9 aydır görüştüğüm birisi var onu seviyorum o da beni seviyor üç kız çocuğu var 32 yaşında memur 15. Bin kadar maaş alıyordur en fazla Çocuklar annesinde kalıyor çocuklara ne kadar nafaka verdiğini bilmiyorum Ben daha önce evlilik yaptım ve çocuğum yok evlilik teklif etti Çok kararsızım :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ben aşk konusunda henüz yolun başında olduğum için bu tür konular da yorum yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama henüz 9 aydır ilişki sürdürdüğünüz biriyle evlilik yapmak doğru bir karar değil bence. bir bireyi çözmek bana kalırsa seneler alıyor (açıkçası bunu çevremdeki insanlara dayanarak söylüyorum). bence 9 ay çok erken bir süre. ve bir insanı tanımaya 9 sene bile bazen yetmezken 9 aydır tanıyıp ya da ilişki yaşadığınız biriyle evlilik gibi önemli bir hususa adım atmak şahsen doğru olmaz.
bir süre daha devam edin (en azından bir sene ya da bir buçuk sene kadar ki bu süre de kısa bir süre). emin olun ki bu süre zarfında daha birçok özelliğini öğrenip birçok hareketine tanıklık edeceksiniz. sevginiz daha da büyüyor ve ilişkinizde hala bir problem yoksa evlenmenizde bir sakınca olmaz. bu arada boşanmış ve 3 çocuklu bir birey olmasını da ben bir engel olarak görmüyorum. çocuklu ve boşanmış bir birey olmak gayet normal bir şey. çevrenizde eğer bunu bir engel olarak görüp yargılayan insanlar varsa pek de dikkate almayın derim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYok bu kadar maaş aliyor diye yazmişsınız iyi de isterse iyi kazansin az kazansin bu bizi neden ilgilendirir sen düsünceksin bunu mutlu olabilcekmisin Maaşiyla yaşamicaksin sadece 3 tane cocuğu varmiş ev gecimini sağlicakmisin onlara Annelik yapa bilcekmisin Abla kardes ola bilcekmisin ilgilenicekmisin edicekmisin Adam bunu sende görmüştür evde kalcaklar o cocuklar Tatil olduğu zaman okul tatillerinde babalarinda kalir kesin
Cocuklar da zarar yok sen yapa bilcekmisin? Seviyorum diyorsan tamam evlen zaten tanişmişsin bunu baştan biliyordun Mantikli olarak düşünüyorsan sana iyi gelecekse yapa bilceksen zararini görmüyorsan Mutluysan iyi geliyorsa senin biliceğin bir Konu iyi düşün00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış kıstaslara bakıyorsun.
1. Sen çocuk istiyor musun? Çocuk istiyorsan adam çocuklarına nasıl babalık yapıyor. Eş seçerken önce nasıl ebeveyn olacak ona bakın lütfen.
2. Etrafına bakın ailesi ve arkadaşları. Kişi kendini saklar ama özellikle arkadaşları size kendini pek saklama gereği duymaz. Kısaca arkadaşları neyse eşinizde o olacaktır. Arkadaşlarının aile yaşantısına bakın ortalama bir fikir edinmeye çalışın.
3. Ailesinin yaşam tarzının sizin yaşam tarzınıza uyumuna bakın. Evlilik sadece eşler arasında olmaz
4. Evlenirken verilen klasik sözü tutabilir mi hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm sizi ayırına kadar yanınızda kalır mı? Güvenebilir misiniz? Hayat hep toz pembe değildir
5. En önemli madde, yukarıda geçen konular özellikle 4. maddeyi siz bu adama verebilir misiniz? Zira dediğim gibi hayat toz pembe değil, tiktok Instagram Facebook reklamı değil, birlikte yaşamak zor iştir her zaman sıkıntılar olacaktır yine de evliliğinize 4 elle sarılabilir misiniz?
Bence bu maddeleri değerlendirin.00 Yorumla
+1 yıl- senin yaşın kaç? 30 altı ise kabul etme 30 ve üstü ise düşün. 3 çocuklu biri için.
- 15 bin maaş şu şekilde 1 karısına nafaka + 3 çocuğun her biri için ayrı para veriyor. İnternetten baktım maaşın 8500 alırsa %25 diyor yani 750 tl ama daha fazla olursa bir oran belli değil.
Şimdi nafaka + 3 çocuk = en fazla 3-5 bin eder.
- yani size kaldı 10-12 bin TL. Ama tabi sen yine araştır sor sorustur. Ezbere iş yapma.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
118Cevap
- Aile & Toplum konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAşıksan evet
00 Yorumla Selamlar,
Çocuklar anne de kalıyorsa bana göre çok problem olacağını zannetmiyorum. Eğer senin asıl derdin nafaka ise babası illaki hem eşi için hem de çocukları için nafaka ödüyordur. Tabii ki boşanırken aralarında nasıl bir anlaşma yaptıklarını da bilmek gerekiyor.
Fakat bu konu gerçekten de çok derin düşünmesi ve ona göre karar verilmesi gereken bir konu. Sende zamanında bir evlilik yapıp boşanmışsın o yüzden çok hızlı bir karar vermemen gerekiyor. Evlenmeden önce erkek arkadaşın ile kafana takılan bütün konuları konuşmanda fayda var.
31 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey söyleyeyim iyicene düşünün ona göre karar verin, başta burçlarnız uyuşuyor mu? buna bakin şayet uyuşmuyorsa kesinlikle evlenmeyin, ve onun boşanma sebebi nedir bunu öğrenin ona göre hareket edin, şimdi sizin başınızdan daha önce bir evlilik geçmiş bu ikinciye bayağı dikkat etmelisiniz çünkü bu defa da anlaşamayıp boşanırsanız üçüncü bir şansınız zor olur buna göre hareket ediniz, bana burçlarınızı yazabilirmisiniz? bu kişinin çocukları var ister istemez bu kişi eski eşiyle iletişim kuracak çocuklar için belki bir araya gelebilecek siz bu durumlara alışamazsanız büyük problem yaşarsınız bunlarıda göz önüne bulundurmanız gerekiyor siz bunu kabul edecekmişsiniz? çünkü neticede bu kadın çocuklarının annesi siz yok kabul etmem kısakançlık krizlerine girersiniz aman ha aman uzak durun, hadi bakalım burçları alayım?
26 Yorumla- +1 yıl
Yani bende bakınıyorum bazı şeyler tutuyor evet ama çok saçma ayrılma ile ne alakası var ki? Adam son hücrelerini de bu soruya yanıt verirken kaybetmiş.. @Konya_Beyefendisi42
- +1 yıl
@Arawn siz bildiğiniz kadar varsınız sizin gibi biri benim muhatabım olamaz yazdıklarınıza bakaraktan bu kanıya vardım.
- +1 yıl
Aslında benim muhatabım sizler değilsiniz @Konya_Beyefendisi, benim cahillere ayıracak vaktim yok lütfen yazmayın.
- +1 yıl
Bencede benimle muhatap olmayın ve değerli vaktimi de çalmayın hayatını gezegenlere göre yaşayan insana saygım yoktur.. ve ayrıca burçlar sadece insan karakterinin %10 kadar etki edebilir. Yaşadığı hayat şartları yaşadığı travmalar her şey kişiliği farklı kılar 12 tane burç ortaya koyup tüm insanları aynı kefeye koymak aptalıktır.. tüm insanlar birbirinden farklı yaratılmıştır.. @Comagene00
- +1 yıl
Yazmayın diye yazdım ama gelin görünki cehalet farklı bir şey.
- +1 yıl
Soruyu yazan kişide sizi muhatap almamış gibi değerli vaktini duvara konuşmakla harcamayın bence ahahaha @Comagene00
Şirket kuruyormuş gibi bir durum var ortada sanki. Evlilik durumu, çocuk sayısı, alınan maaş, nafaka... Bence bir şirket kurulacaksa uygun 😀
Fakat konu evlilik olunca bakılacak seyler şunlar olması gerekmez mi? Sevgi, saygı, ilgi, güven, iletişim, hayat görüşü, cinsel çekim vs.
Bunlara bakmadan, bilmeden bir öneri vrya tavsiye verilmesini doğru bulmadığımdan şunu yap diyemem.
Tek söyleyebileceğim; evet şu hayat şartlarında veya genel görüşte bunlar da önemlidir ama evliliğin daha doğrusu ilişkilerin sürdürülebilir olmasını bunlar değil de sanki benim yazdıklarım belirliyor. Bunlara bakmadan herhangi bir karar verme. Tabi bence 🙃
32 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası evliliğinde bir iş ortaklığı olduğunu düşünüyorum Tabii ki sevgi saygı çok önemli ama evlilik yaşamış birisi olarak evlendikten sonra yukarıda bahsettiğim durumlar çok daha önemli oluyor
- Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılBacim , 3 kız cocugunu yapana dek aklı nerdeymis hem annesinde kalıyorsa bu çocuklar bir düşün erkek ama adam değil demekki senden de çocuk yapıp çocukları sende birakmiyca ne malum oh valla çocukları yap eski eş baksın sen başkalarıyla yeni hayat kur nafaka tabiki verecek 3 çocuktan bahsediyoruz bence tercih etme için rahat etse emin olsan burada sormazdin kendine denk birini bul ortada milyonlarca dul var eski karısına üç kızına baba olamamış sana mı koca olacak annesinde kalıyor oh ne rahat bence yol yakinken koşarak uzaklasman gereken bir mesele ama derdi çekecek olan sensin millet nafakayı bile çok görüyor vermemek için kırk takla atıyor deymez yani ugrasmaya
32 Yorumla- +1 yıl
Hayat , bazı şeyleri yaşayarak öğrenmek için çok kısa görünen köy klavuz istemez ateş olmayan yerden duman çıkmaz en güzeli gözleri dört açıp gözlemlemek ve başkalarının düştüğü yanlışları surdurmemekten ibaret ben ne asariiiim ne keseriiiim bana ne çekecek olan kendisi burada yine sorar bir yıl sonra biz sana söylemiştik der geçeriz Esra Erol'da izleriz olaylar net insanlar duygusal sonuçlar nefsani ruhlar hastalıklı 😉
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendine sorman lazım bu soruyu. Ben tercih etmezdim mesela. Ben hiç evlenmedim, hiç çocuğum da olmadı. O yüzden kendim gibi birini isterdim bu önemli ilkleri birlikte yaşayalım diye. Hele ki üç çocuğu var. İlla eski eşiyle de görüşür çocuk nedeniyle. Sorumlulukları da var. Ben kabul etmezdim, böyle birine de aşık olmamayı tercih ederdim. Hayat senin hayatın. Biz o adamla evlenmeyeceğiz nasılsa. Eğer kendin hazırsan ve gerçekten seviyorsan yoluna devam et. Böyle şeyler senin için sorun değilse sıkıntı olmaz.
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani bu durumda karar vermesi gereken sensin yorumları okudum lakin bizim yapacağımız yorumlar sadece kendi fikirlerimiz olacak ve tanımadığımız bir ortam için sadece ön yargı bile kalabilir. Şayet ben olsam evlenmeden önce düşüneceğim konu çocuğum yok ben o çocukları anlaya bilecekmiyim olur du yani sonuçta hiç bir çocuk kolay kolay babasının yanında anasından başkasını görmeyi hazmedemez. Şimdi çok ufak olsalar da sonrası da önemli tabi ki verilmesi gereken güç bir karar ve ince eleyip sık dokumak gerekli
10 YorumlaHayır değil. Eski eşle ister istemez karşı taraf iletişime geçecektir çocukları için ve bu durum seni rahatsız eder mi? Bunu düşünmek gerekir. Eski eş kocasına karşı cephe alabilir ve çocukların psikolojisi açısından üvey anneleri ile aynı ortamda olmalarını istemeyebilir. Bunu da göz önünde bulundur.
Her şey çok güzel ilerledi, oldu ve evlendiniz. Çocuklar sizde kalmaya geldiği vakit, o çocuklara ağzını açıp " susar mısın ya da sus" gibi bir uyarıda bulunsan hemen yanlış anlaşır. Çünkü kendi çocuğuna sus dersin ama el âlemin çocuğuna bunu diyemezsin hele ki üvey anne vasfında iseniz vah ki ne vah... Nafaka kısmına gelelim, eğer karşı tarafın maddi yönden zayıf ise nafaka karşı taraf ödemekle yükümlü olur diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Bu nafaka ister istemez arada bir tartışma sebebi oluyor. Eski eş de sizi kıskanabilir bana yapmadığını ona yapıyor diye size karşı istem dışı bir cephe alır. Tabi bunlar benim için vız gelir tırıs gider diyorsan orası ayrı10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnan bütün kalbimle sevdiğim bir kadın var hala ben hiç evlenmedim o ise iki evlilik yapmıştı 3 tane oğlu vardı ben ise onunla sonsuza kadar cehennemdede dâhi olsa onunla birlikte olmak isterdim ve sonrasındada bir daha aşık olmamak için kıyamete kadar kapattım kalbimi
https://m.youtube.com/watch?v=-CxauCeQ_SQ20 Yorumla
+1 yılBoşanmış 3 çocuklu biriyle evlilik mantıklı mı sorusu yerine 15 bin maaşın ne kadarı nafakaya kesiliyor bize ne kalır diye sormam daha yerinde olurdu. 😬 Soruyu okurken duygulandım o kadar duygu yüklü bir soru ki insan vay be ne aşklar var diyor.😂😂 Ağlanacak halinize müsadenizle gülüp geçiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de daha önce evlenip ayrıldığım için ikinci evliliğimde 3 çocuğu olan bi kadınla evlendim. Çocukları da seviyorum kendi öz evladım gibi 2 kız 1 oğlan. Geçen sene sadece büyük kız bizimle kaldı diğerleri babalarında kaldı okula daha yakın diye bu sene bizimle birlikteler işe giderken onları okula bırakıyorum sonra eşimi de işine bırakıp kendi işime gidiyorum yazın da birlikte tatil yaptık. Yani bence sorun değil çocuklu biriyle evlenmek
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yerinde olsam çocuğu olmayan birisiyle evlilik yaparım ilerde çocuğun olacak varsayalım ki olaki aksilik oldu ayrıldın ona bakamaz o maaş ile herşeyi düşün bence ilk olması tercih sebebidir.
10 YorumlaÇok nafaka vermiyordur
Toplasan 3 bin falan ancak nafaka veriyor. Sorun o değil sende çalışıyormuşsun zaten. Ama iyi öğren 3 çocuklu bi kadını neden bıraktı bu adam. Bilmiyorum ben cesaret edemezdim doğrusu. Kendin gibi boşanmış çocuksuz birisini bulsan sapsız üzüm tertemiz olur. Evlenirken soru işaretin kalmaz11 Yorumla32 yaşında 3 çocuklu biri ve memur üstelik te nafaka verecek eşine? sen bu evlilikten nasıl bir mutluluk bekliyorsun acaba? senin hiç çocuğun da yok onlara bu yaşta annelik yapabilecek misin? hadi çocuklar annede kalıyor yarın bir gün çocuklar babayı isterse ne yapacaksın? ayrıca bu adamın maaşı yetmez size ve onun eşine çocuklarına sende doğursan hiç oluru yok yani. Sevgi yeterli olmuyor. aşk karın doyurmuyor canım aklını kullan. bekarsın sapsız üzüm bul derim...
10 Yorumla
+1 yılÇocukların babası ve tabi ki nafaka da verecek, ihtiyaçlarıni da karşılayacak. Eğitimleri, evlilikleri vs olacak. Bunları sorun yapmayacaksan , bunları kabullenerek evlenmelisin. Evlilikte önceliğin sevgi mi yoksa maddiyat mi? Ona göre karar vermelisin. Zorlukları tabiki olacaktir, ya göze alacaksın ya da hiç evlilige yanasmayacaksin. Karar senin. Tanımadan bizim ahkam kesmemiz uygun değil. Evlenmeden de bazı şeyleri açıkça konuşmakta yarar var. Sonrası için.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılZor ama imkansız değil.
Sonuç olarak ortada gerçek olan bir şey var çocuk.
Onlara bakmak zorunda.
Eğer bunu farkındaysanız ve öncelik onlar olacağı için siz zaman zaman ikinci planda kalacak.
Tabi size duyulan bir sevgi ve istek varsa sizinle de ilgilenecektir.
Belki sizden bir çocuğu olsun istemeyecek tabi isteyebilir.
Hem maddi hemde manevi duruma kalmış bir şey.
