Kütüphane görevlisi erkek çalışanına aşık oldum amaa yüz vermiyor taktik lütfen istek attım sildi 🥺 fake hesaptan istek attım engelledi ah ah
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Zaman zaman git hem çalışmış olursun. Muhabbet başlatmak için zaman kolla işte boş yer var mı falan de kitap sor adama. Sonra daha özel konulara girersin.
010 Yorumla- Soran1 yıl
Her gün geliyorum pazar kaplı zaten
- 1 yıl
Ohoo tamam daha ne git konuş adamla işte üni öğrencisiysen rahat ama 12. sınıfsan boş ver üni de zaten bulursun
- Soran1 yıl
22 yaşım kazandım ama gitmedim tekrar gireceğim
- Soran1 yıl
İmkansız gibi geliyor konuşmaya da utanıyorum
- 1 yıl
Bak ben de aynı sorundan dert yanıyorum. Çok güzel bir kız vardı tamam mı tarzı falan her şeyi uyuyordu. Tramvayda görüp beğenmiştim ama kız bizim okula geldi hani şansım 2 katına çıktı. GİDİP KONUŞAMADIM SEVGİLİ YAPTI GÖZÜMÜN ÖNÜNDE. Ondan korkulacak bir şey yok.
- Soran1 yıl
Doğrudur ama işte yüz yüze bakıyoruz yani sevgilisi de olabilir diye düşünüyorum
- 1 yıl
Bunu bir tek sorarak anlayabilirsin samimiyet kur onla yanında güvendiğin bir arkadaşın olsun onla muhabbet başlatın adamla falan
- Soran1 yıl
İştee oradaki ablaya falan da soramam gider der ona arkadaşım var ama öyle konuşacak biri değil muhabbet başlatamıyorum yani
- 1 yıl
Çok zor ya mesela ben de kızlarla konuşmaya çekiniyorum özellikle Türkiye'de biliyorsun yanlış anlarlar diye korkuyorum ama çok zor bir çıkmaz bilemiyorum bence dediğim gibi fırsat kolla
- Soran1 yıl
🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Kdıdıcovov etmez adam
00 Yorumla - 1 yıl
kısa surelı olur mu
02 Yorumla- Soran1 yıl
Anlamadım