Merhaba arkadaşlar. Benim erkek arkadaşımla 1 senelik ilişkim var. Evlenmeği düşünüyoruz. Ben erkek arkadaşıma bir video yolladım, videoda kadın kocasının yanında kocasına hiç bişey demeden cüzdandan para aldı ve adamda bişey demedi. Bende binevi tepki ölçmek için bu videonu sevgilime yolladım. Sevgilim ise bana "ben cüzdanımın karıştırılmasından, cüzdanımla oynanılmasından nefret ederim" dedi, hatta aile üyeleri ile bu konu defalarca tartışmış. Bu konuyla ilgili hafif fikir ayrılığımız oldu, ben sevgilime asla aile içerisinde cüzdan ve ya paranın tartışmasını çıkarmazdım diye belirttim. Çünkü bana göre eşler arasında cüzdan muhabbeti, cüzdana dokunmak gibi bi sıkıntı olamaz, herşeyini paylaşıyorsun, cüzdan mı sıkıntı olacak yani? Sevgilim ise bana paranın lafını yapmadığını sadece izinsiz cüzdanına dokunulmasından, karıştırılmasından nefret ettiğini söyledi, oysa ki cüzdan para götürmek dışında nasıl karıştırıla bilir ki? Ben ona karıştırmak başka nasıl ola bilir ki diye söyledim, "yani her hangi bir ihtiyaç hasil olur ve eşinin cüzdanından para alırsın" dedim. Erkek arkadaşım ise bana devamlı paranın hiç aklına gelmediğini, derdinin para almak olmadığını söyledi, sadece cüzdana izinsiz dokunmanın sıkıntı olduğunu söyledi, paranın alınmasına kızmam dedi, ben de ona "zaten cüzdana dokunmadan para alamazsın, ikisi aynı şey, öbür türlüsü neden cüzdanına izinsiz dokunmak sıkıntı olsun ki? pintilik yaptın az önce, cüzdanın sana göre ailenden daha kiymetli" diye söyledim.
Sizce arkadaşlar doğru mu düşünüyorum, yani sevgilim paranın konusunu mu yaptı benimle, erkek arkadaşım cimri ya da pinti ola bilir mi, yaptığı doğru bişey mi? Lütfen hem erkekler hem kızlar cevaplandırsın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer