Herkes beni itici buluyor hiç bişi yapmadığım halde bunu nasıl düzelticem :( ?

Gençlik yıllarımda pekte kafama takmadım ama yaş ilerledikçe dikkatimi çekti bu durum iyice ve kafama takar oldum. Sevgilim olmuştu beni terketi lisedeyken. Bende ona sordum neden diye söylemedi baştan, ısrar ettim başkası mı var, beğenmedin mi, yanlış bir şey mi yaptım, sıkıldın mı filan yazdım öyle kızmıcam sadece nedenini bilmek istiyorum dedim ona. O da bana çok iticisin dedi. Nasıl yani ne konuda ne yaptım ki dedim ona bende. Dedi bilmiyorum aslında kötü bir şey filanda yapmadın ama seni görünce garip bir havan var güler yüzlü olsanda çok itici bir havan var itici geliyorsun bana günlerdir ayrılmak için bahane aradım ama bulamadım dedi özür diledi ayrıldı.

Okuldaykende çoğu kez yalnız gezerdim öyle samimi arkadaşlarım olmadı hiç, nadiren arkadaş ortamında olsam bile kimse benle konuşmazdı pek. İş yerinde bile mesela kimse benle pek konuşmuyor hani iş gereği işleri düşmese laf atan yok neredeyse o derece. Bugünde en sonunda dayanamayıp sordum bölümden birine. O da bana şey dedi iyi birisin temiz kalplisin sıcak kanlısın, güler yüzlüsün güvenilirsin ama çok iticisin dedi. Neden dedim bilmiyorum aga çok itici geliyorsun tipinde bir şey yok yanlış anlama ama garip bir auran var daha insan seni görünce kendisini kötü hissediyor. Laf aramızda bir kaç kez muhabbetini bile yaptık dedi seni görünce bile garip oluyoruz davranışlarında hiç bir şey yok tipinde de sorun yok ama çok garip auran var itici geliyorsun dedi.

Sanırım doğru çünkü sanalda bana yazan kızlar oluyordu buluşunca ise gitmek için can atıyorlardı 2. buluşma olmuyordu hiç bir zaman.

Bu durum benim çok canımı sıkıyor okulda işte hiç arkadaşım yok hayatımda da biri yok kendimi hep yalnız ve dışlanmış hissediyorum oysa ki kötü davranışlarım bile yok :'(

Herkes beni itici buluyor hiç bişi yapmadığım halde bunu nasıl düzelticem :( ?