Artık onu kalbime gömdüm. Siz arkadaşlara bir kaç sorum var?

Her zaman sevdiğinin peşinden gitmenin ve gurur yapmamanın taraftarıydım. Ama hayallerle yaşayanı gerçeklerle domaltıyo hayat. Sezen Aksu'nun dediği gibi "Düşlerle gerçekler ayrı ayrı yaşar".
şu an alkollüyüm. 1 haftadır durumum böyle. Hiçbir şeyi kafama takmıyorum ve hep alkollü gezmek istiyorum. Kaç kere intihar düşündüm ve vazgeçtim. Kendimi kalabalık içinde yapayalnız hissediyorum. Kimse ne haldeyim içimi bilmiyor. Sadist oldum. Asla aşık olmıcam ve bu ömrümün sonuna kadar devam edicek. Birisi için acı çekmicem birine ömrümü adamıcam. Sanırım yapayalnız çöp gibi ve hala onu severek acımdan ölücem.
Sorum şu;
3 sene ardından bu adam bana mesaj attı. Atıcağını taa yüreğimden de hissediyordum. Ben onu hep sevdim. 4 yıldır da seviyorum. Ama o beni sevmedi istemedi. Sevgilisi var ne kadar uzakta da olsa görüşemeselerde var. Sevmediğnii söylese de var.
Benim hayatıma ruh halime sıçtı. Ondan sonra kimseyi sevemedim ve cidden büyük bir boşluktayım. Ben ona ömrümü hayatımı adamıştım. Canımı istese 1 dk düşünmezdim. Ben ondan sonra kimseyi sevemedim, sadece mantık ilişkileri kurdum. Değer verenlerle oldum. Geçenlerde işte benden hoşlanan bir çocuk elimi tuttu. Tabi kimse sevdiğim olduğumu bilmiyor. Radyoda bir şarkı çaldı. Ağladım... Deli gibi ağladım ama o anlamadı.
Ben bu adama en son 3 yıl önce sevdiğimi söylemiştim. şu an hala sevdiğimi bilmiyor. Bu adam öyle bir adam ki ah ah anlatsam sığmaz buraya. Geçen alkollüydüm. Aradım. Sinirli açtı telefonu. Bana kızmış kızgın. Buluşucaktık güya en son bayramda konuşmuştuk gayet iyiydi aramız. Kitap vericektim ona yalan oldu. Birde facebooka arkadaşlarımla foto atıyorum erkeklerle. Delirir böyle şeylere. "Hayırdır aramışsın" diye açtı bende yanlışlıkla aradım dedim "Sıkıntı yok" dedi kapattı.
Ben buna sevdiğimi söylemeden kalbime gömdüm. Söylemeli miydim sizce?
Yalvarırım cevap verin. Yoksa ben ölücek durumdayım artık..
Artık onu kalbime gömdüm. Siz arkadaşlara bir kaç sorum var?