İşin özü hoşlandığınız kişiye karşı taktik yapar mısınız?

İşin özü hoşlandığınız kişiye karşı taktik yapar mısınız?

Hayır tabi ki farklı görünmem ya da taktik yapmam. ben neysem o olurum her zaman beni sevecek kadın da bu şekilde sevsin isterdim. aynı şekilde bende sevdiğim kadını olduğu gibi severdim değişmesini istemezdim.
Zamanla gerçek kişiliğiniz gün yüzüne çıktığı zaman kişi sizden soğuyabilir sizden uzaklaşabilir ve onca zaman ve emeğiniz çöp olabilir karşınızdaki kişiye olduğunuz gibi yaklaşmak önemli tabi ben buyum diyip hanzo davranışlar sergilemekten bahsetmiyorum
Cevap
1Cevap
Taktik maktik anlamam ben dümdüz odun gibiyim. Kimseye yaranmak için şekilden şekile giremem
Yeap
Sanmıyorum ya değer vereceksin gerçek bana değer versin benim içinde olmuş olduğum role değil.
Yapmacıklığı beceremem
yalancılığı da onu da pek beceremiyorum samimiyet benim için her şeyden önce gelir
Başka biri gibi davranmaya çalışıyorsam
O zaman tiyatroya yazılmam lazım harcanırım
Hayır o toplara girmem, kendim gibi davranırım. Başka kişiliğe girip onu etkilersem kaç yazar o kişiliğimden hoşlandıysa sürekli başka kişilik olarak davranmam davransamda açık veririm.
Hoşlanmıyorsa ekstra şeyler yapamam, karşı tarafın adım atması gerekir. Bu konularda denklik olmazsa bir taraf sürekli bonkör olmak zorunda kalır..
Hayır, farklı görünmem. Olduğum kişiyi tercih etmeyenle benim de işim olmaz zaten.
Hayır her zaman olduğum gibi davranırım
Yapmam neysem o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?