AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Zor olur ya keske 3 degilde 2 olsaymis ama karar senin inanıyorsan yapabileceğine yaparsın 👌
Benim cocugum yok hic evlenmedimde. İlgilenen olursa diye yazdim 😃😃
Maaşını söylediğin an bitti. Umarım evlenemezsiniz.
Tanımak istiyorsan ya alışveriş yapacaksın ya yola gideceksin ya da beraber içki içeceksin.
Evlen ne var bunda
En fazla hafta da 1 çocuklar gelir
İyi akşamlar, ben olsam evlenirdim. aşk varsa sevgi varsa bence evlenmek için bir engel yok.
3 cocukla yapabılcen mı sende anne olmak isticeksin falan
Ben evlendim ayı eşimin üç çocuğu vardı benim yoktu şimdi evliyiz
Aşıksan evlen ama şüphen varsa söyleyeyim mantıklı değil
Çocuğu olmayan biriyle olursa daha iyi olur kendine denk
Kabul etme çünkü çok zor onun çocukları var masraflar vs geçinemezsin
Gel bendede iki çocuk var nafaka da bermiyorum gelirimde ondan iyi tanışalım
İlerde çocuk sahibi olmak istersen eskisi kadar heyecanlı olmayabilir çocuk için bunu dikkate al. Bir de aldığı maaş tabii ki bir kısmı çocuklara gidecek.
Hemen bırak sakın evlenme o adamla bir iki yıl parasını en kötü sana harcamak isteyecektir sonra hep çocuklara gidecek ve sen üvey anne olacaksın senin çocuğun yokmuş evlenme sakın o adamdan çocuğun olsa ayrım olucak illa evlenme tatlım
Kafana yatıyor sa evlen ama çocukları illaki eve gelecek sonra sana sorun olmasın 1 çocuk olsa neyse de 3 çocuk
Yapılmaz yapma hatta evlenme ben yedim o
b😄ku sen yapma ben bir çocuklu ile evlendim bir pazar tatilimiz var ondada kızını alıyor daha 8 yaşında sanki ben ayırdım anasından gibi bakıyor laflar söylüyor gerek yok manyak olma sakın
Ben 20.000 maaşla geçinemiyorum bu zamanda 15.000 ne 😅😅
Çocuklarının sorunlarıydı, eski eşinin sorunlarıydı derken sana gerekli zamanı ayıramayabilir, beklediğin ilgiyi vermeyebilir belki bilemiyorum ama eğer aşıksan ve mantık olarak anlaştığın biriyse neden olmasın.
İyi birisi ise olabilir. Her boşanmış kötü değildir.
O zaman şöyle diyim dehşet yalancı
Bence evlen derim
Ayrılmış ya da yasi gecmis bi kadını ancak dul çocuklu biri alir
Ne alaka ya saçmalığa bak 3 çocuklu Bi erkeği de anca dul biri mi alır
Ne kadar iğrenç bir düşünce yapısı
Ne alaka bir sürü bekâr erkek var piyasada.. yorumun çok yersiz cokkk
Neden yersiz yorumum sen hiç 35yasnda dul birini sağlıklı genç bir erkekle evlendiğini gördün veya duydunmu sadexe turk filmlerinde o dediğin evlenme olur
Ben gördüm çok var boş yapma bence
Yorum yapan iki bayan ikinizde ya dul yasa evde kalmışsınız diye zorunuza gitmiş üzgünüm yani gerçek bu zorunuza gitmesin
burada gerçekleri söyleyince neden siz hemen küfür hakaret ediyorsunuz bu benim yorumum ister beğen ister beğenme ben senin yorumuna birsey dedimmi
Türkiye özgür bir ülke fikir özgürlüğü var ama siz kendi fikriniz harici kimsenin fikrine saygı duymuyorsunuz
Benim fikrime saygi duymayanin anasını bacısını yedi sülalesini s... rm. senide.. s... m o... çoğu.
Kacama s... git şimdi
Ediyorsunuz değil ediyorsun cogul konuşma lütfen
Sizi kastetmedim burada duzgun yorum yaptım benim fikrim bu yönde başkasının fikrinde saygi duyarim amaa küfür hakaret edilirse cvbini veririm
Kesinlikle ruh hastası birisin! Kesinlikle senin gibi düşüncesi olan insanlar uremesin bı zahmet insanlık adına yazık olur 😂 birde fikir düşünce özgürlüğü yok demez mi hakaret ederek..
Hersey terazi olması gerekmez mi evet ikinizde evlenmiş boşanmissiniz terazi denk, sende çocuk yok ama karşı tarafta 3 çocuk denk mi? İleride illa sıkıntı çıkar senden çocuk olsa nasıl olur?
Boşanma nedenine göre değişir bence kişinin kötü bir huyu mu var alışkanlığı mı var yoksa sadece anlaşmazlık mı. Para her ne kadar önemli olsa da kişilik ve karakter de çok önemli bence.
Valla kardeşim seviyorsan evlen bunun ayıbı günahı yok oda insan sende insansın böyle dışardakilerin dedikleri düşündükleri önemli değil önemli olan sizin ne düşündüğünüz
cocukları yetıskın evlenınce sanada bakmakla yukumlu olucagından nafakası azalır otomatıkmen sevıyosanız gecınırım anlasırım dıyosan neden olmasın
Benimde 2. evliliğim eşimin 2 çocuğu var baştan sıkıntı çektik ama mutluyum
Kirada mı oturuyor evi mi var? Nerede yaşıyor?
Bence olmaz ya 3 çocuk ne yani bence ilerde bunun sıkıntısını yaşarsın
Hic tereddüt etme evlen yuvani kur, kiz cocuklari zararsiz ve merhametli olurlar, zahten babasinda bile kalsalar sana yardim ederlerdi, onlarda yasi gelince evlenip eşlerine emanet edilecek. evlen
çocuklarına nekadar nafaka veiyor bilemem ama o çocuklar ilerde ünivertiseye gidecek eğitim masrafalrı için kazandıgı paranın yarsından fazlasını çocuklarına vermek zorunda klacak.
Bence kabul etme 3 çocuğa baskasininkine bakamazsın senin çocuğun yokmuş evlenilmez şartlar eşit değil
Bilmiom boyle evleniyosunuz sonra cocukları sorun ediyosunuz en basta bilmiyomussunuz gibi istemiosunuz
Evlilikte o seni sen onu idare etmeye çalışırsınız ama yorulursun pişman olursun. Bir de kendi çocuklarınız olur. Ömür geçmez.
illaki sninde cocugun olucak bence cocuksuz biriyle evlenmen daha mantıklı canım ama teredduttekaldıgına gore sende pek ıstemıyorsun
Sende sonuçta evlenip ayrılmışsın oda farketmez olur neden olmasın saygı sevgi güven sadakat olduktan sonra.
Tabikide mantıklı oda insan sonuçta aradığı mutluluğu bulamadığı için boşanmıştır mutlu olmak her insanın olduğu gibi onunda hakkı
Eğer sana değer veriyor üzülmeni istemiyor, duygularını önemsiyor ve seni bilerek kirmayacagini düşünüyorsan mantıklıdır.
Herşeyi göze al 3m çocuğu var babası olarak görmesi lazım çocukları babasının yanına gelir annesi gelir 10 dk olsa bile yan yana gelecekler yani
Problem olmaz aynı nşeyi bende yaşadım evlendim gayet de mutluyum :)
Benim teyzem 3 çocukla bekar adam aldı gayette oluyo ölüyorlar birbirlerine valla
Seviyorsan ve maddi gelirini yeterli buluyorsan evlen abla
Fazla yaş siniri yoksa evlenip ayrilmissa sıkıntı olmaz
İyi taniman lazım sevdiğini ilerisini düşünmen gerekir
Neden olmasın sevdinmi olur zaten evlilik fedakarlık deyilmi
Herkesin kendi görüşü ama bence olabilir evlene bilir tabiki
Eğer niyetinizde samimiyseniz evlenin canım ne var
32 yaşında onu 3 çocukla bırakan, seni kaç çocukla bırakacak hesabını ona göre yap.
Tabiki de karşısındaki kişi iyi niyetli ve seni seviyosa yapilir
Karar senin iyi yi kötüyü sen bileceksin biz ne desek boş yani
Cocuklari bu evliliğe saygı gösteriyormu istiyor mu oda var
Cocuklar engel olacak. O verilen nafaka zoruna gidecek falan filan bence hic bulasma
Evlen tadını cıkar hayatın 3 günlük dünya toprak olacaksın
Tamamen kendi kararın alacağın sorumlulukları biliyorsan ve buna hazırsan bekleme derim
Ya bak normalde yapılır seviyorsan tabiki ama çocuklar sorun oluyo daha sonra😔
Beğendiysen bence evlen
Bençe mantıklı olabilir
Yani sadece mantık mı olay
Olur ama cok sıkıntılarda olabilir
aklını peynir ekmeklemi yedin?
sen çalışıyor musun?
çocuklarla tanıştın mı?
Sorun ne anlamadım.