Merhabalar Herkese 🌸

Bence verebilir. Teknik direktör hiçbir zaman sahaya inip oynamaz😎
Merhabalar Herkese 🌸

Bence verebilir. Teknik direktör hiçbir zaman sahaya inip oynamaz😎
Hiç ilişkisi olmamış biri hayır tavsiye falan veremez.. bir konuda tecrübesi olmamış insan o bilgileri yalnızca duyarak edinmiş demektir. İnsanlar bir tavsiyeye kulak asmadan önce o tavsiyenin kaynağını önemserler. Tavsiye veren kişiden ben de yaşadım da bunu yaptım. Şeklinde şeyler duymak isterler.
Selamlar,
Teknik direktör zamanında sahada oynamıştır. Ya da eğitimini almıştır. Şimdi şöyle düşün. Hayatında hiçbir kadına temas etmemiş, duygusal bir ilişki içine girmemiş birisi ne kadar tavsiye verebilir ki? Karşı cinsin dilinden anlamak bu konuda çok önemli. Tecrübe donanım demektir. Donanım yoksa verdiği tavsiyenin de önemi yoktur.
en güzel tavsiyeyi onlar veriyor
Aynen öyle ama kimse bunu anlamıyor. Tecrübesi olan değil, psikolojiden taktikten anlayan insan tavsiye verir😂
Kesinlikle, zaten en çok tavsiye isteyenlere bakarsak sürekli flört eden kişiler çıkıyor genelde 😂teşekkürler eig için
Aynen öylee, rica ederim😂
Verebilir ilişkim yokken çok mantıklı tavsiyeler vermişimdir ama kendi sorunum olunca bazen sağlıklı düşünemiyorum fazla duygusal oluyorum
Eig için teşekkür ederim :))
Rica ederimm🌸
Cevap
15Cevap
Teknik direktör olmak için iki farklı yol bulunur. Genellikle spor geçmişi bulunan kişiler federasyona başvurmak sureti ile gerekli sınavları geçerek teknik direktör olmaya hak kazanırlar. İkinci yol ise üniversitelerin spor bölümlerinden ya da beden eğitimi öğretmenliği üzerinden mezun olmak gereklidir. Şimdi hiç ilişkisi olmamış kişinin neyinden faydalanıp dediklerini dikkate alacağız?
bence de verebilir:)
insan mantıklı yaklaşıyor biraz duygusal insanlara karşı bu gerekiyor mantıklı fikirler :)
Vere bilir tabi ama ancak öneri olarak.
Bu arada teknik direktör sahaya inmez ama oyuncuların hepsinden daha falza oynamıştır.
Hepsi öyle değil
Bir tavsiye vermek için ilişkisi olması gerekmiyor..
Tecrübeler edinmiş olmalı, yeni dersler çıkarmış olmalı, hatasından ders çıkarmış olmalı..
Her şeyi ilişkiden öğrenemen..
Ben veriyorum 😄🤷♂️
İlişki de direkt cinsellik konusu açanı kapı dışarı edin kalbinizden yok edin o kişiyi
Gerçekten seven insan evlenene kadar bekler bu konu için
Tabi ki öncesinden bir tecrübesi varsa verebilir ki bizim ülkemizde ağzı olanın her konu hakkında bilgisi var o yüzden herkes verebilir
Verebilir sonuçta onun da hayat tecrübesi var. Hatta daha iyi bile tavsiye veriyorlar ilişkisi olmayanlar.
Hem ilişkim yok gem de gerçekten teknik direktörüm. Çok şanslısın hahah😂😂 nasıl bir ilişki istediğine bağlı☺️
Verebilir belki de ilişkisinin olmaması düşüncesindeki çok sağlam temellere dayalıdır
Hayatına kimseyi almamışsa tabikide çok saçma ama deneyimli birisi ve ilişkisi yoksa verebilir.
Tabii ki verebilir insan olarak aklı başında olan mantıklı olan herkes tavsiye verebilir
Vere bilir adil olacaksa ama
Zaten genelde ilişkisi olmayan kişiler sağlam ilişki tavsiyesi veriyor 😄
Verir de ilişkilere duygusal yaklasmayan birini geçemez 😏🫳
Dışarıdan tavsiye almak, istişare etmek hataları en aza indirir.
Bence de verebilir yaşanmış tecrübeli önceden vardır.
Valla benimde buna ihtiyacım var tavsiye dinlerim.
Verebilir. Terzi kendi söküğünü dikemez 😂
Ama örmüş geçirmişse
Olabilir
Evet verebilir dışarı gözüyle
verir
Verebilir
Verebilir.
Verir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?