Niyet ettim 2xper almaya fjdks
"Sevgilisi olmayan insan, kolay tavsiye verir" diye bir söz var (şu an var oldu) fjdkd
Sen tavsiye alır mısın?

Niyet ettim 2xper almaya fjdks
"Sevgilisi olmayan insan, kolay tavsiye verir" diye bir söz var (şu an var oldu) fjdkd
Sen tavsiye alır mısın?
Selamlar,
Tabi ki alınabilir. Kötü tecrübeleri olan bir insandan tavsiye almaktan daha iyidir. Ki illa ki bir tecrübeye de gerek yok bana göre. İnsan kendini yetiştirdiyse ve iyi bir gözlemciyse seve seve tavsiye alınır. Bu kişinin tamamen dünya görüşü ile alakalı bir durum bana göre. Fakat yinede insan kendi aklını kullanmalı. İyi ya da kötü yaşarak öğrenmeli bazı şeyleri.
İliski dedigin su sevgili ayagina seni seviyorum ölüyorum bitiyorum diyipte f*ck iliskisinden mi bahsediyorsun başka iliski kavrami yok da bunun neyine tavsiye verecekler zaten haaa şöyle yaparsan kizi cok iyi becerirsinn soyle yaparsan erkegi iyi zevke getirirsin ancak bu olur
Sen öyle anladın yuh 😃
Nerede yasadigini bilmiyorum ama benim gezegenimde yasamadigin kesin kafa bir milyon herhalde ortalik fuhuş yeri olmuş sevgi aşk vs iyle seyler yok sevgili ayagina f*ck iliskisi yasaniyor al gulum ver gulum o gul solunca da bitiyor bu kadar
Bu her yer için söylenemez. Doğru düzgün seven insanlar yok dersek, yanılmış oluruz.
Güzel seven insanlar gördüm, senin nerede baktığına göre değişir. Herkes kendi dünyasını yaşıyor.
Evliliklerin dahi bittiği bir zaman da güzel seven var demek olmaz dışardan her şey güzel gözükür ama içerden güzel gözükmez güzel sevmek olur ama nasıl olur işte orası var onu da kimse bilmiyor zaten işine gelmiyor gelseydi bu halde olmazdık bu milletin en çok sevdiği şey sapkınlıktır başka bir şey sevemezler
Bana kalırsa hiçbir arkadaştan ilişki tavsiyesi alınmaz evli, bekar, öyle böyle fark etmiyor. Kimse alim değil, diğerinden daha üstün değil herkesin bir beyni ve iradesi var. Akıl hocalığı yapmak pek hoş olmuyor.
Dedi yaşam koçu 😂
Yaşam koçu tavsiye vermez, tavsiye veren bir koca gidiyorsanız bırakın zaten :D
Reklam yapıldı 😂
Reklama ihtiyacım yok ben zaten markayim 😎😎
Git artık 😂😂😂
😂😂
Cevap
14Cevap
Milletin yaptığı en iyi şey tavsiye vermek ama sıra kendine geldiği zaman verdiği tavsiyeye uymaması.
Ben hayatım hakkında kimseden tavsiye almıyorum. çünkü beni benden iyi kimse tanıyamaz. ama sorarlarsa tavsiye veriyorum bildiğim kadarıyla
Uzun süre ilişkisi olmayan biri, yara aldığı ilişkiden çıkıp toparlanmıştır. Asıl tavsiye yara almış insanlardan alınır. Çünkü yarası olmayan insanlar, ilişkiyi ciddiye almaz ve her çiçekten bal alır. Öyle insanlarla ilişki konuşmaya bile gerek yoktur. "Boş ver sana kız mı yok" , "Boş ver sana erkek mi yok" gibi saçma tavsiyeler verirler :D
Evet bu ben hiç sevgilim olmadi ama butun arkadaşlarim her seyde ilk bana anlatır benden tavsiye alır bazen en başından derim bak bu işin sonu bu bu inanmazlar anlamazslar sen bilmezsin derler abartiyorsun derler sonra birebir çıkar soylediklerim haklıymişsin derler
Bence hem doğru hem yanlış
Doğru çünkü objektif bakabilirler ve çok duyguya yer yoktur
Ama ilişki zaten doğruyu bilmemek değil uygulamamaktir
Akıl ile kalbin tıkandığı yerde başkasının tavsiyesi iş görmez
Katılıyorum
Bu şey değil mi "bekara, karı boşamak kolaydır" böyleymiydi 😃
Bu olgunlukla alakalı bence alınabilir.
Sus hemen karıştırma fitne seni 😂
Ben ve fitne 😒hiç işim olmaz 😎
ilişkisi olandan almak daha mantıklı sonuçta yaşadı ve tavsiye veriyor?
Mantıklı tabi
alinir herkesten bisey öģrenilir ben biara cok sevgili yapip ayriliyodum ayrilinca bunalima giriyodum kardesim abi 25 yas alti kizlarla takilmayi birak onlarin duygulari cabuk deyisiyo hemen terk etme eyiliminde oluyolar dedi bunu dikate aldim ve cok hakliymis
onu bilmem ama,
her türlü nasıl mutlu olunabilir, onun tavsiyesi alınır.
çünkü sevgilisi olmadanda mutlu olabilmenin yolunu bulmuştur.
ha bulamamışsa, ondan tavsiye alma :D
Bir ilişki yaşamış olup olmaması gerekmiyor bence. Karakter ve düşünce yapısı mantığa uyuyorsa zekasına güveniyorsan görüşlerine inanıyorsan alınır.
Genelde onlar daha iyi tavsiye veriyor gibi görüyor kendilerini ama
Yokya alamam hiç uğraşamam herkes bir şey söyler hepsini dinlersek ohoo
Kolay ve haklı tavsiye verir dışardan bi göz olarak
Iliskim yokken herkes benden tavsiye aliyordu guzelde akil veririm haa 😅
Genelde kendi yaptığı hataları fark edip karşında kine yapmaması için uyarır bu güzel bir şey ben tavsiye almaktan hiç çekinmem yok yaşı küçük büyük fark etmez akıl akıldan üstündür.
ben olsam almazdım genelde onların görüşleri düz mantık oluyor
İlişkisi olan arkadaşımdan da tavsiye almam.
Ben veriyorum çünkü mantıklı olan kişiler her zaman dinlenir.
Onunla alâkası yok bence. Ben hayatımda aldığım en iyi tavsiyeleri en çok sıkıntı yaşayan, en çok acı çekenlerden aldım.
Tavsiye alırımda dinlemem 🤪
Küpe olsun bana 😃
Sallanan küpe olsun bari şık durur fjghjg
Fjfkdk
Almam da , vermem de.. uğraşamam cok sıcak 😄
Sıcak şartlarda beyin çalışmayı kabul etmiyor anlaşılan 😂 bu ben
almam hiç kimseden 😏
Yanlış tarafa bakıyorsun burdayım ben😎 👈🏻
ne ara oraya gittin yengeç 😂
Hızlıyım 😎
yakalamıyoruz seni 😂
Bazen ben de yakalayamıyorum kendimi 😐