İlgisiz, umursamaz bir erkeğe nasıl davranmalı? Nasıl harekete geçirilir bu adam?

Merhaba arkadaşlar, başta çok ilgiliyken artık mesaj atmayan aramayan sormayan bir adama nasıl davranılmalı ne yapmalı. Aşık olduğunu çok özlediğini söyledi hep, bende sonradan birşeyler oldu bu adama karşı. Fakat ben de birşeyler hissedince ve bunları belli edince adam eskisi gibi ne arıyor ne mesaj atıyor ne ilgileniyor hiçbir şey. Ve sen benimsin dedi bana, bir var bir yok. Watsappda da sürekli girip çıkıyor, ben çıkınca o da çıkıyor direk. Ben uzun kalıyorum o da uzun kalıyor sonra bir saniye filan çıkıyor sonra tekrar giriyor. Beni takip mi ediyor bilemedim watsappta, söylemişti zaten seni watsappta takip ediyorum hep diye. Ben de ona bakıyorum yalan yok, çıkdırsın diye bazen uzun kalıyorum çıkmıyorum bu sefer o da hiç çıkmıyorum. Bu adam neden böyle davranıyor anlamadım hiçbir şey, ne yapmalıyım ki harekete geçsin. Bu durumdan çok sıkıldım artık, davranışları sözleri bir değil artık

İlgisiz, umursamaz bir erkeğe nasıl davranmalı? Nasıl harekete geçirilir bu adam?