Tabi ki de güzel ve fiziği de aynı şekilde güzel birisi ile evlenirdim. benim için dış görünüş bir kriter değil yani güzel de olabilir normal de olabilir. ben aşıksam hiç bir şey bana engel olamazdı. yani gereksiz kıskançlık yapan birisi değilim. sevdiğim kadına her zaman güvenirim sevdiğim kadın da bana güvenir aynı şekilde. birde güzelin derdi çok olur kısmına ben katılmıyorum. bence tam tersi yani güzel olan daha şanslıdır çünkü hayatını istediği gibi yaşayabilir. veya öz güveni yüksek olur. bunun dışında soruya geri dönecek olursak da evet güzel bir kadın ile sevgili olmak ve evlenmek beni mutlu eder tabi ki. zaten nefes alsın yeter diyen bir toplumdayız o yüzden güzel olmasa bile bu toplum yine karaktersizlik yapabilir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkek arkadaşım öyle biri liseden beri her zaman ilgi çeken beğeni toplayan biriydi. Uzun boylu renkli gözlü kumral yakışıklı zeki biri. Ortamlarda kadınların direkt ilgisini çekiyor. Onunla konuşmak tanışmak isteyenler oluyor gözlerini ayırmadan bakanlar oluyor.
Ben de ortamlarda gerek dış görünüşümle gerek giyimim konuşmam vs genel olarak ilgi odağı oluyorum. Daha önceki ilişkilerimde bu yüzfen sorun yaşamıştım. Diklat çekmeye çalıştığım ve ya fazla diklat çektiğim gerekçesiyle kavgalar etmiştim. Ama bu sefer karşımdaki de beni amlayan biri olduğu için sorun yaşamıyoruz.
Ikimiz de özgüvenli insanlarız bunu sorun etmiyoruz tam tersi insanların ilgi duyduğu ve yanında istediği birinin kendi rızasıyla sizinle olması çok güzel bişey. Herkes onu istiyor ama o sadece sizi istiyor...
Şimdi sırf dikkat çekiyor diye korkaklık etmeninde bir manası yok. Burada önemli olan kişinin dikkat çekmesi değil. Genel olarak topluma karşı duruşu bana göre daha önemli geliyor. Ülkemiz cinselliğin Afrika'sı olduğu için sen istemesen bile dikkat etmek isteyen gözler üstünde oluyor. Sonuçta damacanaya bile hallenen adam var. Kişi kendini bildikten sonra bana göre bir sorun yok.
Öncelikle herkesin Tipi farklidir, bakanda olur bakmayanda olur. Güven olursa, begenende ve ona bakanda olabilir, normal bisey, iyi bir karaktere sahip olmasi bu yüzden önemli, karakterli Adam her gelen Kadina kacmaz, sevdiginde kalir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kişiliği de mükemmelse neden olmasın? Bu arada soruların çok kaliteli eleniell🤩