Merhaba arkadaşlar, başta çok ilgiliyken artık mesaj atmayan aramayan sormayan bir adama nasıl davranılmalı ne yapmalı. Aşık olduğunu çok özlediğini söyledi hep, bende sonradan birşeyler oldu bu adama karşı. Fakat ben de birşeyler hissedince ve bunları belli edince adam eskisi gibi ne arıyor ne mesaj atıyor ne ilgileniyor hiçbir şey. Ve sen benimsin dedi bana, bir var bir yok. Watsappda da sürekli girip çıkıyor, ben çıkınca o da çıkıyor direk. Ben uzun kalıyorum o da uzun kalıyor sonra bir saniye filan çıkıyor sonra tekrar giriyor. Beni takip mi ediyor bilemedim watsappta, söylemişti zaten seni watsappta takip ediyorum hep diye. Ben de ona bakıyorum yalan yok, çıkdırsın diye bazen uzun kalıyorum çıkmıyorum bu sefer o da hiç çıkmıyorum. Bu adam neden böyle davranıyor anlamadım hiçbir şey, ne yapmalıyım ki harekete geçsin. Bu durumdan çok sıkıldım artık, davranışları sözleri bir değil artık
İlişkilerimizde zaman zaman erkeklerin ilgisiz ve umursamaz tavırlarıyla karşılaşabiliriz. Bu durum hem can sıkıcı hem de kafa karıştırıcı bir şeydir. lgisiz ve umursamaz davranışlarla başa çıkmak için neler yapabileceğinizi anlamak, ilişkinizi daha sağlıklı bir noktaya taşımanızı sağlar. Peki böyle durumlarda uzaklaşan erkeğe nasıl davranmalı ve ilgisiz erkeği nasıl harekete geçirmelisiniz?
İlişkide İlgisiz ve Umursamaz Bir Erkeğe Nasıl Davranılmalı?

İlişkide İlgisiz ve Umursamaz Bir Erkeğe Nasıl Davranılmalı? İlişkide ilgisiz ve umursamaz bir erkeğe doğru şekilde yaklaşmak gerekir. Öncelikle ona karşı sabırlı ve anlayışlı olmalısınız. Sonrasında duygularınızı açıkça ifade etmenizin önemli olduğunu söyleyebilirim. Onun ilgisizliğinin nedenini anlamaya çalışmak, aranızdaki empati duygusunu güçlendirir. Yani aranızdaki bu tarz problemleri açık bir şekilde konuşmak ve hislerinizi paylaşmak, aranızdaki sorunları çözmenin ilk adımıdır.
Ona hissettiklerinizi sakin ve samimi bir şekilde ifade edin. "Son zamanlarda bana karşı biraz ilgisiz olduğunu hissediyorum. Bunun sebebini merak ediyorum, seninle konuşmak istiyorum." gibi bir cümleyle konuşmaya başlayabilirsiniz. Bu tarz konuşmalar aranızdaki iletişimi artırır ve sorunların temelini anlamanızı sağlar.
Bir İlişkide Erkek Neden Uzaklaşır?

Bir İlişkide Erkek Neden Uzaklaşır? Erkeklerin ilişkide uzaklaşmasının birçok nedeni olabilir. Genelde bu durumun arkasında farklı nedenler yatabilir. Örneğin yoğun iş temposu ve baskı, erkeğin ilişkiye olan ilgisini azaltabilir. Başka bir durumda, iletişim eksikliği de bu konuda büyük bir rol oynayabilir. Erkekler bazen duygusal ihtiyaçlarını ifade etmekte zorlanabilirler. Bu nedenle onunla açık iletişim kurarak, duygusal ihtiyaçlarını anlamaya çalışmalısınız.
İş yoğunluğu ve stres, ilişkinin monotonlaşması, kendi kişisel sorunları, kendi alanına ihtiyaç duyma ya da ilişkiye bağlanma korkusu gibi sebepler bir ilişkide erkeği uzaklaştırabilir. Bunu anlamanın en kolay yolu eşinizle/sevgilinizle iletişime geçmektir.
Uzaklaşan bir erkeğe nasıl yaklaşmalı?

Uzaklaşan bir erkeğe nasıl yaklaşmalı? Bu soru ilişkilerinde mesafe hisseden birçok kişinin cevabını aradığı bir konudur. Uzaklaşan bir erkeğe yaklaşmanın en iyi yolu, sabırlı ve anlayışlı olmaktır. Ona zaman tanımak ve kendini ifade etmesi için alan bırakmak işe yarayabilir. Duygularınızı açıkça ifade ederek, onu ne kadar önemsediğinizi ve yanında olmak istediğinizi anlatın. Bu şekilde aranızdaki bağı yeniden güçlendirebilirsiniz.
Öncelikle uzaklaşan erkeğe karşı sabırlı ve anlayışlı olun. Sonrasında açıkça ve dürüst bir şekilde bu davranışının sebebini ona sorun. Onunla empati kurun, daha sonra ona destek olduğunuzu ve her zaman yanında olduğunuzu hissettirin. Yani ona destek olduğunuzu gösterin. Ve onun size olan sevgisinden eminseniz eğer bu sürecin gelip geçici olduğunu, bunu atlatacağınızı ona açıkça söyleyin.
Bir ilişkide sıkılan erkek nasıl davranır?

Bir ilişkide sıkılan erkek nasıl davranır? Bir ilişkide sıkılan erkek genelde daha uzak ve ilgisiz davranır. Rutine sıkışmış hissetmek, onun ilgisini kaybettirebilir. Böyle bir döneme girdiyseniz erkek arkadaşınızla birlikte yeni hobiler edinebilir ve daha fazla dışarıda vakit geçirebilirsiniz.
Bir ilişkide sıkılan erkek, sevgilisiyle daha az vakit geçirmek ister. İletişimi azaltır, ilgisiz ve umursamaz davranır, duygusal mesafe koyar, tartışmalardan kaçar ya da tartışma başlatır, kendi ilgi alanlarına yönelir. Eğer siz de ilişkinizde bu tür davranışlara maruz kalıyorsanız, sevgiliniz/eşinizle bu durumu konuşmalısınız.
Bu süreçte önemli olan sevgilinize karşı anlayışlı ve sabırlı olmak. Onun duygusal ihtiyaçlarını anlamak ve ilişkideki iletişimi güçlendirmek, ilgisiz ve umursamaz davranışların üstesinden gelmenizde önemli bir etmendir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe mi yapmalı tekmeyi atmalı dışarı fırlatmalı bu kadar netim seni sahiplendiğini düşündüğünü söylediği halde senin karşı çıkmaman hata sen bunu sevgi zannedersin ancak bu onun içindeki kendini üstün seni de sahiplenilecek bir şey olarak görme duygusudur kanma buna sana değer vermeyen bir adamın da peşinden koşma
110 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılUmursamaz erkekler, kalp kırmaktan korkmaz, anı yaşarlar ve sürekli dürtüye göre hareket ederler. Bu kişilere aynı tavırla hareket sergilemek ve sevginizi asla belli etmemeniz her zaman işe yarar. Ona karşı ilginizi asla belli etmeyin...
136 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun, onun yaptığı gibi yapmak çok işe yarıyor. Daha iyi anladım şu an, tepki vermemek sitem etmemek neden sormamak. Uzaklaştığını görünce herhalde karşındakinde de kaybetme korkusu oluşmaya başlıyor ve harekete geçiyor
Soran+1 yılBen şu an onun yaptığını yapıyorum umursamıyormuş gibi yapıyorum, ne mesaj ne arama. Whatsappda da takip ettiğimi belli etmiyorum artık
Soran+1 yılSanki vazgeçmişim gibi
Soran+1 yılMesaj atmıcam sitem etmicem ya da başka bir şey yazmıcam aramıcam hiç, ondan beklicem. O yazdığında da normal bir insan gibi davranıcam ve yüzuüze gelince de açık açık konuşucam artık herşeyi
- +1 yıl
Teşekkür ederim. 🥰🌺
Soran+1 yılBen teşekkür ederim ne demek🥰❤️🌸
+1 yılİlk önce onu takip etmeyi kes teoriler kurma adamın üstünde. Erkekler öyle bizim gibi takip yapmaz işsiz gibi. Buna yapacağın tek şey gerçekten ilgiyi kesmen bu sefer o senin peşine düşer
17 Yorumla
Soran+1 yılO yaptı ama onun yüzünden başka bir şey düşünemiyorum, haklısın ama sana bir şey diyeyşm mi valla kızlardan çok daha iyi taktik yapıyorlar. Doğru söylüyorsun zaten yazmıyorum aramıyorum bende
- +1 yıl
Taktik dediğin aşırı ilgiye boğup geri çekilme başka bi numarası yok düşmeyin artık buna nolursunuz ya sen ona o sana nasıl davranıyosa aynı şekilde davran aramıyosa arama yazmıyosa yazma
Soran+1 yılEvet farkında olmadan düştüm bu duruma, ama insanı kırıyor bu durum çok. Normalde erkeklere taviz veren bir kız asla değilim ama, bu adam böyle yaptıkça bu sefer onu düşünmeye başladım hep
Soran+1 yılYok aramıyorum yazmıyorum ben de zaten, artık umursamıyor gibi değer önem vermiyormu gibi merak etmiyor bir şey yapmıyor.
Soran+1 yılWhatsappda da aşkla özlemekle ilgili şarkılar paylaştı hep
Soran+1 yılBiz konuşmadıpımız sürede
Soran+1 yılSonra geldi yanıma buraya beni özlediğini söyledi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Knka elde edince sıkılmış olabilir ayrıca bu ilişkide güven yok gibi görünüyor WhatsAppta neden seni takip ediyor? Bunu onunla konuş haraketlerini vs
122 Yorumla
Soran+1 yılVallahi hiçbir şey anlamadım ben bu adamdan kuzum, başlarda o kadar çok arayıp sordu ilgilendi kıskandı ki anlatamam. Ama sonra ben buna ilgimi belli ettim bunu merak ettim çok, sonra mesaj filan attım aradım sonra da adam hemen böyle oldu
Soran+1 yılBirden kesti
Soran+1 yılBilmiyorum ki neden takip ediyor kuzum, çok kıskanıyor sahipleniyordu
Soran+1 yılKaç gündür konuşmuyoruz, ben mesaj atayım dedim ama ilk mesaj atan ben olmak istemiyorum. En son çok aradım onu
Soran+1 yılYazmayayım dimi kanka, yani bu durumdan rahatsız olduğumu filan. Bu şekilde kidavranabileceği kız olmadığımı filan
Soran+1 yılAma ben buna mesajda duygularımı da açık açık söylemiş bulundum
Soran+1 yılBundan sınra da işte
Soran+1 yılErkekler garanti cepte filan görür mü sence, bu da böyle mi görüyor ki acaba
Soran+1 yılYok kuzum aramıcam yazmıcam soğuk yapıcam
Soran+1 yılVarya artık ölsem de belli etmicem hiçbirşeyi
Soran+1 yılBi de watsappta profil resmini sürekli değiştiriyor konuşmadığjmız zaman
Soran+1 yılDoğru diyorsun kuzum salayım
Soran+1 yılSevmek çok farklı kuzum ya
Soran+1 yılKimse haketmiyor kuzum hiçkimse
Soran+1 yılO kadar haklısın ki kuzum çok doğru söylüyorsun, aslında biz yapıyoruz böyke
Soran+1 yılÖyle yapıcam artık kuzum, inan o kadar çok kırıldım ki ona
+1 yılSerbest bırak o bir şekilde dönüp dolaşıp gelir yanına
11 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atmayayım aramayayım yani dimi
+1 yılSen bağlanasın diye taktik yapıyor hergele evladımız
154 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ya
Soran+1 yılYa sorma ben buna yüz vermedim başta hiç sert yaptım, sonra bu böyle yapmaya başladı
Soran+1 yılPeki benim ne yapmam lazım bu adama, eli ayağına dolaşsın harekete geçsin korksun
Soran+1 yılCidden öyle taktik mi yapıyor bu
- +1 yıl
Taktik yapıyor elbette
- +1 yıl
Harekete geçmek istemiyodur belki
Soran+1 yılNasıl yani, benden mi bekliyor yani
Soran+1 yılNeden yapar ki taktik, birşeyler hissetmese gerçekten yaparmı böyle
- +1 yıl
Senden beklemesi anlamsız sert yaptım diyosun
- +1 yıl
Hissediyor da olabilir olmayabilir de, sei takip etmesi bir şeylerin peşinde olduğunu gösteriyor
Soran+1 yılBaşlarda sert yaptım yani mesafeli hep, sonra ben buna ilgi mi duymaya başladım ne belli ettim sonra bu birden kesti herşeyi
Soran+1 yılYüzüme karşı herşeyi söyledi ama böyle davranması ne bleyim yalan mı söyledi acaba dedim
Soran+1 yılKırıldım aslında çok biliyormusun kırgınım ona çok yani
Soran+1 yılNeyin peşindedir ki sence
Soran+1 yılSöyledi sesli konuştuğumuzda seni takip ediyorum watsappta diye aktifmisin değilmisn. Sonra kimle konuşuyorsun neden aktifsin sen gibi
Soran+1 yılAma ben de erkeklere yüz vermem zaten yani konuşmuyorum hiç tabi kimseyle
- +1 yıl
Seni kıskanıyor, belki çok da ilgileniyor ancak yapamıyor olabilir
- +1 yıl
Bir engel var gibi
- +1 yıl
Engel sensin evladım
Soran+1 yılNeden yapamıyor ki
Soran+1 yılAcaba diyorum istemiyormu artık beni, belki gerçekten de sevmiyor değer vermiyor. Yazmıyor aramıyor çünkü
Soran+1 yılBen de düşündüm çok bi engel mi var dedim
Soran+1 yılBenmiyim engel nasıl yani
Soran+1 yılAma benim duygularımı öğrendi ki yani anlamıştır
- +1 yıl
Evlenmeden dokunmam mı diyor acep?
Soran+1 yılÖyle bir şey ya da buna benzer bir şey demedi ama
Soran+1 yılBen sana hiç kıyamam diyor
Soran+1 yılÇok da hassas davranıyor ama neden böyl davranıyor
Soran+1 yılSence ben şu an ne yapayım, net birşekilde mesaj atayım mı rahatsız olduğumu bu durumdan. Hayatımda olucaksa eğer ya hep ya hiç olmasından
Soran+1 yılFilan yazayım mı bir şey
Soran+1 yılYoksa hiçbir şey yazmayayım onun gibi davranayım aramıyım mesaj atmıyım aradığında filan da soğuk mu olayım
Soran+1 yılBen kendime yedşremiyorum şu durumu içime atıyorum ama bir yandan yazmak istiyorum ama yazarsam da baya baya elimde bh dicek artık ya daha da kötü olmasından korkuyorum
Soran+1 yılİnan o kadra kötüyüm ki ne yapsam etsem bilmiyorum hiç
- +1 yıl
Çok istiyosa o yazsın sana, nasılsa her şeyini biliyormuş. Bırak hergeleyi
Soran+1 yılYav sen varya Allah razı olsun be cidden
Soran+1 yılBen öyle erkek filan da tanımadım hiç bilmem etmem yğzde vermezdim
Soran+1 yılBu naptı anlamadım
Soran+1 yılDimi bırakayım ona yazmayayım hiç
Soran+1 yılEvet benim herşeyimi bildiğini beni çok iyi tanıdığını söylemişti
- +1 yıl
Kesin büyü yapmış sana
- +1 yıl
Hem aşığım diyor hem oyun oynuyor hergele
Soran+1 yılVallahi ben bu adamdan hiçbir şey anlamadım, yapmışmıdır ki
Soran+1 yılBen de onu anlamıyorum, o kadar söylüyor ama icraatte yok
- +1 yıl
Kesinlikle yapmıştır, her gün eve geliyorlar haberin yok senin
- +1 yıl
Zorla senin aklına kazıyor kendisini. Belki sen çoktan unutmuştun. Adam geleceğe hazırlık yapıyor seni kaptırmamak için
- +1 yıl
Güya işte bak ben sana dokunmuyorum ama seni alacağım mesajı veriyor. Artık ne anlamda alacaksa? Sen böyle biri olmadığını belki yüz kere söyledin ama o yok, sen benimsin mesajı veriyor. Edebini bozmamak için de sana hayali dokunuyor evladım. Off bu kızlar benim açıklamalarımı ne zaman dikkate alacak?
Soran+1 yılHayali mi dokunuyor
Soran+1 yılGeleceğe hazırlık mı yapıyor kaptırmamak için, yani ona kalmam için filan mı
Soran+1 yılAy beynim yandı🙈
- +1 yıl
Evladım ya seni başkasına kaptırmamak için beyninde yer ediyor, ya da böyle güzel bir hayal olarak kalsın diye beyninde yer ediyor. Ancak yaptığı hiç doğru değil
Soran+1 yılYani normal birşekilde ilgili vs davransa kaybedeceğini düşünüyor, böyle yaparak onda kalağımı düşünerek böyle yapıyor davranıyor dimi. Ama böyle yaparsa asıl kaptırcağını düşünmesi gerekmiyormu
Soran+1 yılEvet hiç hiç değil, kalbimi çok kırdı böyle yaparak. Davranışlarına ve sözlerine baktığımda bir tutarsızlık, oysa aksi olsa yani gerçek olsa herşeyi bu şekilde davranmazdı dimi
Soran+1 yılYanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama
- +1 yıl
Evladım, gerçek değil. Hayalinde yaşıyor, yıpranmasın hissettiği şey diye ama seni yıpratmış be çocuğum. Gebert hergeleyi
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılumursamayan tipin ilgisini çekemezsin.
bu uğraşa değer mi sor kendine bence.418 Yorumla
Soran+1 yılHayır sanki taktik yapıyor bir şey yapıyor gibi
Soran+1 yılVe bu böyle oldukça neden bilmiyorum bağlandım buna biraz
Soran+1 yılDeğmez mi ki hiç
- +1 yıl
değmez mi ki hiç !
kuzenin ile evli bir adamdan bahsediyorsun değecek tarafı neresi?
sana ilgisi hoşuna gidiyor ama bunu başka bir erkek ya da hayatında olacak olan kişi sana yapsa bu adamın esamesini bile okumayacaksın aklında.
yani umarım !
Soran+1 yılKuzen mi? Evli mi?
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılSiz soruları karıştırdınız sanırım
- +1 yıl
evet ya aynen öyle oldu kusura bakmayın.
kuzeninin kocasına aşık bir kızın sorusunu da yanıtlıyorudm.
Soran+1 yılYok estağfurullah ne kusuru, ben de ne oluyor dedim birden. İnsanlik hali yanlışlıkka da yazmış olabilirsiniz bana
- +1 yıl
yok size bilinçli yazdım :D
Soran+1 yılAaa neden🤷🏼♀️
- +1 yıl
nedeni yok, öylesine :)
Soran+1 yılAnladım😊
- +1 yıl
;) ;)
Soran+1 yıl😊🙏🏻
- +1 yıl
mücadeleye devam et sen belki kazanırsın o kişiyi :)
hadi bakalım ;)
Soran+1 yılYok ya koşmam ben bir erkeğin peşinden, bir bayanım sonuçta. Ağır olmalı kız dediğin. O mücadele etsin asıl☺️
- +1 yıl
haklısın ama böyle olunca da erkek aklında çıkarımlar yapıp mücadeleden vazgeçiyor genelde.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak kendin söylüyorsun zaten “Ben de bir şeyler hissedince değişi” Olay bu! Sevdiğini ilgilendiğini belli etmezsen yine eskisi gibi olur ama sen sevdiğini saklamak zorunda kalacağın bir ilişki istiyor musun? Bu hastalıklı erkekler yüzünden kendinize yazık etmeyin
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılEğer onun ilgisi azaldiysa senin ilgin artmış demektir. Tam tersine çevirmek de senin elinde 😏😏😏
00 Yorumla
+1 yılSize karşı ilgisiz biri için bu soruyu sormak bile saçma
30 Yorumla
+1 yılo nasil davraniyosa sende oyle gelise gore gidis
129 Yorumla
Soran+1 yılO bana yazmıyor aramıyor ben de arayıp yazmıyorum, ilgilenmiyorum yani. Kendi halimde gibi davranıyorum, sitem filan etmedim yazmadı aramadı diye niye böyle yaptın demedim
- +1 yıl
ilgilenme iste umursamaz erkek yorar
belirsizlik degersizliktir
ya hep ya hic
hayatinda net olan insanlara yer ver
Soran+1 yılBir kez mesaj atıp net birşekilde bu durumdan rahatsız olduğumu filan mu söylesem acaba yazsam bilememiştim ama sadece susmam sessizleşmem ve tepkisiz kalmam daha iyi sanırım dimi
- +1 yıl
yahu bu zamana kadar niye soylemedin
oz sayginiz olsun biraz
seninle ilgilenmeyen biriyle olur mu
ilişkinin yapi taşı ilgi alaka sevgidir güvendir
bunlar yoksa o iliski degil bagimlilik aliskanlik toxic birsrydir..
Soran+1 yılBen de aynı düşüncedeyim inan o kadar çok yoruyor ki o belirsizlik, biz bayan olarak netlik olmayan yerde barınmak istemeyiz. Bu şekilde davranıldığında da kendimizi değersiz görüyoruz artık
Soran+1 yılBen söyledim bunu
Soran+1 yılSöylemedim değil
Soran+1 yılHem yüzyüze hem de telefonda söyledim ettim
- +1 yıl
işte sende vazgeç ondan
cunku insan kaybettigini ozler vazgectigini degil
vazgecme nedenin sana ilgi gostermemesi
bende bu yoldan gectim snei net anliyorum seven insan net olur yormaz
seni cepte tutuyor yedekte
Soran+1 yılAma baktım ki ben söyledikçe bu daha çok umursamaz oldu
Soran+1 yılİlgisiz yani, hala da dedi sen benimsin diye
- +1 yıl
vazgeç gonul... anlayan yok
- +1 yıl
itici sen benimsin diyen erkek snei manipüle ediyordur kandiriyordur
sözlere degil tavirlara bak senin icin neler yapti sozlerinin arkasinda mi
Soran+1 yılGerçekten de öyle çok çok yoruyor hem de
- +1 yıl
sen degerlisin oyle fusun seni degersizlestiriyor
Soran+1 yılDeğil
Soran+1 yılÇok çok haklısın varya
Soran+1 yılBen şu an napıyım sence
- +1 yıl
toxic iliski sneinki bagimlilik olmus sen onun afedefsin eşyasi gibi davraniyor benimsin nedir o zaman çaba nerde kader gayrete asik kolay olmamali iliskiler bu kadar
- +1 yıl
istersen takip at bana
Soran+1 yılİki hafta filan oldu herhalde bir tepki göstermedim çok tuttum kendimi inan kötü etti beni
Soran+1 yılTabi atıyorum
- +1 yıl
kesinlikle bitirmelisin bu insandan hayir gelmez sana diyeyim
burcu aslan yay akrep veya kova mı😅 - +1 yıl
en guzel seven erkek terazi başak, yengeç, balıktır
Soran+1 yılBelki inanmıcaksın ama onu da bilmiyorum
Soran+1 yılİlk görüşte aşk oldu bu
Soran+1 yılÖyle olmuş yani
Soran+1 yılBen hiçbir şey yazmayayım dimi
Soran+1 yılAy çok kötü oldum ya
+1 yılSen de umursama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTaniş bı imam var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılS.. tiri çekerek. Başka yolu yok
10 Yorumla
+1 yılKarnını doyur
00 Yorumla
+1 yılUğraşma bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri