arkadaşlar önceden flört ettiğim biri vardı sonra araya soğukluk girdi ikimizinde, tabiki o sonra başkalarına kaydı ( açıkçası bizim olacağımızdan bende pek umutlu değilim o yüzden üstüne düşmedim) neyse sonra numarasını sildim bi ara, sonuçta artık konuşmuyorduk. ama çok üzüldüm çok yazmasını istedim eski sohbetlerimizi özlediğim için neyse baya zaman sonra yazdı bana özlemişim konuştuk ettik sonra tekrar yine konu bitti vs şimdi Instagram hesabında gördüm biri için ask acısı çekip üzülüyor bende sinirlendim
Güncellemeler
+1 yıl
silmeye karar verdim teşekkürler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sil gitsin bidaha yazarsa cevap verme bence boşluk olunca gelmiş belliki hemen nasıl birinu bulsun
zaten son zamanlarda da vardı güya özledim dedi ama bence çıkarları için döndü
Utanmayip hesap sorsaydin birde. İyi konuşmuş senle ben olsam yüzüne bakmam beni sileni ben dünden silerim
eşek gibi döndü işte kudur 😂
Herkes adam olamiyor. Üzüldüm sevgilinin adına.
sevgilim değil ayrıca silme sebeplerim vardı başkaları ile konuşuyordu bana yazmadı bende sildim istemesem de
Yine konuşuyor baskalariyla , onlar için üzülüyor. Neden ödün verdin kendinden
ödün vermedim ki sadece silsem mi diye düşündüm hala konuşmuyoruz
Yukarda ilk yorumda eşek gibi döndü işte dedin 😂 beni mi trolluyorsun anlamadım ki
sen detayı düzgün okumamissin
Okudum şu an ben yanlış okumuşum , bak benim sevdiğim bir kız var evlendi yine konuştuk , boşandı yine konuştuk , şimdi yine evlendi yine konuşuyoruz arkadasca. Ben ona takılı kaldım ama hiç belli etmedim arkadaşça yanındayım onun. Sizdede böyle bir durum olabilir. Sen konuşmayı dene boşa vakit harcama onun bekleyerek. Örneğin mesaj at deki eskiden ne kadar iyiydik de.
ben gururluyum ne kadar sevsem de ilk mesajı atamıyorum ve başkasıyla konuştuğu için sinirleniyorum kızgınım ama numarasını silip tamamen iletişimi kesince de cok özleyip üzülüyorum
senin konuştuğun kızın kocalarının bu işten haberi var mı peki
Benim konuştuğum kız değil kadın , kocasi yok 3 yıl önce boşanmış
yine evlendi dedin ya
Bende 1 tane yok o yüzden karisti 😂 kocasının haberi olması mümkün değil o bir profesyonel. Ayrica şu an yine sevgili değilim onla ben sadece konuşuyoruz..
bende seni o attığın ilk atarlı giderli yorumdan düzgün kurallı ilkeli biri sanmıştım 😂😂😂 evli kadınlarla konuşmada ustasın
Bekarin kaprisiyle tribiyle uğraşacak yaşı geçtik
puhahaha insan da biraz utanma olur hemcinsimin karısıyla konuşmaya utanmıyor muyum ben diye. yarın da senin karın dost edinir böyle 😂ruhun duymaz eden bulur demişler evli barklı kadınla muhatap olunmaz bu da benden sana ders olsun aksam dersi iyi aklına sok
Bu karşılıklı birsey kimse kimseyle zorla konuşmaz , oda bile isteye benle konuşuyor herşeyini sormadan kendi bana anlatıyor.
konuşursa konuşsun senin konuşmaman gerekir ama erkeklerde nedense evli kadın merakı var karısı aldatinca da kudurup öldürürler ama başkasının namusuna göz dikmede üstlerine yok puhhhhh yazıklar olsun evlerden ırak
Gelene yok demem , sen dermisin
gerektirdiği durumlarda derim
Eminim oyledir
baksana sevdiğim halde yazmıyorum ben skbsskssbsjsj
Çocuk evlenince de yazmazsin.
e zaten
O zaman sana iyi seyirler bol şanslar dilerim
teşekkürler
sil boşu boşuna tutma
Yası kaç
otuz
silme