Güncellemeler
+1 yıl
Kız hemşire diye maaslı diye beni kendine layık görmedi o. Suçum neydi ki bende zamanı gelince calısıcaktım ve biliyor her yaptığı haltı kaç defa geldi helallik istedi Allah diyo karakter şeref diyo o insan mı şimdi? Ettiğim beddualar neden tutmuyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunu kız yapiyidur. Benimkinden uzak dur ben kazandım diye. Boş bir hareket ve karaktersizce
Kız borderline hastası adamda açık açık aldatıyo sanmam kızın o son yapılanlardan haberi yok o yedek telefon o wp yi bilse onu harcar ben bak dedim telefonu var dedim baska. Yaptığı bütün pislikleri anlattım bana sadece adam 2 telefondan deli gibi aradı açmadım tek mesajını gördüm hayatımdan defol demiş sözde helallik almaya aramaya ulasmıs kalbimde bir yara daha açtı
Ve evet dediğiniz gibi ben kazandımı gösteriyor beni bıraktığını beni asağılayıp gülüyorlar bunlara o kadar eminimki benim bütün psikolojimin içine ettiler
Olamaz kendimden biliyorum vicdan yapıp ayrılır
Sizdemi yasadınız bunu. Sende aradığımı onda buldum diyo ama 😔
boş ver vur tekmeyi gitsin pişman olup köpek gibi döncek affetme
Engelli her yerden zaten
En iyisi
Ben böyle ihanet hikayeleri dinleyince valla kötü oluyorum 🤦🏼♀️
😔ya beni düşünün büde, gitti 7 yılım hiç uğruna. 2.5 yıldır tanıdığı kadınla nişanlı. Hep onun doğru kişi olmadığını benim için en iyisinin sen olduğunu kimse bana senin kadar bu hayatta değer verip sevmediğini söylüyordu her o kızdan ayrılınca benim dibimdeydi ama beni harcadı ve mutluyum diyo en son öfkemi o kıza kusunca defol git hayatımdan dedi sözde helallik almaya yazdı aradı o lafı içimde kalbimde bir yara daha açtı
Anladım unut gitsin bence ya iki kızla yapan zağten ihanet etmis oluyor bos ver çıkar hayatından
Hayatımda değil artık zaten ama zoruma gidiyor ya her yaptığı o kızında onunda yanına kâr kaldı
Ah ahh gerçekten üzmeyin kendinizi
Çok fazla sürmez ayrılırlar
Her defasında ayrılıyorlar ama nişan olması sevgiliyken hep o kızı bırakıcağım diye benim duygularımla oynadı ben nişanlanabiliceğini hiç düşünmemiştim
Bence çok stress yapma bu durumu olabilir yani önüne bakıp daha güçlü kalman gerekiyor unutma bazı gidişler Güzel şeylerin habercisidir.
Sanki gözüme sokuyorlar mutluluklarını. Ayrılınca bir bakıyorum ilişkilerinde ben ortadaymısım hep beni kullanmıs. Beni hiç sevmemiş. Bana zarar verme diye uyardı o gece herseyi anlattıktan sonra bunlar dahada mutluyuzu göstermek için biyo koydu yoksa 15 gündür nişanlılar adam tartıstığı gece niye koysun ki
Cahiller işte boş ver engelle geç
Tam işte 15 gün falan geçiyo beni 1 aydır sebepsiz bırakmıs kusu sal demişti en son gidişinde dönerse senindir demişti nişanlı 15 gündür ama aradan gecen 1 ay sonra arıyo ben yola girmişim hayır yani benim canımı acıtmasa ben bilmiyordum sanki nişanlandığını ben ağzıma geleni sayıp beddualar hakaretler etmişim yedek telefonu sonunda açıp mesajı görünce hiçbir sey olmamıs yaptıkları yanına kâr kalıcak elini kollunu sallayarak gidip mutlu olacağını affedeceğimi sandı bende yükselince engelledi bak nişanlandı biliyordum yine içime attımda uğrasmadım ama beni üzdüğü için kıza satastım
Engelledim her yerden ama mutluyuzu gösteriyorlar ve kırılan gururum aptal yerine konulusum onların mutluluğunu yediremiyorum kendime. Psikolojim alt üst oldu
Eğer bu durumda güçlü kalabilirsen emin ol ilerde bu dersi aldığın için üzülmeyeceksin çünkü bu durum gerçekten üzücü evet ama sen ne kadar dik durursan şu an onların da o kadar zoruna gidecek ne kadar umrunda olmazsa o kadar zorlarına gidecek 😊
İyide niye her defasında benimle uğraşıyorlar ben onları bırakıyorum da bir süre sonra ya o karaktersiz ya da sevgilisi beni anıyo sanki ilişkideki ayrılıkların faktörü benim gibi
Sende biraz patavatsız şekilde onlara dönüş sağla Onları gerçekten umursamadığı anlamış olsunlar
Tek bir kere yaptım onu adam birdaha uğrasırsam bu kez canımı yakar orada ben haklıydım bana ulastı diye çünkü demiştim canımı yakarsan geride durmam diye ama 2. Hamlemde durmaz ondan herseyi bekliyorum artık. Kızıda deli sevgilisini susturdu olayı öyle kapatmaya çalıstılar
Canını yakar ne demek açıklarmısın
Anlamadım
Başarmış bence
Dünyanın adaletsiz olduğunu bir kez daha gördüm. Birde kalkıp helallik istedi benden. Bir yola girmiş miş. Bende sevgilisinin yaptığı pislikleri söyledim ona rağmen ben suçlu oldum
Hak etmissin
İnsallah sende yıllardır bir kadını sever tam oldu basardık dediğin anda baskasıyla seni aldatır yüzük takar uzaktan mutluluğunu izlersin. O zaman kimin ne hak ettiğini anlamıs oluruz
Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardi
bacım çocuğu
Olur
Olurlar yani
Neden olmasin