Yolda yürüyen iki sevgili..
Erkek atmış kolunu kızın omzuna, yürüyorlar. Gördüğü yanından geçen kıza neden göz kırpar?
Erkek atmış kolunu kızın omzuna, yürüyorlar. Gördüğü yanından geçen kıza neden göz kırpar?
yedeklemek ıstıyor sanırım dırek okkalı bır tokat atsaydın ve terk etseydın hemen
O kız o gözü oymus mu sonunda ? Bana sonuc ver allasen...
Göz kırpma değildir o. Gözü seğirmiştir, toz kaçmıştır. İsral'in oyunları bunlar.
radarları kapatmamış av peşinde olduğunu gösterir :)
Cevap
11Cevap
Bakanı gördüm de göz atanı görmemiştim.. Ne adice bir davranış..
onu neden yapar bilmem ama kesin çözüm nurhayat
bak benim yanımda sevgilim var senin yokmu diye bi göz kırpmış çocuk nevar hava atıyo senle daha ne istiyon :d
"baaaak benim sevgilim var senin var mııı ahahaha" demek için kırpmıştır =)) Not: Kendimi kandırıyorum herhalde
Sana bir işaret bu .Senin yanında böyle yapıyorsa.Sen yokken oho...
Ben senin sandım.Göz kırğılan sensin o zaman.Ne göz kırpıyosun salak dicektin orda.Görecekti denyo.
Bir daha ki sefere aklında bulunsun o zaman.Bırak sadece sevgilileri.Zibilerinde yaptıklarına boyun eğme.Kaldır başını hesap sor.
Göz kırpılması hoşuna mı gidiyor?O göz atsın,birileri işaret yapsın o zaman.Bundan haz duyduğunu bilmiyodum.Burda basit triplere girme o zaman.
Bir kız yanında sevgilisi varken başka bir erkeğin gözünün içine neden bakıyorsa , erkekde o yüzden bakıyor olabilir .
bunun cevabı burda yayınlanabilir mi bilemiyorum. :)
bır kere dedıgın gezme tarzı yanlış ordan çıkar anla kısılıgını o ne oyle sırtına elını atıpda gezme yapısık gezın daha ıyıymıs
Yanındaki kardeşi, kuzeni filan olmasın?
Canı sıkılmış ondan :)
Kopek mi bu? Erkek tabii ki de ...
eşşeksıpası olduğu için nolacak başka
bir tane yetmiyor demek ki
Tesadüftür, heyecan yapma sakin ol =))
inanmam
şerefsizdir de ondan
şerefsizdir
tanıdığı biridir
Pis sapık işte o.O
Tanıdığıdır belki.
şerro