Güncellemeler
+1 yıl
Sadece mecburi olarak bulunduğumuz ortak alanda sohbet edebiliyoruz oradan ayrıldığımızda hiç konuşmuyoruz ama birbirimizi gözlemliyoruz sizce benden rahatsız olsa numarami silmezmiydi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hoşlanıyorsan bence silme ve bir an önce konuşmaya çalış.
Sürekli fotoğrafına bakıyorum ama kendimi ona denk biri gibi hissetmiyorum
Bro bence bu düşüncen çok yanlış. Emin ol o kişiye denk birisisindir.
Sence benden rahatsız olur mu, ama oda benim hikayelerime sürekli bakıyor rahatsız olsa numaramı silmezmiydi?
Gerçekten yan yana olduğumuzda o kadar iyi anlaşıyoruz ki benim bir yarım gibi ama işte oradan ayrildigimizda her şey orada kalıyor
Kesinlikle konuşman gerekiyor. Buraya yazdıklarını ona tatlı bir dille ilet. Sonucu her ne olursa olsun. Yoksa kendini hep böyle yiyip bitirirsin.
Aklımdan hiç çıkmıyor ama beni sapık biri gibi görmesinde istemiyorum
Hikayesine bakmak bir kızı rahatsız eder mi sence
Tabiki de rahatsız etmez. Ne güzel tertemiz saf bir şekil de hoşlanıyorsun. Emin ol senin gibiler olunca evliliğe kadar gidiyor.
Keşke aga Keşke onu çok istiyorum umarım bir şeyler olur
Brom kendini perişan edecek düzeye gelme. Ciddi anlamda önerebileceğim tek bir tavsiye var konuş, konuş, konuş. Direkt konuş yoksa çok üzüleceksin.
maalesef dediklerini yaşıyorum ama gram cesaretim yok çünkü yüz yüze geliyoruz onu kaybetmek istemiyorum keşke bana kendisi adım atsa ama bu mümkün değil galiba
Yaz şansını dene ne kaybedersin zaten senin deyil kaybetsende senin olmucak ama kazanırsan senin
Çok istiyorum ama cesaretim yok
Kim bu kız İngiltere prensesi mi
O varken başkası ilgimi çekmiyor
ya da bana öyle geliyordur bilmiyorum
Git söyle o zaman yoksa başkası öper
Tek derdin bu olsun beh
Yaz söyle korkma
Yazıp söylesen ne olcak yok derse silersin
İmkansız dostum ama merak ettiğim şey şu sence rahatsız olur mu benden çünkü onun hikayelerine bakıyorum
Evli mi kadın
Yok benle aynı yaşta sayılır evli kadına neden bakayım dostum?
Eee dostum nden korkuyorsun nden hislerini söylemiyorsun bunda ne var yarın başkasıyla olunca mutlu mu olacaksın senden nden rahatsız olsun rahatsız olsa numaranı siler mesaj at arkadaş olmaya çalış storilerine mesaj yaz sakin olma çok çok hayır diyecek bu korkma
Ona karşı çok dikkatliyim benden uzakmaşmasını istemiyorum sanki ona açılınca beni reddeder ve bir daha konuşmaz diye korkuyorum
Şaçmalama kendini ona bağlatma milyonlarca kadın var yarın başka biriyle olursa canın yanar ve üzülürsün bence kendini toparla ve açıl korkma giderse gitsin ondan öncede hayatın vardı demi
Teoride biliyorum ama başa gelince insan pek uygulamıyor muş
Uygula korkma sen söylemezsen o sana söylemez sen malmgibi izlemeye devam edersen başkasına gidecek
Whatsapptan nasıl yazabilirim sence reis konu nasıl açabilirim
Bişey anlaştıysa yorum yap konu hakkında bekleme bugün de geç kalabilirsin
Silin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!