Birazda aranızdaki ilişkinin durumu.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı. ikinizinde ikinci evliligi, rahatsiniz, bence iyi olur, gunumuzde bekarlar arasinda oyle yogun trafik varki, evli gaavvatlar, at yalani inanani... taktigiyle piyasa yapiyorlar ki, alfabetik listeyle onune gelene zarf atarak, kim kime, boyle bir ortamda, bence cok cok iyi durumunuz, ekonomiyi de uydurabilirseniz, nice bekarlar var, 30 yillik evlilere kok sokturur, onlara dusmekten iyidir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı. 3 çocuklu adam alınmaz. Kendin gibi çöpsüz bir üzüm bul. 😉
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 çocuk hemde kız bilemedim ya maaş günümüz şartlarında az İstanbul da yasmiyosaniz tabi konu para değil ama üç kız çocuğu olan adamla iyi düşünmek lazım sonuçta sizin çocuğunuz yok ha tabi sevdiğiniz adamın kızları annede kalıyor o ayrı. Burada neden hiçbir çocuğu yanında değil sadece annede bunuda bilmeniz lazım çocuklarıyla herhangi bir problem var mı yokmu evlilik kadar boşanmakda haktır ama hayrı olan adam üç kız çocuğunun annesiyle geçinip bosanmazdi bence ama bunlar sadece teori yanlış anlamayın genel yorum yapmak istedim burada umarım sizin için her şey çok iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Şimdi bizim söylemle hareket etme sen seviyor musun o seni seviyor mu ve o 3 çocuk babasını görmeye gelirler sen rahatsız olacak mısın ve 15.000 tl maaş alıyor diye sırf adamı bundan seçtiysen mutluluğun uzun sürmez bilesin06 Yorumla
Soran+1 yıl15.000 TL maaş alan adamın nesini seçeyim Yani para için birisini seçecek olsam 15.000 lira alan birisini seçmezdim herhalde 15.000 alması eksi hanesine yazılan bir şey çünkü
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
Soran+1 yılBen 33 o 32
- +1 yıl
Şimdi sen seviyor musun onu söyle ve şunu da söyle hadi oda seni gerçekten seviyor mu
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuklarla tanışıp o şekilde karar verebilirsin. Üç tane kız çocuğu demişsin, ilk başta sana tavır alma ihtimalleri var, bunu sabırla karşılamalısın. Maddiyata gelince ise maalesef 15 bin 3 çocuk güncel evlilik için yeterli değildir. Özellikle eşki eşine de nafaka ödüyorsa.
Adam sana kör kütük aşık değilse, etrafında aşkından dört dönmüyorsa, sadece dümdüz evlilik istiyen biraz ilgilenen biriyse değmez. Fazla fedakarlık var çünkü işin içinde.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bu tamamen size ait bi karar
artilarini eksilerini kafanızda bi tartın düşünün?
hayat şartları o kadar da ucuz değil?
3 tane çocuk?
bana sizinde çalışmanız gerekicek gibi geliyor
ve aman aman diyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışırım O problem değil de yani dediğiniz gibi 3 çocuk ya Bir değil iki değil kafamın İçerisi çorba gibi :(
- +1 yıl
Bi iki tanede sizin olucak ettimi toplam da 5 bunların düğünü nişanı kınası öde öde bitmez ama yinede siz bilirsiniz ben iyiliğinizi isterim
Sürekli görmeye gidecek kadın evlenmez büyük ihtimalle sonra 3 çocuk bile adamı kadının yanında tutmamış yani. Adam ilahini tanımaz seninle zıt düşerse ilerde. Yani seni de örnekte olduğu gibi bırakabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında bunu ben de düşünüyorum ama herhalde İki evlilikten sonra bir daha bırakmaya O da cesaret edemez diye düşünüyorum
+1 yılBence erkek olsun kadın olsun özellikle kadınlar için diyorum boşanmış birinden uzak durun, psikolojik olarak çok normal değiller
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bunları ilişkiye başlamadan önce düşünseydin şu an bu evlilik teklifine daha rahat bir cevabın olurdu kafanda. Ama şu an kritik bir süre içindesin. Bence oturun konuşun aklında olan soruları sormalısın. Evlendiğinde şaşırma sonradan.
05 Yorumla
Soran+1 yılAklımda olan sorulara Doğru cevaplar vermiyor ki 40 tane yalan Ben doğrularını ondan bundan öğrenmek zorunda kalıyorum
Soran+1 yılVermiyor:(
+1 yılZor bir soru..
İftira atmak istemiyorum. Sadece ufak bir düşüncemi paylaşayacağım. Çocukları için evlilik teklifi yapmış olabilir. Eğer öyleyse de zor olur senin için.. Umarım hakkında hayırlısı olur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bayağıdır görüşüyormuşsunuz zaten, kafalarınız uyuyorsa bence çok da sıkıntı olmaz. İllaki bazen ufak tefek bişiler olabilir ancak her evlilikte sorunlar olur, karşılıklı iyi niyetle aşılabilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuklu ve çocuksuz iki kişinin birbirini anlayacağını düşünmüyorum. İlişki hadi belki de evlilik fikri kesinlikle zor. Çocuğu olmayan taraf yarın bir gün mutlaka sorun çıkarır özellikle kendi çocukları olunca. Keyifli geceler.
00 Yorumla Ben de 3 kızı vardı evlendim.. öyle ilk zamanlar her şey normalmiş gibi geliyor bu arada ben hiç evlilik yapmamıştım bekardım.. sonradan başka birinden nikahsız bir oğlu çıktı yine seviyordum diye çok aldırmadım ama sürekli çocukları hep sorun oldu bana çok ihaneti vardı boşanmanın altındaki sebebi araştır bir kadın kolay kolay 3 çocuğu ile yuvasını yıkmaz.. sana bir sürü yalan söylerler ailesi bile.. şu an benim de ondan iki oglum var ve bende boşandım...
05 Yorumla
Soran+1 yılAaa gerçekten kötü bir Tecrübe olmuş neden boşandıklarının sebebi şu bu ilk evlendiğinde işi yokmuş haliyle Kendi köyünden bir kızla evlenmiş sonra işe girip memur olduktan sonra Muhtemelen Yani ben öyle tahmin ediyorum kadını beğenmemeye başlamış Çünkü bu kişi modern görünümlü kadınlardan hoşlanıyor yani yanlış bir kelime kullanmak istemiyorum ama tabii kendini söylediğine göre de kadınla anlaşamıyormuş geçinemiyormuş falan
- +1 yıl
3 çocuğunun annesi senin beğenmeme gibi nasıl bir lüksün olabilir.. olan o 3 çocuk hattına o olmuyorsa sen olmalıydın diyecektin.. Afedersinizde 3 çocuğu yaparken başına çuval mı geçirmiş ben anlamıyorum nasıl inanıyorsunuz böyle insanlara.. Ben boşluktaydım inandım bak ben de inandım yapma diyorum sonu hüsran..
- +1 yıl
Size bir şey diyeyim mi kendimden bilirim olumsuz olarak kim ne derse desin aldırmayacaksın olumlu olanların hepsini sindip yoluna devam edecek ve kafandakini yapacaksın yaşayıp göreceksin senin için hayırlısı olur İNŞALLAH kardeşim ama şunu da unutma yaptığın bu evlilik hata bence çok iyi düşün sonradan çocukların ile sefil olacağına şimdi yolun açık sabırla daha iyisi karşına çıkacaktır bence..
Gerçekten afedersin ama umarım böyle bir aptallık yapmazsın memur olması bilmem ne kadar maaş alması değil önemli olan adamın 3 çocuğu var bence araştırmadan kesinlikle evlenme hatta araştırsan da evlenme bir hemcinsin olarak verebileceğim en iyi tavsiyeyi vermeye çalışıyorum şimdiki hiçbir insana güven olmuyor lütfen dikkatli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte benim kafama da en çok takılan zaten 3 çocuk meselesi Gerçekten bilmiyorum hiç çocuğum olmadığı için ileride ne sorunlar çıkar neler olur bilemiyorum
Gerçek anlamda seviyorsan o onun çocukları sevgi kişiyi sevmek değildir onun degerlerinede saygı duymalisin sevgi böyle birsey zaten
34 Yorumla- +1 yıl
@fesfs sizin gibi pozetif düşünen ve bunu yorumlarına yansıtan kişileri görmek beni çok mutlu ediyor.
- +1 yıl
Bende sizin gibi düşünüyorum.
Evlenip boşanan bi insan neden bi daha evlenir ki. Erkekler kadınları köle gibi kullaniyor. Temizlik yap yemek yap onu yap bunu yap. Ben boşansam bi daha asla evlenmem
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Hayat senin. 3 çocuğada sahiplenmen lazım ayrıca evleneceğin kişi her şeyi yaşamış. Sana o enerjiyi veremeyebilir
13 Yorumla- +1 yıl
İyide hanımefendi kendiside evlenmiş
Her şeyi yaşamıştan kasıt neyse sanırım evlilik şartlar aynı
Çocuklar annede karşı partner neden tek taraflı enerji kaynağı oluyorki
Soran+1 yılşartlarımız aynı değil çünkü benim çocuğum yok
- +1 yıl
Yani evlenin bir şey olmaz mantığı kurmuyorum
Birlikte yaşayacağınız kişi bu durumları nasıl idare ettiği ile alakalı bir durum
Çocuklar annede olması sizin için iyi
Lakin bu üç bireyin hayatları da illaki eşinizi dolaylı olarak sizi etkiliyeceği zamanlar olacak
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasınmı dersiniz
Bende sorumluluk alırım ne var bunda koca gönüllü bir kadınımı dersiniz
İkiside makbuldür
+1 yılBenimde annem babam ayrı ve biz babamda kalıyoruz 3 kardeşiz 2 erkek 1 kız ve annemin bir sevgilisi falan var galşba çok bilmiyorum hatta sevgilisinin bir küçük 7 yaşında başkasından bir çocuğu var galiba öyle sorun etme cidden aşık ve iyibiriysen nafakanı fazla maaştan alıcağını sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar, tabiki bu kararı vermek tamamen sizin elinizde. Fakat bence sizin için biraz zor olabilir daha önce bir çocuğunuz olmamış bu konuda tecrübeniz yok, ayrıca ülkenin ekonomi durumu malum, sizinde çalışmanız gerekir, ve çocukları için eski eşiyle görüşebilir. Ama eğer siz birbirinizi seviyorsanız neden olmasın.😊
00 YorumlaBence bu tavsiye almamanız ve kendinizin vermesi gereken bir karar olduğunu düşünüyorum. Karşı tarafın nasıl bir tutum sergilediği ve ne karakter de birisi olduğu da önemli.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi var her şey kolay gelir ama 3 çocuk çok fazla. Başka her açıdan da değerlendirmen lazım sadece aşkla olacak şey değil, büyük risk senin için...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde kız çocukları babaya verilir anlaşmalı bosanmamı? Yazdığınız gibi nafaka miktarını bilmiyorsunuz güveniyorsanız gelecek görüyorsanız hiç durmayın hayat sizin iyi düşünün?
00 Yorumla
+1 yıl32 yaşında 3 çocuk yapmış, kaç yıl evli kalmış? ne zaman boşanmış, ne zaman birini aramaya başlamış? sizinle de 9 ayda evlilik kararı alıyor. bence hızlı bir adam.
00 YorumlaMantıksız. Daha 32 yaşında ve üç çocuklu boşanmış erkek.. Offf çok zor. Yakma kendini. Yeniden evlilik derdine düşeceğine gitsin babalık yapsın. Sorumsuz bir teklif olmuş onunkisi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 669 cevap paylaştı. Senin çocuğun yok ama. onun var uyum Sağlayamazsınız çocuksuz biriyle evlenmen daha mantıklı olur
00 YorumlaAdam kibar ve nazikse adaletliyse çevresine karşı davranışlarını kontrol et seviyorsan da 10 tane çocuğu olsa kaç yazar yaşam senin yaşamın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla çocuklar ile zorlanabilir nafaka az değil hani bir de eşe veroyor ise bildiğin yarısi gitmese de yakındır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBence iyi düşün bunu.
Nerde birlikte çocuğunuz olsun nerde onun çocuğunu sevesin hem de 3 tane 1 tanede değil.00 Yorumla
+1 yılBu konuda öneride bulunmak zor. Arkadaşınızı daha iyi tanımaya çalışın. Evliliğe, bir yuva kurmaya layık olup olmadığını anlamaya çalışın.
00 YorumlaKafalar uyumuyorum.
Ama asıl önemli soru 3 çocuktan sonra neden boşanmışlar ciddi bir sorun olabilir00 YorumlaSeviyor musun ablacım önemli olan o bırak şimdi çocuğu geliri sen bu adamı seviyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama duygularımla değil mantığımla hareket etmek istiyorum
+1 yıl3 çocuk kaç yaşında bu çok önemli aynı şehirde mi bu da çok önemli
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 çocuk 6 4 ve 2 yaşında ve Evet Aynı şehirdeyiz
- +1 yıl
Ne zaman boşanmış neden boşanmış bunlar çok önemli hiç bir kadın çok çok zor durumda kalmadıysa 3 çocuğuyla boşanmak istemez burası Türkiye 32 yaşında en a, 6 senedir evli olduğunu varsayarsak kısa bir evlilikte sayılmaz bende bosandim mesela 1 kızım var tekrar evlenmeyi asla düşünmüyorum süt ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hemen evlenmeye çalışması çok fazla soru işareti
Soran+1 yılBir sene önce boşanmış kendisine söylediği kadarıyla şiddetli geçimsizlik anlaşamama varmış ama benim gözlemlediğim ve hissettiğim kadarıyla Bu ilk evlendiğinde işi yokmuş daha sonra memur olunca biraz ortamlara falan girip görünce herhalde kadını beğenmemeye başlamış Çünkü o zaman aynı köyden bir kadınla evlenmiş eski eşi ile onun beğendiği kadın tarzı çok farklı yani kendisi daha modern daha Avrupai kadınlardan hoşlanıyor ama eski eşi Onun tam tersi Bilmem anlatabildim mi yanlış bir kelime kullanmak istemiyorum Benim gözlemlediğim kadarıyla ikisinin Hayat dinamikleri çok farklıymış yani
- +1 yıl
Anladım ama bunlar çok genel şeyler şiddetli geçimsizlik ayrıca ayda 15 bin TL öyle alemlere akalım amaaan sabahlar olmasın miktarında bir para değil senin evlenip boşanmış olman bu durumda pek bir şey ifade etmiyor çok fazla soru işareti var çok çok iyi düşün bence tek sorun çocuklar degil
+1 yılBu sadece senin verebileceğin bir karar.
Mutluysan ve evlendikten sonra drgismeyecegine inanıyorsan çocuk olayına takılma evlen00 Yorumla
+1 yılMantıklı gelmedi ama sen evlen ileri de göreceksin zaten sıkıntıları.
10 Yorumla
+1 yıl3 çocuk var diyorsun nafaka veriyor bir de sana gelene kadar her şeyi yaşamış yazık etme kendine takılın tamam ama evlilik olmaz yani senin çocuğun olsa eyvallah 1 değil 2 değil 3 yani
10 Yorumla
+1 yıl15 bin dediğin hiçbişey şu an 3 çocuğuyla yapabilecek misin bitane bile değil
14 Yorumla- +1 yıl
Benim için demedim zamlardan sonra fazla bi miktarmış gibi belirtmesine söyledim ayrıca 3 çocuk üç
- +1 yıl
Sadece para için de bilmiyorum
3 çocuk fazlaymış.32 yaşında üç çocuk iyimis vallahi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılcanım mısın? 33 yaşındayım, bu halimle etmem. Hiç evlenmedim.
S. ktirsin gitsin, bu dullar da anca senin gibi saf s. lak 20likleri kandırıyor işte aklınca...
Klasik Türk erkeği00 Yorumla
+1 yılArkadaşı uyarmak lazım vazgeçsin maaşını önemsemişsin, işsiz kalsa boşarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşarım tabi
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 bin alıyor ama 3 çocuk için verdiği nafaka az olduğunu düşünmüyorum ayriyeten çocuklarıyla vakit geçirirken bile ayrı bi masraf zaten yapıyodur günümüzde artık 15 binde çok değil ki varsayalım senin 2 tane çocuğun oldu 5 çocuk için 15 bin çok mu? Giderler… faturalar…
00 Yorumla
+1 yılDaha gençsin çocuğun olur boş ver onu . Sana ve çoğuna eziyet ederler.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. mümkün değil... hemde 3 çocuklu... siz nerede yaşadığınızı sanıyorsunuz...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Dertsiz başını derde koymak mı istiyorsun deli cadı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Acele etme.. kalbinin sesini dinle.
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Devamını Gör(188)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem