Sevgilime bağlıyım onu hiç kaybetmek istemem. Ama onu düşününce eskisi gibi değil. saatlerce yazmasını beklerim sonra konuşmak istemem. O heyecan yok. Bazen onu hiç istemiyormuşum gibi oluyor. Resimlerine bakınca hiç bir şey hissedemiyorum.. evlilik konusu açılınca istemiyorum onunla olmak ama başkasıyla olmayida hiç düşünemiyorum bile.
bu durum normal mi?
Düzelir mi zamanla?
Onu yine eskisi gibi sevmek istiyorum
bu durum normal mi?
Düzelir mi zamanla?
Onu yine eskisi gibi sevmek istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
heyecan ve heves bitmiş sende bu arada yaşlarınız kaç?
Benim yaşım 18 onun 20. O heyecan yine gelir mi?
yani tabiki gelebilir uzak mısınız yakın mı onunda etkisi var tabi
Bir yerden sonra aşk biter sevgi, saygi ve sadakat kalır.
Hep böyle mi olur yani? Zaten ben ona karşı yalnıs birsey yapmam ama eskisi gibi sevmek istiyorum
Bir süre sonra o sen de alışkanlık oldu yani onsuz olamiyorsun ama bazen sıkılıyorsun normal bir sey
Arasira farklı şeyler yapabilirsiniz
Bende kocamı hiç sevmiyorum ama devam ediyoruz
Zamanla düzeltebilirmiyim? Çok mu mutsuz olurum böyle? Şimdi askerliğini yapıyor sonra bulusursak belki düzelir diye düşünüyorum
Biten seyler geri gelmez uzgunum
ne zamandır böyle
Yani aslında 5 aydır falan böyle ama bukadar değildi. Hâlâ çok seviyordum son 1 aydır böyle hissizleştim
bi süre uzaklaşsan iyi gelir belki. asşında şu an seni kıskandıracak bişeyler yapsa işler değişir de
1 hafta kojusmamistik zaten dayanamadim yine yazdım ona. Onsuz yapamıyorum ama dedigim gibi çok hissizim ama herşeye karşı öyleyim sanırım
belkide genel bir bunalımdasındır. hayatınd abikaç şeyi değiştirmen gerek. öğrencimisin çalışan mı?
Hayır okulu bıraktım çalışmıyorumda. Sürekli evdeyim öyle. Bunalım var evet ama bukadar etkilermi benim ona karşı olan hisslerimi?
Doktor bana antidepresan verecekti almadim. Alsam düzelir mi
tabiki etkiler genel bi çöküşe girmişsen hayatının her karesini etkiler. bence sorun erkek arkadaşınla ilişkinizde değil senin hayatla ilişkinde
Evet olabilir gerçekten iyi değilim. Yaşamakta bi anlam bile bulamiyorum. Peki nasıl yine eskisi gibi olurum
Tatil yapsam iyi gelirmi
tatil deneyebilirsin ama sonrasnd ayine boşluğa düşeceksin seni zorlayan bi meşguliyet bulmalısın. yapmadığın şeyler yapmalısın. misal eve gidip geldiğin yolu değiştirmekten tut. yeni tatlar denemeye kadar hiç alakan olmayan kişilerle arkadaşlık yap mesela. kendi kabuğunu kırmalısın lafın kısası. değişik bir konuda araştırma yap.
Anladım
şu an hiç arkadaşım yok ama denerim arkadaşlık kurmayı. Çok zor geliyor. Aslinda ülke degistirmek istemiştim. Emin olamıyorum şu an
zor olsa da yapman gerek. böyle devam edersen gün geçtikce daha bunalım olacak
Tamam teşekkür ederim. Kendimi zorlayip yapacam
Aşk bitmiş
Böyle hep mutsuz mu olurum? Düzelmez mi hic?
Sanmam heves bitince dönmez o
ayrılmalısın
İşte sorun orada. Yapamıyorum. Ayrilmakda istemiyorum 😔