Her şeye sinirlenen birisiyle ilişki yaşanır mı?

en ufak kız arkadaşım mesaj atsa bile sinirleniyor
Düzelir sana sana böyle abuk sabuk insanlara yapışıp sonra neden şiddet gördüm diye mağdur edebiyatı yapıyorsunuz, belli ki çok ciddi bir öfke kontrol problemi var, baya baya tedavi edilmesi gereken çok önemli bir kişilik bozukluğu bu ya, biraz akıl ihsan lütfen
Öfke problemleri yaşıyorsa ilerde sana da zarar verebilir senin hayat kaliteni etkiler ama çok seviyorsan ayrılmayı düşünmüyorsan da bu sorunlarına çözüm bulsun yoksa en çok sen etkilenirsin
Yaşanmaz maalesef. Hep sinir, asabiyet, öfke çekilmez. Karşısında çocuk yok sonuçta. Olgun bir bireyse kendini kontrol etmeyi bilmesi gerekiyor. Kimse için çekilmez.
Cevap
50Cevap
Bu kadar hayatına müdahale ediyorsa yaşanması ve tahammül edilmesi zor bir hayat olur. Hayatın ondan ibaret değil. Elbette sosyal hayatın olacak. Bu konuda seni çok sıkıyorsa zor bir hayat seni bekliyor, demektir. İyi düşün derim.
Yaşanmaz. Ömür törpüsü görevi görür devamlı ömründen çalıp durur
Yaşıcaz, yapacak bir şey yok artık. 😬
Çok yorucu çok
Bu biraz abartıymış zor yani böyle yaşamak. Ama çözülebilir. Hadi erkek arkadaşın olsa yakın olsanız hoşuna gitmez tamam da bu saçma yani
Sinir orantıli orantısız her canlıda var.. dengesiz ve aksi insanla yol bile gidilmez hayatsa hiç bitmez...
Kimseyi düzeltemezsin. Ama onlar seni bozabilir. Belki düzelir diye düşünme, hikâyenin sonunda ömrünü boşa çürütmüş olursun.
Kavgadan beslenen sinirlenen her duruma mutlak olumsuz yorumu bulunan kişiler hayatı cehennem etmeye endekslendikleri için mutluluk saçmazlar.
Kendimden biliyorum; yaşanmaz ;) :D
Bu ben ya ama bemim ilişkim oldu ya iyi katlandı bana hakkını yemem ondan da beni anlayan kişi çıkmayacak zaten
Hayır sürekli kavga tartışma yıpratır ilişkiyide senide
Uzaklaş abi, bir şey söyleyince sana kızacakmş korkusu ile ilişki süreceğine komple bitsin gitsin.
Herşeye sinirlenen insan dengesizdir. İlişki yaşanmaz. Hatta arkadaş bile olunmaz.
Sinirlenince sana zarar verebilir psikolojik destek alsın !
Çok zahmetli olur ve sende bı o kadar sakinsen olur
Yaşanmaz yaşanmamalı öyle her şeye sinirlenen birisiyse akıl hastenesinde tedavi görmeli bence belli ki kafasında ki tahtalarından bir kaç tanesi eksik.
Olmaz öyle , huzur için kisiler birbirlerinin hayatina girmeli ne o öyle her gün tetikte
Deli mi ne? Hemen uzaklaş. Ömür mü geçer öyle insanla.
Bence şahsi sorunlarını çözmeden ilişki yaşamamalı kimse.
Her şeye sinirleniyorsa yanına bence pozitif biri olmadığı veya kafa dengi olmadığı için olabilir böyle kişileri çok sık boğaz etmemeniz gerekir patliyolar
En İyi Cevap