Kıskançlıklarım yüzünden kaybediyorum nasıl davranmalıyım?

Benim aynı okuldan mezun olduğum aynı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine birlikte gittiğim aynı zamanda ilgi duyduğum bir kız var ama aramızda hiç öyle sevgili durumu olmadı, kendisi evlendi ayrıldı, hatta söylediğine göre kimseye anlatamadığı şeylerini bana anlattı, sevdiğim biriydi ama karakter olarak çok değişmiş hatta kendine narsist bile diyor. Ben kendisini çok kıskanıyorum. Ortak olarak aynı tedavi merkezinde çalışan bir fizyoterapist var, önce ben çalışıyordum adamla sonra ben ara verdikten sonra arkadaşımı tedavi programına vermişler, sonra da bu kız iyi hoca iyi anlaşıyoruz deyince uyuz oldum, sonrada anladı kıskançlık krizine girdiğimi sevgili olsak ne hissederdin dedi, tabi hocaya da tepki yapınca ben adamla eskisi gibi değiliz. Yine de o tedaviye alıyor beni kaç defa fotoğraf çekilmek istiyorum dedim benim ile çekilmedi gitmiş arkadaşım ile çekildi geçen gün de paylaşım yapmışlar bende çıldırdım ağzıma geleni söyledim. Şimdi arkadaşım benimle konuşmuyor pişman ettin paylaştığım için diyor, ne yapmalıyım bilmiyorum haklı kabul ediyorum ama benimde haklı olduğum yerler var.

#GeceMuhafızı

30 Ocak, 2023 Pazartesi Saat 14.00

Güncellemeler
+1 yıl
Engelledi her şey gönlünce olsun dedi halbuki ben onun için tedavi merkezini değiştirdim onun için neler yaptım demek ki insanların işine geldiği kadar değerli oluyorsun.