Sevgilime karşı ne hissettiğimi bilmiyorum, ne yapmalıyım?

Gizli Üye

2 aydir sevgiliyiz. Sevgili olmadan önce 2 ay kadar flort ettik. Ben sevgili olmak istemiyordum daha doğrusu sevgili istemiyordum ve ilişki insanı olmadığımı düşünüyordum. Cok aniden karşıma çıktı normalde olsa kabul etmezdim ama hislerime karşı koyamadım. Çok takıntılı bi insanım ve o yüzden her zaman her şeyin mükemmel olmasını bekleyebiliyorum. Ilişkimde sürekli olarak tartıstıgımız konular vardı ve ben bu konuları içimdr ne açıklama yaparsa yapsın kapatamadim ki cocuk bu konular yüzünden ağladı bile. Çabuk sinirleniyorum ve beni sürekli olarak sinirlendirdi, sakinleştiremedi. Deneyimsiz olduğu için ne acıklama yalabiliyordu dogru durust ne gonul alabiliyordu. Basit bir aciklama yapabilecekken isleri cok kotu yerlere goturuyordu cunku ne diyecegini asla bilemiyor ben de bu durumdan cok yoruldum. Ama ben dr kafamda cok buyuttugum icin 10 sorun varsa 100e cikardim kafamda. Hevesim kacti biraz yüz yüze cok iyi cakit geciriyoruz ama yaklasik 3 haftadir birbirimizi gormedik ve cok tartistik bu 3 hafta icinde. Ne hissettigimi bilmiyorum iliskiye karsi umudum yok gibi ama ayrilamiyorum bazen konustugu seyler bana canım grliyor vr sussun istiyorum normal konusmaya calisiyorum ama yapamiyorum ne konusursak konusalim sinirleniyorum ve surekli ayni seyleri soyluyor ama ayrilamiyorum nedenini de bilmiyorum ne yapmaliyim

Sevgilime karşı ne hissettiğimi bilmiyorum, ne yapmalıyım?
9 Cevap