kac yasina geldim kimseyi bulamiyorum millet sanp instada tansiiyor oraya stroy atiyorum kekolar bakiyor kimse beni görmuyor deliremk üzereiym 25 oldum artik sevilmek istiyorum svegili olmaktan cekiniyorim bulusmaktan ama yetti artik birini buluo tandimak istiyorum ne yapmam lazim bakimli güzelim ama yetmiyor bisey var benden kismetim kapanmis kafayi yiiycem chat sktesi aciyorum cogunun yasi kucuk ya da sapik bu millet snpwde nasil kesfete dusuyor nasil kimse instada beni görmez yazmaz delircem akil verin haytaim degsisin istiyorum yeter
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılArayıp Tarayıp Dünyanın Altını Üstüne Getirsen Dahi Nasibin Önüne Geçilmez. Balık Burcu Erkeğiyim Şiir Yazıyorum, Duygu Dolu Sevgi Açı Bir İnsanım, Çok Felaket Bir Yakışıklılığa Sahip Değilim. Güzellik Değil Merhamet Ararım Karşımda ki İnsan da öncelikle İnanç, karıncaya su verir kedilere derdimi anlatır, esen rüzgara şükrederim böyle bir insanım dostum diyeceğim arkadaşım diyeceğim kim varsa hepsi paran var ise yanın da paran yoksa kimse yok etrafında benimde param yok haliyle ki dostlarım ve sevgilim yok,
Demek isteğim Şu ki İnsanlar Kendi İyilikleri, Kendi Mutlulukları, Kendi Çıkarlarını Düşünerek Ancak Sürdürecekleri Hayatın Kalitesini Artırmaya Odaklı Yalnızlıktan Kurtulmaya Oyalanmaya Odaklı Olarak Sevgili, Eş Adayı Arar Çok Az İnsan Sadece Sevdiğim Aşkım Dediği İnsanın Yanında Ona Bakarak Dokunmadan Kalabilir.
İnsanlar Aşkı Tek Mutluluğu Para Ve seks Olduğunu Zannederek Yaşar Haldeyken Sen Rüzgarın Esintisin de Sevdiğinin Kokusu Geldi Diye Utanan Bir İnsan Olsan Dahi Nafile Ben Böyle Biriyim Ama Hala Kendin den Önce Başkasını Düşünen Birine Rastlamadım, Ne Yazık Ki Kendimden Önce Hep Başkalarını Düşünmekten Yalnızım Ben Hala Bulamadım Umarım Düzgün Biri Karşına Çıkar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhabalar öncelikle yani hepsini okudum yani sosyal medyadan ne bekliyorsun beklentin ne yani keşfete düşenlerin çoğu da o dediğin gibi kekolar sapıklar ve benzeri kişilerin yazdığı ve önü taşıdığı şeyler kendini böyle şeylerle ön plana çıkarmana gerek yok ki güzel bir insan karakterin değilse zaten nerede olursa olsun bunun yeri yok sadece Instagram değil oraya odaklanma karşına anlaşabileceğin sohbet etmekten keyif alabileceğin muhabbeti hoş biri illaki çıkacaktır emin ol bu şans kimisine 19'da kimisine 23 de kimisine 25 de kimisine 27'de Güler bazen beklemek iyidir emin ol
12 Yorumla
Soran+1 yılbana gülecegi yok sosyal biri degilim isden eve geliyorum bugun eve gelirlen hatta oglan biri gülümsedi dikkat cekiyorum bana bakanlsr oluyor ama tanidmak icin firsatim yok arkadas cevrem yok aosslik en buyuk sorunum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ben daha sosyalim sorun değil benimle muhabbet edebilirsin ama gerçekten hatta günün nasıl geçtiğini sorayım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılher şey birazda sizin elinizde.
Etrafınızı , sizi tanımak isteyenlere şans vermelisiniz.
Önyargınızı ve peşin hüküm vermeyi olabildiğince azaltmanız gerekir.
Tabi ki şüphe her zaman olacak.
Vicdanınızı her zaman sorgulamanızı tavsiye edicem çünkü sizi asıl ayakta tutan olacak.
Acele etmeyelim, ne istediğimize karar verelim ve emin adimlarla ilerleyelim.
Doğru yolu bulacağınızı ümit ediyorum.
İnsanlarla sohbet etmekten kaçmayiniz.
Tabi ki kendi değerler yargılarınızdan ödün vermeden.00 Yorumla
+1 yılBende senin erkek versiyonunum instagramım yok çünkü gösterişten nefret ediyorum. Yaşı küçük toy bi kızla dip dibe oturucağıma yalnız kalmak daha cazip geliyo.
Bu duruma karşı çözüm önerisi olan yorum yaparsa sevinirim.
Zaten bi kızı güzelliği için sevmek benlik değil konuşun lan demli insanlar bunun çaresi neymiş bakalım01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış biriyke olmayın abi benim hayatim s*kildi. Duygusal yaklaştım ama olmadı yanında küfür bile etmezdim öyle temiz kalsın diye. Çünkü o kadar temizdi ki gözümde. Ama ohooo neler yapmış neler. Kandırmış kullanmış aylarca beni. Şimdi böyle birlikteligin afedersiniz içine s*ciyim. Keşke olmasaydı diyom ama işte öğrendim de bazı şeyleri. Zaman makinesi olan varsa 90 lara gidelim orada aşk sevgi varmış şimdi hiçbiri yok ortada. O yüzden kendinizi gelistirin deli misiniz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
86Cevap
+1 yılBir kadın ve erkek önce özgüvenli olmalı , ne istediğini bilmeli. Konuşmaktan çekinlememeli. Açık sözlü dürüst olmalı.
Kaliteli bir ilişki için zamanla kartlarını açıp saklı gizli olmayacak dereceye gelip güven sağlanmalı. Hoşlanıp hoşlanmadığı herşeyi paylaşmalı ki çiftler birbirini tanısın. Sevmediğimiz bir şeyi o seviyor diye sevmemeli. Asla kısa sürede sevgili olunmamalı. En az 2-3 ay tanımalı. Sınırları olmalı ve asla geçmesine izin vermemeli verirsen alışır fazlasını ister. Daha bir çok şey var. Ne olursa olsun kendin olmanın dışına çıkma. Seni seven olduğun halinle sevsin.
Benim bir ilişkide baktığım 5 özellik var diğerleir zamanla oluşur birliktelikte.
1. Karakter
2. saygı
3. Hayvan veya çocuk sevgisi.
4. Zayıf olmaması
5. bir ilişkide Ne istediğini bilmeli
Ben de bu yüzden bulamıyorum yaşım 32 oldu karaktere ve. Saygıya aşırı özen gösteriyorum ciddi anlamda sınırım bu. Sen de buna benzer sınırlara sahip olduğun için farkında olmadan kabuğuna çekiliyor olabilirsin. Anlatmak istersen dinlerim çözüm buluruz en azından seni tanıdıkça ne dersin?10 Yorumla6 senelik ilişkimde aldatıldım kabul ettim bir gün geldi ve yapamıyoruz dedi terk edildim canım yandı 10 gün sonra gitti sevgili yaptı kendine... Şimdi benim 1 tane bile arkadaşım yok homeoffice calışanıyım dışarıya çok çıkamıyorum. İnstagramdan beğendiğim ve sadece arkadaş olmak istediğim kızlara yazsam cevap dahi vermeyecek egoya sahipler [Tüm kadınlar için geçerli] Tek bir arkadaşım kalmamış bu ilişki sürecinde dışarı çıkıp kahve içecek tek bir arkadaşım dertleşecek insanım yok. Anne baba 14 yaşında ayrıldı bıraktı gitti zaten 10+ senedir yanlız yaşıyorum. [Sorma nasıl 14 yaşında hayatta kaldın diye bi ben bilirim bir de allah] Ne yapayım kafama mı sıkayım... KADER VAZGEÇMİŞLERİ SEVMEZ GÜÇLÜ DURUP HAYATIN AKIŞINA KAPILMAK VE OLUMSUZ DÜŞÜNCELERDEN ARINMAK GEREK. Bunu başarabilirsen umudu kucaklayabilirsen başarıda sevgide seni kucaklar hep buna inanırım. Hayat mucizelerden ibaret her şey yaşanması gerektiği gibi oluyor ne eksik ne fazla.
13 Yorumla- +1 yıl
Bende buna benzer bir şey yaşadım bu yıl Allah sabır versin kardeşim
- +1 yıl
Ayrılalı 10 ay oldu, kendi hataları olmasına rağmen binlerce kez özür diledim oturup konuşalım dedim, kabul etmedi, çünkü ayrılığımızın 1. Ayı civarı başka insanlarla başka ilişkilere yelken açmış, şu an başka insanlarla, başka hislerle mutlu, ben ise aynı senin gibi savruluyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlığınızı kullanmayı bileceksiniz ve nerede durmanızıda bileceksiniz.
Misal beni etkilemek istersen çok kısa içten bi sohbet kurup gözlerinin içinin güldüğünü görmeliyim ve fazla uzatmadan yanımdan uzaklaşman gerekir.
Şimdi buradan ne çıkarım yapmalıyız?
Ben hoşuma giden bi an yaşamış oldum ve doyamadan gitti kız aklımda onda kaldı. Sonra o kızla tekrar etkileşime geçmek için yollar aramak isterim tabi kız bu konuda bana bu fırsatı vermesi lazım.
Ama kız direkt bana gelip açılırsa sevdiğini. Benim gözümde basit bi yeri olur. Kamera şakası falan derim.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Aslında yaşla bir ilgisi yok sevilmenin ama insan sevilmek istiyor elbette, en doğal hakkı 😌
Nasip işi diyelim bulanlar bir şekilde buluyor veya kader onları bir araya getiriyor sizin kaderinizdeki kişi henüz önünüze çıkmadı demek ki veya çıktı siz henüz farkında değilsiniz 🧚🏻♀️💖20 Yorumla
+1 yılBende seninle aynı durumdayım 25 yaşındayım bu zamana kadar bir sürü sevgilim oldu hiçbiriyle evlilige kadar gitmedi kader kısmet bende çok istiyorum artık biri olsun sonsuza kadar sürsün ama iyice umudumu kaybetmeye başladım artik
47 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevgili bile olmadi tek internette tanistim kltu insanlar cikti biraktim bitane duzgun cikti osa bana dediki senla bulusam elime ne gececk benimde zoruam gitit engel bastim sonra hesbai silmis onu istiyorum gitmis evlenmis galiba bu gidile evlenemiycem hekrez evde kaldindiycek Allah korusun
Soran+1 yılcekiyoruz tabi insan sevilmek istiyor
- +1 yıl
Ben napayim 34 oldum 🤭
- +1 yıl
Size iyi oluyor her bku yiyin sonra temiz paralı erkek arayın yok oyle bi dava hadi canim
Soran+1 yılsizde he rkadinla yatin kalkin sonra temiz arayin adi serefisz köpekler
+1 yılHani siz kadınlar bir erkekte beyin, zeka, karizma, uzun boy şu bu arıyorsunuz ya bizim de sizlerde aradığımız aslındadişilik değil KİŞİLİK. Yani o keko olmayan kaliteli erkekler onu arıyor. Onu biraz kullanmayı deneyin, eminim işe yarayacaktır. 🙏
00 YorumlaBunu önce senin istemen gerekiyor. Sevilecek şeyler yap. Özellikle hal ve hareketlerinle yap bunu. Eminim şu an bile senden hoşlanan erkekler vardır.
Her şeyin bir alıcısı vardır. Yeter ki yerini değerini bil. Daha fazlasını istemekten vazgeç. Çünkü bu sahip olabileceğin şeyleri elinden kaçırmana sebep olur.00 YorumlaBurası böyle bir soru için en olmadık yerlerin başında gelir. Soruyu soralı 1 saat olmuş şimdiden dolmaya başlamıştır DM'lerin. Tavsiye olarak iş çevrendeki insanlarla sosyal hayat kurup oradan biriyle belki bir ilişkiye başlayabilirsin veya instagram'da kitleni keko buluyorsan sana hitap eden kitleye erişebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni bul. Değer verecek sadık bir insan arıyorum. Yıllardır bıktım doğru insanı bulamamaktan. Azıcık beni sevsin ve sadık olsun. Çok güzel olmasına gerek yok. İyi anlaşalım ve zeki olsun yeter. Üstünü ben tamamlarım. 24 yaşıma geldim artık düzgün insan tanımak istiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende biltim artik cevremde herkes evlendi bn cok üzülüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkı önce yanlış yerde arıyorsun. Evde oturarak aşk sana gelmez. Sosyal medyadan bile bulacak olsan sosyal olman, dışarıyı tanıman gerek. Sanaldan ilişki yürümez. Tanışsanız dahi güven oluştuktan sonra buluşmak da şart. Sen sürekli evde oturursan kendini geliştirmezsen tabi ki sadece kekolar yazar. Güzellik önemli bir kriter ama yetmez. Ki sanmıyorum güzel olduğunu da. Güzel kızı kimse yalnız bırakmaz ortalamasındır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılBak kardeşim herşeyi akışına bırakmıyorsun sendeki en büyük sorun ya beni beğenmezse ya ters giderse korkusu yüzünden ya da cok güzelsin erkekler reddedilme korkusu ile sana açılamıyorlar belki anladın
03 Yorumla
Soran+1 yılnormalim sosyal hayatim yokki is yerinde erkekler bakip geciyor markete calisiyorum gezsem buluruum bnce yasim gecmedne bulmak istiyorum yanlizlik cidden cok kötü
- +1 yıl
Yani senin kendine özgüvenin yok kardeşim
- +1 yıl
Bu acıkca belli
+1 yılGüzel kardeşim henüz evde kalmadın bence önce sakin ol. 27 hatta bu yıl 28 olcam ben senin kadar yakınmıyorum😄😄 Her nasip vaktine esirdir akışa bırak bak bakalım nasıl güzellikler seni buluyor 😊🌼
14 Yorumla- +1 yıl
Asosyal olma konusunda da şunu bil ki istediğin kadar sosyal bir insan ol zamanı değilse ya da olmaması gerekiyorsa olmaz. Aramakla aşk bulunmaz. şu an asosyal olsan da vakti gelmişse bir şey sebep olur ve hayat sizi buluşturabilir.. 🌼
Soran+1 yılgüzel konustun nasibin bulur aossyalds olsam evt ama kaderse kendi elimizde kadin sayisi cok bana erkek kalmasa cevrem beni evd ekalmsi goruyorAllah korusun ben bulamiyorum
- +1 yıl
Çevren cahil sen olma o halde. İnsanlar ne der diye hayatımızı şekillendiremeyiz. Şekillenen hali insanların ne istediği üzerine olur. Mühim olan sen ve düşüncelerin.
- +1 yıl
Erkek kalır kalır merak etme ahahah😄😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl buluyorlar hepsi aynı cevap, güya sosyal medyadan ya da bir kafede ya da işyeri arkadaş ortamı deniyor ama sen çok dolmuşsun, biraz gevşe... Bu kadar kasma...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir eşiniz olsa ya da toksik bir ilişkiye saplanıp kalsanız daha mı iyi? Belki de yalnızlık sizi hayatınızı karartacak bir ilişkiden koruyordur. Hiç bu ihtimali düşündünüz mü?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Senin hayatını da değiştirirdim de işte yaşın tutmuyor 😊 Sakin ol, acele etme, acele karar verme, umutsuzluğa kapılıp hemen her teklife atlama. Kolaylıklar dilerim.
00 Yorumlaula ben 21 yaşındayım hayatımda bir kere sevgilim oldu sadece ve bakirim gerisini sen düşün artık.
00 Yorumla
+1 yılAramayı bırakınca geliyor sanırım kanka. Ben saldım
04 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle yapiIm diycemde bende hic gelmiyor
- +1 yıl
Sosyal olmayı denemelisin
Soran+1 yılarkdasim yok nasil bulcam cok üzülyüorim
- +1 yıl
Kimseye ihtiyacın olmadığını kendi kendine yetebildigini hissettiğin zaman arkadaşa ihtiyacın olmiyacak
+1 yılBuna mecbur değilsin.
İnsanlar şovmen ruhludurlar; bandığı bir tutam tuzdur lakin, şekere kaşık çalarcasına takılırlar.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizli yorum yapıcam ilk kez.
Eğer ki kendine gerçekten güveniyorsan ve ciddi bir şeyler istiyorsan tanışalım. Senle aynı şeyleri yaşıyorum.
Ön yargılı olma ve deneyelim.
Kabul edersen gizliden çıkarım.00 YorumlaDışarıda ara derim İnternette buldum sonra birgün mesaj atmayı kesti ve hattını kapattı duygularımla oynadı
00 Yorumla
+1 yılValla çevremde çok var istersen vereyim instagram adreslerini😃😅
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSipariş verir gibi olmaz, sosyalleşmek gerekiyor biraz. Buradan da çok zor tabii..
00 Yorumla
+1 yılBu işler kısmet işi. Tombaladan çeker gibi sevgili aramak olur mu.
00 YorumlaSenin de ne derdin varmıs bee 30 yaşına geldim ailem beni sevmemiş kardeşlerim beni sevmemiş elin yabancısı sevse ne olur sevmese ne olur koyim *
00 YorumlaKonuyu daha detaylı özelden konuşmak ister misin? Belki bir fayda sağlayabilirim 🙏🏻
00 YorumlaKezbanlığı bırak, ayağına adam beklemek yerine sen onlara git, bulursun yavrum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki sıcak kanlı değilsin. Mesafeli ve soğuksun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılhaklisin okadar serefffsiz hayatimiza girince sevgisiz kaldik
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. buradan da birileriyle tanışmayı deneyebilirsin, aynı arayışta olan düzgün kişiler vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen varım ben seninle tanışmak istiyorum
Artık ciddi ilişki isteyen sevgi saygı isteyen birini istiyorum
Bana bir şans verir misin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen De de Aynı sorun var dürüst kız bulamadığım için ilgimi çektiniz Açıkçası😊
00 Yorumla
+1 yılBenimde bir süredir sevgilim yok benimde aradığım aynı şey burada bulurmuyum bilmiyorum ama aradığım burada ciddi ilişki beni kötü art niyetli biri sanma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey nasip emin ol bende çok cana gösteriyorum ama olmuyor nasip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende şaşırdım kizlar instada n yazanlardan şikayet ediyor sana nasıl kimse yazmaz
02 Yorumla
Soran+1 yıldemi sanki biri buyu yapmis kimse yazmiyor yeminle süpeneldim stroy koydum az kisi görmps görenlerde keko falan asiir morlaim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılValla benimde sana benzer önceden kizlar cavap verirdi şimdi kimse burnunu kaldırmıyor o yüzden bende yazmıyorum bu şekilde s p s p olacegiz sanırım
Hahaha akil verim diyordum ama gülesim geliyor 36 yaşinda bekar akil verirse sende benim gibi olursun 🤣
00 Yorumla
+1 yılKekolar bakıyor demişsin de sen bir tipine bak bakalım neysen onu çekersin. Bu kafayla sen evde de kalırsın bulunmaz Hint kumaşı seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende senin gibiyim aşırı çekiniyorum bide bende anksiyete var heyecanlanıyorum karşı cinsle hemen rahat iletişim kurmakta zorlanıyorum psikoloğa gidicem sende gidip destek alabilirsin bu tarz sorunlar yaşıyorsan
00 Yorumla
+1 yılÇekingenliğini aşmazsan böyle olması normal.
10 Yorumla
+1 yılNe nasil buluyor? Evlenmek istersen görücü uslu bul madem cevrende erkek yoksa
00 Yorumla
+1 yılBende 25 im aynı dertten muzdaripim artık birini sevmek sevilmek istiyorum
00 YorumlaHer şey biraz da nasip aslında, bende arıyorum doğru kişiyi ama hala bulamadım.
00 YorumlaDevir nude seks muhabbeti devri olmus ben de istiyorum da adam gibi adam yok
03 Yorumla- +1 yıl
Senin bu tipine kim baksın?
- +1 yıl
Ne vaadediyorsun ki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternetten bulduklarınla evlilik yaparsan başına gelmeyen kalmaz. Bu yüzden hayırlısı oluyo belki de. Ben de internetten kız bulduğum zaman fazla güzelse para avcısı olduğunu farkediyorum.
00 YorumlaZor sana bise diyim mi doğru insanin hevesini kaçırdı bazı kizlar o yüzden bulamıyorsun
00 Yorumla
+1 yılErkekler bu kız bana bakmaz diye gitmiyor
Kızlar bizim niye sevgilimiz yok diyorlar00 YorumlaO senk bulur sen aramayı bırak geçmişi unutmaya calis geçmişi unutunca geliyor
00 YorumlaGüzel sevilmek için güzel sevmek lazım doğru biriysen zaten doğru bilir er geç bulur seni
00 YorumlaHa ha kelimelerime tercüman olmuşsun. Aynı dert bende de var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir yazmışsın ki erkeksizlikten ölecek gibi.
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılArayan buluyor demek ki sende sorun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Tamam yaz bana kabul ediyorum sevgili olalim.
00 Yorumla
+1 yılSevilmeye layık buluyor musun kendini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Önce yazmayı öğren sonrası gelir 🤣🤣
00 YorumlaBununla ilgili kitaplar önerebilirim istersen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Sen emin misin gercekten güzel olduğuna?
00 Yorumla
+1 yılHayret sana yazan olmuyormu
00 Yorumla
+1 yılYaradanı severiz yaradandan ötürü 🥰🥰
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Elbet biri görür merak etme )
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılHep öyle maalesef bienimde oyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden olmadığını ben biliyorum ablacım insan sarrafi oldum artık yani anladım neden olmadigini
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen bana bi ulaşirmisin mesaj atacağım ben sana yardımcı olacağım nerde hata yaptığını biliyorum çünkü senin gibi böyle soru sorunlara çok yardımcı olmuştum insan sarrafi oldum artık
- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem