Arkadaslar çok dertliyim ve bunun sebebi 4 yıldır çiktigim sevgilim. 3 aydan beri nişanliyiz ondan önce 1 yıl sözlü kaldik. Ben yurtdisinda ve nişanlim Türkiye'de olduğu icin sık sık görüsemiyoruz onun yerine hergün telefonda konusuyoruz ve mesajlasiyoruz. Nisanlim bana karsi cok ilgisiz ve deger vermiyor, belkide bana cok güvendiği icin cünkü cok ben oturakli biriyim ve o yanimda olmasa bile hareketlerime oturusuma kalkisima dikkat eden biriyim. Ona verdigim degeri bana vermiyor bir örnek veriyim , sevgilimin dogum gününde buradan pastalar hediyeler gönderdim, yurt disinda oldugum halde yani. o ise benim dogum günümden 2 gün sonra kuru bir mesaj atti... Bahanesi Köntörü yokmus:(
Kendisi cok calisir anlayista gösteriyorum aslinda. isten saat 7 de gelir ama gece 12 de arar ve yarim saat konusup uyuya kalir. Her günümüz böle gecer. Ben arayincada acmiyor.
Benim sözümü dinlemiyo ondan bise istesem yapmiyor. Gecen korku filmi izledim korktugum icin sevgilimden uyumamasini istedim, ve yine uyuya kaldi. Yarim saat bile olmamisti konusali.
ya Nisanlim bana deger versin beni her dakka arasin sorsun özlesin istiyorum, benim ona verdigim degeri versin istiyorum. Akil verin ne yapabilirim?
Kendisi cok calisir anlayista gösteriyorum aslinda. isten saat 7 de gelir ama gece 12 de arar ve yarim saat konusup uyuya kalir. Her günümüz böle gecer. Ben arayincada acmiyor.
Benim sözümü dinlemiyo ondan bise istesem yapmiyor. Gecen korku filmi izledim korktugum icin sevgilimden uyumamasini istedim, ve yine uyuya kaldi. Yarim saat bile olmamisti konusali.
ya Nisanlim bana deger versin beni her dakka arasin sorsun özlesin istiyorum, benim ona verdigim degeri versin istiyorum. Akil verin ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer