Ben hiç ihtimal vermiyorum ya
1 ay
Kıyafete karışan biriyle olur mu?

Ben hiç ihtimal vermiyorum ya
Erkekler iyice hadsizleşti.
Onlara da bu hadsizliği körükleyen yine bazı Kadınlar ve kendileri gibi aptal olan erkek tayfaları.
Özgüvenli hiçbir Kadin , kıyafetine değil sadece ne bedenine ne geçmiş ilişkilerine ne gezmesine ne de içkisine vs hayatına karışılmasına müsade eder.
Bu tarz erkekler ile evlenmeyin , çocuk vermeyin. Bunlar Kadınlar boyun eğdiği için nemalanıyorlar , çocuk vermediğinizde soyu kuruyacak zaten otomatikman bu tiplerin. Çevremde çoğu Kadin böyle düşünüyor, gözünüzü açın.
Ha gözünüzü açmıyorsunuz?
Gazetelerde, yine kadın cinayetleri köşesinde yer alırsınız. Kendi düşen ağlamaz.
Cevap
34Cevap
Pantolon neden o kadar dar diye bunaltan insanlar biliyorum. Bu kadar müdahale iyi değil. Olmamalı bence.
Karar sizin
Kıyafete karışmasın, ne zaman dışarı çıkacağına karışmasın, kimlerle takıldığına karışmasın hatta sana kattiyen hiçbir konuda karışmasın. Aa bak ilişkin yok olmuş. Öyle birini bulursan ya yaw he ya da troll XD
Var ama çoğunlukla cuckold oluyor o kişiler
@emlaltınok iki ucu da *** değnek. Ne çok karışacak ne de hiç karışmayacak. Soruyu soran dangalak sanki herkesin karakteri aynıymış gibi aynı kefeye koymuş
Herkes hayır falan demiş ama sonuçta o insan da sevdiği insanın çok açık giyinmesini istemez. Yerine göre düzgün giyinmesini ister. Bunu büyütmenin mantığı yok. Anlaşılmayacak bir konu değil
Hayır, pazardan meyveyi seçip sonrada kendine saklamaya çalışan biriyle mezara kadar değil pazara kadar gidilir ancak:d
Kıyafet ne de olsa başta sevdikleri olmak üzere başkalarına güzel görünme amacı taşır. Sevdiğinizle kıyafet konusunda ikinizi de memnun edecek şekilde anlaşmaya bakın...
Ben karışırım valla ister yobaz desin ister mağara adamı. Başkası benim sevgilime bakıp akşama malzeme çıkarıyorsa bu durum bana keyif vermez. He ama zevk alan tayfa var orası ayrı. 😄
Hayır olmaz tabi ki, kıyafete karışan birisi güvenmiyor ve kıskanç demektir. gerçekten seven kişi sevdiği kadının kıyafetine karışmaz.
Bir erkek giyimine müdahale ediyorsa geri kafalı yobazdır ve sana güvenmediği aşikar tabiki böyle biriyle arkadaşlık etmek büyük hata olur
Nerede ne giyineceğini bilen birisiyim tabii ki de fikrini söyleyebilir ama her giydiğime müdahale ederse olmaz.
Henüz flört ve sevgili modundayken karışmak saçmadır. Çünkü kişinin anası babası bile karışmıyorken karşı tarafın pek haddine değildir.
Benim kıyafetim benim kararım kendine şişme bebek alsın giydirmek isteyen
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻➕
Sevgilim ile daha hiç giyimimden dolayı tartışmadık ortama uygun giyersen problem olmaz
Herkes oluru ile takılsın zaten.
Kimisi için bu sorun iken kimisi için değil.
Abartmayın şeker 🍭 girlsler giyinmenin de bir adabı olsun yani derim 🥰
Kadınlar nerede ve nasıl giyinecegini bilmeli bence şu an acikliktan ziyade çıplaklık mevcut. Ben de açığım ama crop ya da mini etek giymiyorum mesela..
Asla yapamam zaten yeteri kadar laf duydum zamanında bezdim yani. Onu bunu giyme diyenle işim olmaz.
Olur evladım, kesinlikle karışırız. Sen de edebinle uyacaksın mecbur
Hayır olmaz. Herkes istediğini giymekte özgür ne de olsa.. Karışacaksa birlikteliğe başlamadan, kendine uygun birini bulması en doğru olanı..
Buldum
kaırşmayan birinede kıskanç değil diyorsunuz
saçma sapan bir dünyanız var
En İyi Cevap