygular aslında size ait duygular, bu utanılacak bir şey olmadığı gibi ayıp ya da yanlış bir şey de olamaz.
Red yemek hayatın içinde olan bir durum. Birinden hoşlanırsın. Açılırsın kendine. Sonuç olarak olumlu ya da olumsuz olur. Çirkinleşmeye hiç gerek yok.
Ricalar
Şahsen beni reddeden kadın zillidir fkdkdk.
shsj sus be 😃
✌️
Cevap
16Cevap
Reddedilen kadın egosu kırılmış bir kadındır. Erkek de delikanlı filan değil aynı şekilde reddedilmişse onunda egosu kırılmıştır.
Her iki cins içinde terimler aynı aslında ama toplum buna algilayamiyor. Kadını erkeği yok konum aynı konum.
hayatın akışı içerisinde olan ve herkesin herkesle olmamasının imkansız olduğu karşılıklı etkileşim olmadığında hayır cevabı alındığı bir durumda
farklı kelimeler kullanarak çirkinleşmeye hiç gerek yok
Kadının da erkeğin de zor seveni ve sevdi mi sonsuza dek tam sadakatle seveni makbuldür ben daha ötesini bilmem.
Hayır, kadının da erkeğin de red etmesi normal. demek ki aradığı kriterler o kişide yok demektir. eğer aradığı kriterler o kişide varsa zaten bir şans verirler. zaten genelde red ettikten sonra gidip başka karşı cinsin peşinde koşuyorlar. ya da sevgilileri vardır o an. birini red etmek ya da kabul etmek çok övünülecek bir konu değildir benim için. ben normal bakıyorum.
Yani bir kadın red ettiği için benim gözümce şımarık ya da egoist olmaz. bu kişiye göre değişir yani neden red ettiğine göre. belki de sevmiyordur hatta aşka da inanmıyor olabilir bu yüzden bunlara göre değerlendirme yazmazdım ben aşk konusunda. çünkü herkes herkes çok kolay teklif edebiliyor günümüzde.
Reddeden kadın öldürülmeyi hak eden bir o*ospu, öldüren erkek ise aslan, koç, yiğit; nasıl da başkasına yâr etmedi sevdiğini.
Reddeden erkek ise paşa paşa istemediği kızları niye alsın ki, kız güzel değil bir kere, bakire de değil. Kirli kızla birlikte olunur mu be, aferin aslanım sana
🙄 ne zaman biter bu saçmalıklar
İsrafil milyonlarca yıldır beklediği senfonisini insanlığa sunduğunda ancaaa 😄
Al işte umutsuz vaka djdj
Kskdkdk
Ay erkeklerin düzelmesi beklenir mi ya zihniyetsizlerrr 😅
Yok beklemiyoruz djdj
Hehhh afferinnnnn 💋😄
Bakire kız isteriz tabi ki bir zahmet size ilk dokunan kocanız olsun sevgili yapmak bile haram günah
@Hanyakonya tamam hafızz
bazı erkekler var yakınımda da tanıdım öyle realde
red ettim diye adamı önceden melek gibiydim harika bir detaydım ama istemedim diye egolu kendimi beğenmiş ukalanın teki oldum neden çünkü onu istemedim kendimi ne sanıyorummuş güzelim diye her erkeği elde edip istemediklerimi de ezebileceğimi mi sanıyormuşum 😂😂
Tabii işte iflah olmaz bir zilli kulübüne hoş geldin sjsj
zillilerin şerefine yakıcam sigaramı şimdi 😂
Ben de yakayım bari :D
zilliler kulübü 😂😂😂
shjds 😅 yakışır
Adına ne derler bilmiyorum da, günümüz de kadınlara merhaba dediğim de adımızın tacizciye çıkacağından korkar oldum. Selam diyorsun 2-3 cümle sonra manitası olmasa dahi manitası varmış gibi konuşmaya başlıyorlar falan. Ne bilim zor iş. Üzgünüm ama biraz egolu bir yapıya sahipsiniz.
Bunu söyleyen erkekler , küçükken aileleri tarafından her istedikleri yapılan ve her istediğini elde eden tipler oluyor genelde , reddedilmemiş oluyorlar ve bu karşı tarafın hakkında böyle düşünmelerine sebep oluyor.
Talebi geri çevirmiş olması ne kadını zilli ne de erkeği delikanlı yapar.
Asıl delikanlılık her iki cins içinde geri çevrilmiş olmayı kabul edebilmekte yatar.
Egolu diyene Egolu dur insanlar istemeyebilir herkes birini hayatına almak zorunda değil
Bir kadın herkesi kabul ederse eyvah eyvah 🙄
Hayır tabi, reddetmek reddedilmek kadar doğal olay her iki cins için de.
Bi kadın istemiyorsa ne bekliyorlarki o kadından tam eziklik.
Bunu diyen erkeklerin kafasını koparmak istiyorum
Yoo
Reddeden kadın çetinceviz
Erkekse eğer reddeden, enayi😂
Alakasiz olmus iliski istemeyen kadin neden zilli olsun ne alaka :)
Onu soruyorum ya zaten
Bende oyle olmuyor bunu kimse demiyor diyen de mantik hatasi var diyorum
Tamam 😅
Bence isteyen istedigiyle istedigi seyi yasamali gerisi hikaye :)
Alakasız bir görüş. İnsan beğenmezse reddeder.
Haha bu tabirler hoş değil tabi :)
Olmayınca ısrar etmemek gerek
Hayır ne alaka ya. Reddetmişse beğenmemiştir
En İyi Cevap