Güncellemeler
+1 yıl
Sorunum veya derdim olunca herkes sıkılıp yok oluyor burası cennet mi
Güncellemeler
+1 yıl
Ucuz ve çocukça yalanları
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimseye kendimi sevdiremiyorum herkes beni gözden çıkartabiliyor vaz geçiyorlar ve kötü huyları karakterleri çıkıyor herkes mi aynı olur baştan her şey normalken iki yüzlü yalancı mı olmam gerekiyor iyi niyetli dürüst sadîk samimi olduğum için kendimi sevdiremiyorum sanırım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimseye yaranamazsın zaten ki dürüst lük yaptıkca kuyunu kazıyolar
Doğru
Hayatta doğrudan yana oldum lafımı çekmedim ve ve bu yüzden sevilmedim cünki doğru konustum
Bende dürüst açık ve samimi olduğum için enayi oldum
Öyle zannediyolar maalesef ama asıl enayi onlar bence dürüstlükten vaz geçmem ama direk cevaplarınıda misliyle alırlat
Varsınlar sevmesinler seni neden doğru çiviyi çakarlar eğriye cakmazlar
Güvenecek insan kalmamış herkesin altından bir şeyler çıkıyor kime merhaba desem bir şeyler doyumsuz çıkarcı kişiliksiz kendileri bir sürü kişi ile konuşabilir ama sen kimse ile konuşmayacaksın
Sorun bende mi diyorum benden hemen sıkılıyorlar ama diğerleri ile ilişkileri uzun sürüyor ve onların yaptıklarından etkileniyorum onlara bir şeyde olmuyor hep yalnızlığa itiliyorum
Ve benimle ilgili her şeyi bile bile yapįyorlar bence kimsenin kimseye ne tahamülü ne sevgisi kalmış çünkü normalde bir insanı tanįđıkca sever bağlanįr onun yeri ayrı olur özel olur bağlanırsın ve üzmek istemezsin daha dürüst olursun
Aynı durum bende de var maalesef bunu kendi kendime soruyorum ne yaparlarsa yaosınlar şimdi onların yanında olmak istediğimde bu beni onların gözünde küçük düşürecek o yüzden he diyip geciyorum
Öyle onlar ne derse onu yapmak zorundasįn kal derseler kalmak git derseler gitmek
Özet olarak ben yalnızım dertliyim zavallįyım zorda olan birisi çekici değil bana ihtiyaçları yok ama çevrem çok olsa peşimde çok insan olsa nasıl isterler
Haklısın bile bile yapılmasıda insana koyuyo bizim iş yerinde 4 kişiyiz yeni çocuk başladı çocuğa yardımcı oldum diğer ikisi benim gibi yapmadılar ters cevap vediler ben tam tersi yardımcı oldum ve şimdi ben kötüyüm onlar iyi
O zaman önemli özel kįymetli olurdum
Çok doğru diyosun
Ne ilginç bir toplum sen içten samimi yardım sever olursan yani merhametin sonu kötülük bulmaktır derler ya çok doğru her yerde kötüler geçiyor
Aslında ben vijdan yapıyorum kırmak istemiyorum ama kırılıyoruz bi yönden diyorum onlar en iyisini yapıyolar
İyiysen aptal eziksin onlara göre kullanılabilir tip iyilikten anlayan çok az insan var ve kimseye kolay kolay iyilik yapmamak lazım yapıncada gidiyorlar zaten iyilik yaptığın an önemlisin
Ama işlerine düştü gün zaman senden iyisi yok maalesef ama işleri bitince arayan soran yok
Maalesef ona göre davranmak lazım benim korktuğum hayatıma birini alamamak alırsamda ihanete uğramak pişman olmak yalnız ölmek ot gibi bitki gibi yaşamak her şeyin hayallerde kalması zaten ilk baştan herkes bir melek kesiliyor
Doğru haklısın sizden küçük ricam olcak sizin içinde sıkıntı olmazsa yanliş anlamazsanız takip edebilirmisiniz beni
Kimse ile konuşabileceğimi tanışabileceğimi sanmıyorum sağol hele en sonki kazıktan sonra ayrıca doğru haklısın dışįnda sizinde tek derdiniz konuşacak birisi benim artık bir vakaya gücüm kalmadı ve beni bile bile bunları yapabildiyseler ve herkes aynı kalıptan çıkma halde ise halim kalmadı benim
Belkide ben fazla anlam yükledim ama onlarįn güvendirmek için çabalayılpa b*k batağı çıkması beni sıktı kusura bakmayın
Haklısın agzın sütten yandığı için güvenin kalmadı tabi sizi zorlayamam şimdi size desem ki ben onlar gibi değilim desem inanmazsınız haklı olarak gerçekten öyleyim ama insan oglı çiğ süt emmiştir
Beklenti ve çıkar uğuruna kullanılmayacağım.
Herkes ben öyle değilim diyor yakışıkılısıda normal tipide zenginide fakiride eğitimlisi de eğitimisizide hepsi aynı
Haklısın
Tamam.
Sen takip göndermedin demi
Hayır.
tamam artık herkes çıkarı için yaşıyk maalesef
Haklısın çok doğru.
Çok kırılmısın belli
Bu arada teşekürler gizli bayan
O bir yetenek istersen ikiyüzlü ol istersen yalancı ol yine de kendini sevdiremiyorsun.
Ne yapmam gerek anlamadım ki hepsi mi aynı kalıptan çıkma olur kanı bozuk sinsiler
Sen de onlar gibisindir ama insan kendi kusurlarını görmüyor işte idare etmen lazm insanları
Yalancį değilim en azından çıkarcı ve kötü niyetlide değilim
Onlar da değildir ama insan bazen öyle davranabiliyor
Farketmeden
Sende ne cok savundun tanımadığın kişileri yalanįn aldatmanın veya satmanın bir fark etmemesi savunması mı olur
Herkes ancak karakter dersi veriyor
Anime izliyorsan classroom of the elite izle sana cevap verecektir bu anime
Anime izlemiyorum ama çoğu kişi seviyor önerine bakacağım
Herkesle anlaşmak zorunda değilsin
Tanıştíğım herkes aynı baştan gayet iyi her şey
Çünkü insanlar samimiyetsiz
İlgi göstermen samimi olman
Nasl vzgectiki
evet